Nut Wizard vs Garden Weasel – Ποια Nut-Gatherer είναι η καλύτερη;

1

Όταν καθαρίζετε το γκαζόν σας αυτό το φθινόπωρο, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα χάος που αφήνουν πίσω τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Μιλάω για καρύδια που αφήνουν πίσω τους εκείνοι οι ενοχλητικοί σκίουροι. (Πόσο αγενής!)

Δεν είναι απογοητευτικό να προσπαθείς μαζέψτε τα καρύδια που περίσσεψαν με τα χέρια σου για ώρες; Ξέρω για αυτήν την εμπειρία πάρα πολύ καλά από τότε που κατέχω μαύρες καρυδιές στην αυλή μου.

Μερικές φορές, το καθάρισμα μετά από τις καρυδιές σας είναι μια ταλαιπωρία! Η σκέψη του σκύβοντας επανειλημμένα Το να αφαιρέσετε τα καρύδια με το χέρι είναι τρομακτικό.

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Η λύση? Να πάρετε μια συλλέκτης ξηρών καρπών!

Οι συλλέκτριες ξηρών καρπών βοηθούν στη συλλογή ξηρών καρπών κάθε είδους. Απλώς κυλήστε το συλλέκτη ξηρών καρπών πάνω από τα καρύδια σας. Στη συνέχεια – παρακολουθήστε τους ξηρούς καρπούς και άλλα συντρίμμια της αυλής (φαινομενικά) εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Ομορφη!

Λοιπόν – ποιο συλλέκτη ξηρών καρπών είναι καλύτερο; Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά – η επιλογή της σωστής επιλογής φαίνεται δύσκολη!

Αλλά μην απελπίζεστε – συγκρίνουμε τις δύο καλύτερες επιλογές συλλογής ξηρών καρπών για το σπίτι σας.

Σύγκριση Nut Wizard vs Garden Weasel

Ενώ προτιμώ το Κήπος Νυφίτσα για την απλότητα και την ευκολία χρήσης – και οι δύο παρακάτω συλλεκτήρες ξηρών καρπών είναι εξαιρετικοί.

Ας ρίξουμε μια πολύ πιο προσεκτική ματιά τόσο στις συσκευές συλλογής ξηρών καρπών όσο και στις προδιαγραφές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Εμείς;

Οδηγός παξιμαδιών: Πάνω μέρος επιλογής παξιμαδιών

Ο συλλέκτης παξιμαδιών Nut Wizard είναι ελαφρύς 3,4 κιλά, και έχει πολύ αποθηκευτικό χώρο μέσα στο συρμάτινο κλουβί του. Εάν πρέπει να σηκώσετε ένα ολόκληρο μήλο με αυτό το πράγμα, θα έχετε το κατάλληλο εργαλείο στο χέρι.

Ο κλωβός συλλογής ξηρών καρπών έχει εύρος από 1,25 ίντσες προς την 4 ίντσες σε διάμετρο. Μπορείτε να μαζευτείτε άνετα μια ντουζίνα καρύδια μέσα στο κλουβί του συλλέκτη ξηρών καρπών σε μία μόνο συνεδρία!

Παίρνετε επίσης το προαιρετικό μηχανισμός ανατρεπόμενου σύρματος που κάνει το άδειασμα του κλουβιού πολύ εύκολο και βολικό. Αρκεί να τοποθετήσετε το Nut Wizard πάνω από το συρμάτινο ανατρεπόμενο δοχείο που είναι συνδεδεμένο σε έναν κουβά ή κουτί και στη συνέχεια να γυρίσετε για να βγάλετε τα παξιμάδια.

Το Nut Wizard συναρμολογείται μόνο μέσα τρία κομμάτια. Τα κομμάτια περιλαμβάνουν το κλουβί, το πλαίσιο και το κοντάρι. Η χρήση αυτού του εργαλείου μπορεί να σας σώσει τουλάχιστον 45 λεπτά μάζεμα ξηρών καρπών με το χέρι!

Συλλέκτης μεγάλων ξηρών καρπών Garden Weasel

Συλλέκτης μεγάλων ξηρών καρπών νυφίτσας κήπου – Μαζεύει καρύδια, γλυκές μπάλες τσίχλας, κεφάλια σπόρων/λουλουδιών μανόλιας, μικρά φρούτα και άλλα αντικείμενα 1 1/2″ έως 3″ σε μέγεθος, κόκκινο/ασημί

  • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ! – μερικές φορές οι πιο απλές ιδέες είναι οι καλύτερες. Αυτό…
  • ΣΗΚΩΣΤΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΞΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ – ο μεγάλος συλλέκτης ξηρών καρπών μαζεύει αντικείμενα 1 ½”…
  • ΕΥΚΟΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΜΟΣ – Για χρήση, απλώς κυλήστε πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια με κίνηση πίσω και δύναμη….
  • ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – περιλαμβάνει συγκολλημένη κατασκευή από ανθρακούχο χάλυβα, άνετη λαβή…
  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ – είμαστε δίπλα στο προϊόν μας. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στη σκουριά και…

Αμαζόνα

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

29/05/2022 02:22 πμ |

Το εργαλείο συλλογής παξιμαδιών Garden Weasel είναι επίσης ελαφρύ 3 λίρεςκαι είναι ικανό να μαζεύει αντικείμενα από οπουδήποτε 1,5 ίντσες προς την 3 ίντσες στο μέγεθος.

Μαζί με αυτά τα ενοχλητικά καρύδια, αυτός ο συλλέκτης ξηρών καρπών μαζεύει επίσης μπάλες τσίχλας, σπόρους μανόλιας και μικρά φρούτα.

Η μέγιστη χωρητικότητα αυτού του συλλέκτη παξιμαδιών είναι περίπου 1,5 γαλόνιέτσι θα εξοικονομήσετε αρκετό χρόνο για να εκτελέσετε άλλες εργασίες στην αυλή σας.

Αυτό που κάνει αυτό το συλλέκτη ξηρών καρπών να ξεχωρίζει είναι το πόσο απλό είναι στη χρήση του. Δεν έχετε παρά να κυλήσετε πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια στην αυλή σας με μπρος-πίσω (λικνίζοντας) κίνηση.

Αφαίρεση αντικειμένων από το χαλύβδινο καλάθι είναι επίσης απλό καθώς απλώνετε τα καλώδια σε έναν κουβά – μετά ανακινείτε το καλάθι για να ξεκολλήσει.

Το συρμάτινο κλουβί που αποτελείται από το καλάθι είναι θερμικά μετριασμένο, επομένως (ελπίζουμε) να διατηρεί πάντα το σχήμα του ενώ το χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε περισσότερα – Νόστιμες συνταγές και ιδέες για μπάρμπεκιου!

Ύψος αντικειμένου

Το ύψος της συσκευής συλλογής ξηρών καρπών σας είναι πιο σημαντικό από ό, τι νομίζετε – ειδικά αν έχετε μια μεγάλη αυλή για να ξεφορτωθείτε!

Ευτυχώς, όσον αφορά το ύψος, και οι δύο αυτοί συλλέκτες ξηρών καρπών έχουν μεγάλη εμβέλεια.

Ο μάγος των καρυδιών μέτρα 48 ίντσεςκαι τα μέτρα Νυφίτσα του Κήπου 47,5 ίντσες.

Οποιοδήποτε εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών αξίζει οτιδήποτε πρέπει προσφέρουν ανακούφιση από την επίτευξη για αντικείμενα στο έδαφος! Διαφορετικά – ποιο είναι το νόημα;

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι και οι δύο αυτοί συλλέκτες ξηρών καρπών εκτελούν αβίαστα αυτήν την εργασία και παρέχουν εξαιρετική μόχλευση.

βάρος αντικειμένου

Το υπέροχο με εργαλεία όπως οι συλλέκτριες ξηρών καρπών είναι ότι δεν σας προκαλούν πολύ κόπο κατά τον χειρισμό τους και την αφαίρεση των υπολειμμάτων της αυλής.

Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι συλλέκτες ξηρών καρπών δεν είναι βαριά αντικείμενα. Είναι μικρά και αρκετά ελαφριά για να τα μεταφέρετε στην αυλή σας χωρίς άγχος.

Αυτή είναι η περίπτωση και με τα δύο αυτά εργαλεία καθώς ζυγίζει ο μάγος των καρυδιών 3,4 κιλά και η Νυφίτσα του Κήπου μόνο ζυγίζει 3 λίρες.

Έτσι, ακόμα κι αν βρίσκετε εξαντλητική τη χειροκίνητη αφαίρεση καρυδιάς και την παραλαβή από την αυλή (δεν μπορώ να σας κατηγορήσω) – ελπίζουμε ότι αυτοί οι συλλέκτες ξηρών καρπών είναι εύκολο να ελίσσονται γύρω από την αυλή σας.

Χωρητικότητα

Το Nut Wizard συγκεντρώνει αβίαστα ξηρούς καρπούς, φρούτα και άλλα αντικείμενα – οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε 1,25 ίντσες προς την 4 ίντσες σε διάμετρο.

Το Nut Wizard έχει χωρητικότητα καλαθιού περίπου 10 ίντσες πλάτος και Βάθος 9,5 ίντσες.

Συγκριτικά, η νυφίτσα του κήπου μπορεί να μαζέψει καρύδια και άλλα μικροαντικείμενα που κυμαίνονται από 1,5 έως 3 ίντσες στο μέγεθος.

Η χωρητικότητα του καλαθιού του Garden Weasel είναι περίπου 1,5 γαλόνι.

Εάν η ικανότητα συλλογής παξιμαδιών στο συρμάτινο κλουβί έχει μεγάλη σημασία για εσάς, τότε ο Οδηγός παξιμαδιών έχει περισσότερο χώρο να διαθέσει.

Διαβάστε περισσότερα 5 λαχανικά που πρέπει να καλλιεργηθούν για ζεστά κλίματα!

Ποιότητα

Και οι δύο αυτές συσκευές συλλογής παξιμαδιών είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν σταθερή κατασκευή – και στιβαρά υλικά.

Οι κλωβοί από χαλύβδινο σύρμα και των δύο συσκευών συλλογής παξιμαδιών είναι αρκετά ανθεκτικοί για να χειρίζονται τα καρύδια της αυλής σας – χωρίς αμφιβολία.

Δεν θα σας σπάσουν όπως κάθε μαγαζί με φτηνά δολάρια που συλλέγουν ξηρούς καρπούς.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εργαλείων είναι ότι το Nut Wizard έχει ένα ξύλινη λαβήενώ το Garden Weasel είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα.

Τιμή

Εάν δεν σας πειράζει να ξοδεύετε για εργαλεία συλλογής καρυδιών, δεν θα κάνατε διπλή λήψη στο Nut Wizard’s τιμή 80 $.

Η εκτιμώμενη τιμή του Garden Weasel είναι περίπου $63πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά φθηνότερο από το Nut Wizard.

Ωστόσο, η διαφορά τιμής μεταξύ αυτών των δύο εργαλείων δεν είναι πολύ μεγάλη.

Εγγύηση

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα σχέδια εγγύησης για αυτά τα εργαλεία!

Το Nut Wizard προσφέρει μόνο α τυπική εγγύηση 1 έτους.

Από την άλλη πλευρά, το Garden Weasel περιλαμβάνει α εγγύηση εφ ‚όρου ζωής! Έτσι, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με το εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών – δεν χρειάζεται να αγχώνεστε.

Διαβάστε περισσότερα Επεξήγηση βιολογικής γεωργίας χωρίς άροση

Οδηγός αγοραστή Nut Gatherer

μαύρα καρύδια σε ψηλό γρασίδι
Είναι εύκολο να απαλλάξετε το γκαζόν σας από τα καρύδια, αν υπάρχει μόνο μια μικρή χούφτα για διαχείριση. Αλλά – εξουθενώνομαι αφού ξεκουράζομαι για περισσότερα από λίγα λεπτά! Γι‘ αυτό μου αρέσουν οι συλλέκτες ξηρών καρπών. Είναι εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Είναι η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τα κατάλληλα εργαλεία συλλογής ξηρών καρπών σε τρελαίνει? (Εντάξει, αυτό ήταν ένα εύκολο λογοπαίγνιο.)

Εδώ θα παρέχουμε έναν σταθερό οδηγό αγοραστή για τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα συλλέκτη ξηρών καρπών.

Δεν υπάρχει τίποτα πολύ περίπλοκο για έναν συλλέκτη ξηρών καρπών, αλλά το να γνωρίζετε πώς λειτουργεί για την αυλή σας θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για εσάς.

Γιατί χρειάζεστε ένα εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών;

Εδώ είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών. Θα δώσεις το χλοοκοπτικό σου καλύτερη προστασία.

Η απροσδόκητη απάντηση, σωστά;

Το έχω βιώσει συχνά αυτό στην αυλή μου – όπου είχα εκατοντάδες μαύρα καρύδια διάσπαρτα παντού.

Μέχρι να κουρέψω το γκαζόν, τα καρύδια έχουν βγει δυναμικά!

Τα καρύδια έχουν τον τρόπο φθορά των λεπίδων του χλοοκοπτικού αν χτυπηθεί στη σωστή γωνία, επομένως είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε πρώτα μια συσκευή συλλογής ξηρών καρπών πριν βγάλετε το χλοοκοπτικό.

Επίσης –ανησυχώ ότι αν αφήσετε πολλά καρύδια σκορπισμένα στο γρασίδι σας– ότι το γρασίδι σας μπορεί να χάσει το πολύτιμο φως του ήλιου!

Πόσους συλλέκτες ξηρών καρπών χρειάζεστε;

Εξαρτάται από το γκαζόν σας και τι χρειάζεται.

Εάν έχετε μια μικρότερη αυλή, όπως λιγότερο από ένα στρέμμα, σας συνιστώ να αγοράσετε μόνο ένα συλλέκτη ξηρών καρπών.

Ωστόσο, εάν έχετε μια τεράστια αυλή, μπορείτε να σκεφτείτε να πάρετε δύο ή τρεις συλλέκτες ξηρών καρπών.

Λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας – και τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα – Γνωρίστε τις αξιολάτρευτες κατσίκες Mini LaMancha!

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω το εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών μου;

Ανάλογα με τη μάρκα που παίρνετε, οι περισσότεροι συλλέκτες ξηρών καρπών απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση καθόλου.

Η περισσότερη δουλειά που θα πρέπει να κάνετε στον καθαρισμό ενός εργαλείου συλλογής ξηρών καρπών είναι να πάρετε ένα πανί ή πετσέτα και προσεκτικά σκουπίστε το συρμάτινο κλουβί κομμάτι κομμάτι.

Η συντήρηση της μηχανής συλλογής ξηρών καρπών απαιτεί λιγότερο χρόνο από τη συντήρηση του χλοοκοπτικού, επομένως ξοδεύετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας καθαρισμός μιας συλλέκτη ξηρών καρπών δεν θα μασήσει πολύ τη μέρα σας.

Επίσης – διαβάστε το εγχειρίδιο κατόχου για το μοντέλο συλλογής ξηρών καρπών που επιλέγετε. Ακολουθήστε οποιεσδήποτε οδηγίες τακτικής συντήρησης από τον κατασκευαστή για τα καλύτερα αποτελέσματα και τη μακροζωία του εργαλείου συλλογής ξηρών καρπών σας!

Πρέπει ένας Συλλέκτης ξηρών καρπών να έχει δυνατότητες κάμψης;

Οι ξηροί καρποί μπορούν να συσσωρευτούν οπουδήποτε στην αυλή, και αυτό περιλαμβάνει λόφους και πλαγιές.

Μπορείτε να σκεφτείτε έναν εύκαμπτο συλλέκτη ξηρών καρπών εάν έχετε μια αυλή που έχει πολλούς λόφους και πλαγιές. Το λοφώδες έδαφος είναι δυσνόητο να καταστραφεί – οπότε χρειάζεστε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε!

Ευτυχώς, νομίζω ότι η πλειονότητα των συλλεκτών ξηρών καρπών είναι αρκετά προσαρμόσιμο για να διαχειριστεί τα περισσότερα εδάφη.

Εάν το έδαφος του οικοπέδου σας είναι πολύ βραχώδες ή λοφώδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τσουγκράνα για να σαρώσετε τα καρύδια σε μια τοποθεσία που μπορεί να φτάσει ο συλλογέας ξηρών καρπών σας.

Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση – αλλά ακόμα καλύτερη από τη χειροκίνητη αφαίρεση καρυδιάς. Νομίζω!

Θα πρέπει ένας συλλέκτης ξηρών καρπών να έχει λειτουργία απομάκρυνσης;

Κατά τη γνώμη μου, ένας συλλέκτης ξηρών καρπών πρέπει να έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία απομάκρυνσης που σας επιτρέπει απελευθερώστε όλα τα παξιμάδια έχετε μαζευτεί ελεύθερα.

Όχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το να σπρώχνετε ή να τραβάτε χειροκίνητα τα χαλύβδινα σύρματα για να βγάλετε τα παξιμάδια από το κλουβί, αλλά διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε τη συσκευή συλλογής παξιμαδιών με αυτόν τον τρόπο.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο για τον καθαρισμό της αυλής σας με μια λειτουργία απομάκρυνσης. Λοιπόν, η απάντησή μου είναι ναι.

Σίγουρα!

Ποια Συλλογή ξηρών καρπών είναι η καλύτερη; Η τελική μου απάντηση!

ξερά φύλλα κλαδιά και βελανίδια
Οι μεγάλοι συλλέκτες ξηρών καρπών δυσκολεύονται να μαζέψουν μικρά υπολείμματα αυλής σαν βελανίδια. Εάν έχετε πολλά βελανίδια, ελέγξτε αυτό Συλλεκτής παξιμαδιών με νυφίτσα στον κήπο. Το συρμάτινο καλάθι είναι αρκετά μικρό για να πιάνει μικρά υπολείμματα αυλής όπως ξηρούς καρπούς και βελανίδια. Τέλειος!

Ποιος ήξερε ότι οι συλλέκτες ξηρών καρπών κάνουν τόση δουλειά!; Αν έχετε αυλή που πλημμυρίζει συνεχώς από ξηρούς καρπούς και τα φρούτα κατά τη διάρκεια του έτους, και στη συνέχεια με ένα εργαλείο συλλογής ξηρών καρπών εξοικονομείται ένας τόνος προσπάθειας.

Άρα – ποιος κερδίζει. μάγος ξηρών καρπών εναντίον νυφίτσας στον κήπο; Νομίζω ότι και τα δύο έχουν πλεονεκτήματα και τελειώνουν τη δουλειά.

Από τις δύο επιλογές που συζητήθηκαν, προσωπικά θα προτιμούσα να το πάρω Κήπος Νυφίτσα πρώτα. Είναι ένα εργαλείο που μπορώ να δω τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ επειδή είναι ανθεκτικό σχέδιο χάλυβα θα μου επέτρεπε να το κυλήσω στο έδαφος – χωρίς ταλαιπωρία!

Η αντοχή του Garden Weasel είναι καθοριστικός παράγοντας για μένα. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο συλλέκτη ξηρών καρπών είναι καλύτερο για την αυλή σας!

Επίσης – πείτε μας την εμπειρία σας με τους συλλέκτες ξηρών καρπών;

Έχετε επιπλέον συμβουλές πώς να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή συλλογής ξηρών καρπών?

Είχατε να αντιμετωπίσετε τους σκίουρους πετώντας τα καρύδια τους στον χλοοτάπητα σας;

Έχετε κάποια συμβουλή για πώς να αποτρέψετε την εισβολή των σκίουρων η αυλή σου;

Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση!

Διαβάστε περισσότερα – Διασκεδαστικές δραστηριότητες επιστήμης και φύσης για παιδιά!

Schreibe einen Kommentar