Milwaukee 2767 vs 2763 – M18 Fuel ½” Μάχη εργαλείου κρουστικού κλειδιού υψηλής ροπής

2

Έχετε βαρεθεί να πρέπει να συνδέετε τον αεροσυμπιεστή και να ξετυλίγετε τον εύκαμπτο σωλήνα κάθε φορά που χρειάζεται να τραβήξετε έναν τροχό ή οποιοδήποτε άλλο γερό παξιμάδι ή μπουλόνι;

Θέλετε τη δύναμη να σχίσει τα μπουλόνια ωτίδας ημιφορτηγού στην πλευρά του αυτοκινητόδρομου; Τι γίνεται με την ισχύ της μπαταρίας που είναι επαρκής για να ξεκινήσει το αυτοκίνητό σας; Αν ναι, ήρθε η ώρα να ενισχύσετε το παιχνίδι σας!

Ναι!!!

Θα σας αρέσει το νέο σας κλειδί κρούσης Milwaukee και, αν δεν έχετε ακόμα, το φυσάτε!

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Τα Milwaukee 2767 και 2763 είναι και τα δύο εξαιρετικές επιλογές, αλλά ποια να επιλέξετε; Κάντε κύλιση προς τα κάτω για μια γρήγορη σύγκριση.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Milwaukee 2767 έναντι του 2763

ο Μιλγουόκι 2767 είναι η ενημερωμένη έκδοση του Μιλγουόκι 2763 που παρέχει 1.000 ft-lb δύναμης σύσφιξης και 1.400 ft-lbs δύναμης θραύσης παξιμαδιών.

ο Μιλγουόκι 2763 είναι ακόμα αρκετά ισχυρό με δύναμη σύσφιξης 700 πόδια και δύναμη θραύσης παξιμαδιών 1.100 πόδια.

ο Μιλγουόκι 2767 επίσης έχει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτηταςόπου το Μιλγουόκι 2763 έχει μόνο δύο.

Για να σας δώσω μια ιδέα, αν δεν γνωρίζετε ήδη: το τυπικό ροπή Η βαθμολογία για έναν τροχό αυτοκινήτου είναι μεταξύ 90-120 ft-lbs, ένας τροχός pickup truck περίπου 150 ft-lbs και ένας τροχός ημι-φορτηγού στα περίπου 500 ft-lbs.

Και τα δύο αυτά κρουστικά κλειδιά είναι έτοιμα να κάνουν εργασίες βιομηχανικής ποιότητας και δεν θα απογοητευτείτε με κανένα από τα δύο.

Ποιο είναι το καλύτερο κρουστικό κλειδί Milwaukee ½”;

καλύτερο-μιλγουόκι-κρουστικό κλειδί

Το Milwaukee 2767 είναι το ισχυρότερο κρουστικό κλειδί 1/2″ Milwaukee στην αγορά, επομένως σίγουρα αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Πρέπει να ξέρετε ότι το Milwaukee κάνει τώρα το 2863 κρούση που παρέχει την ίδια ποσότητα ισχύος με το μοντέλο 2767, συν συγχρονίζεται με το smartphone σας για έλεγχο ρυθμίσεων όπως η ροπή και η ταχύτητα.

Ποιο είναι το ισχυρότερο κρουστικό κλειδί Milwaukee;

ο Κρουστικό κλειδί Milwaukee 2868 1 ιντσών είναι το ισχυρότερο, με 2.000 ft-lbs ροπής και 1.500 ft-lbs ισχύς αποκοπής.

Όλη αυτή η επιπλέον ισχύς έχει ένα τίμημα. Λέμε ότι το μοντέλο 2868 είναι κατάλληλο μόνο για τις πιο βαριές βιομηχανικές εργασίες.

Είναι καλά τα κρουστικά κλειδιά που λειτουργούν με μπαταρίες;

Milwaukee-εργαλεία-κρουστικο-κλειδο

Ποντάρεις τον πάτο σου!

Τα κρουστικά κλειδιά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι η βόμβα και αν δεν έχετε ακόμα στην εργαλειοθήκη σας, τότε χάνετε μερικά μεγάλα πλεονεκτήματα.

Σκέψου το…

Ένα ηλεκτρικό κλειδί κρούσης σάς δίνει τη δύναμη μιας πνευματικής κρούσης χωρίς την ταλαιπωρία να περιφέρετε έναν μεγάλο αεροσυμπιεστή και ένα καλώδιο αέρα. Μεταφέρετε μια πρόσκρουση Milwaukee στο αυτοκίνητό σας και θα έχετε τη δύναμη να αντικαταστήσετε ένα σκασμένο ελαστικό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επίσης, εάν είστε σε ένα τσίμπημα, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία M18 για να εκκινήσετε ένα όχημα συνδέοντας τα καλώδια βραχυκυκλωτήρα στους αρνητικούς και θετικούς πόλους της μπαταρίας.

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, αλλά θα μπορούσε πραγματικά να σώσει τον πισινό σας σε μια κατάσταση επιβίωσης όπου το αυτοκίνητό σας δεν θα ξεκινήσει!

Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των κρουστικών κλειδιών Milwaukee M18 είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε πολλά άλλα εργαλεία συμβατά με την ίδια μπαταρία.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα δισκοπρίονο, μηχανικό τριβείο, λαμαρίνα και πολλά άλλα εργαλεία χωρίς να χρειάζονται περισσότερες μπαταρίες.

Ποιο κρουστικό κλειδί μπαταρίας έχει τη μεγαλύτερη ροπή;

Για μέγιστη ισχύ, θα χρειαστείτε ένα Δίσκος 1 ιντσών Μιλγουόκι 2868 για μια απίστευτη ροπή 2.000 ft-lbs.

Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα χρήματα για ένα Milwaukee 2868 σε σύγκριση με τα μοντέλα ½ ιντσών. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βρείτε το Milwaukee 2763 για λίγο πάνω από 200 $ ενώ το Milwaukee 2868 κοστίζει πάνω από $1000.

Τα ηλεκτρικά κλειδιά κρούσης είναι τόσο καλά όσο ο αέρας;

Ναι, πιστεύουμε ότι είναι ακόμα καλύτεροι.

Τα ηλεκτρικά πιστόλια κρούσης έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα που δεν παρέχουν τα πιστόλια αέρα. Η φορητότητα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας.

Δεν μπορείτε απλά να εμφανιστείτε οπουδήποτε με ένα πνευματικό κλειδί αέρα και να περιμένετε να σκίσετε τους τροχούς με ένα πιστόλι κρούσης που λειτουργεί με αέρα.

Αξίζουν τα χρήματα τα εργαλεία Milwaukee;

Απολύτως.

Σίγουρα, εταιρείες όπως το Snap-On θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν δίνοντάς σας ένα πιστωτικό όριο και πουλώντας σας ένα εργαλείο στη διπλάσια τιμή από άλλες μάρκες, αλλά μην ξεγελιέστε—το Milwaukee παράγει τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά σε λογικές τιμές τιμές.

Πληρώστε ολόκληρο το τίμημα για ένα κρουστικό κλειδί Milwaukee ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο Milwaukee και υποσχόμαστε ότι δεν θα το μετανιώσετε!

Έχει το Milwaukee ισόβια εγγύηση;

Οχι.

Αυτό δηλώνει το Milwaukee για φορητά ηλεκτρικά εργαλεία:

Κάθε MILWAUKEE ηλεκτρικό εργαλείο* (βλ. εξαιρέσεις παρακάτω) εγγυάται την μόνο αρχικός αγοραστής να είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα στο υλικό και την κατασκευή. Με την επιφύλαξη ορισμένων εξαιρέσεων, η MILWAUKEE θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ένα ηλεκτρικό εργαλείο το οποίο, μετά από εξέταση, προσδιορίζεται από τη MILWAUKEE ως ελαττωματικό σε υλικό ή κατασκευή για περίοδο πέντε (5) ετών** μετά την ημερομηνία αγοράς, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά.

Όπως πάντα, ελέγξτε τους σελίδα εγγύησης και εγγραφής για πλήρεις λεπτομέρειες!

Ποιο είναι το καλύτερο κρουστικό κλειδί Corless στην αγορά;

Λέμε το υψηλότερο Μιλγουόκι 2767 ή 2863 είναι το καλύτερο στην αγορά, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας δοκιμάζοντας όλες τις μάρκες.

Τα νεότερα εργαλεία Milwaukee που σας επιτρέπουν να τα συγχρονίζετε και να τα ελέγχετε από το smartphone σας είναι πολύ ωραία, αλλά αυτό είναι κάτι υπερβολικό.

Επιπλέον, εάν χρειάζεστε κάτι σωστά ροπή, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα δυναμόκλειδο ακριβείας και όχι τις υπολογισμένες ρυθμίσεις στο κρουστικό κλειδί εαυτό.

Είναι πολύ ωραίο να μπορείτε να ελέγχετε τις νέες ρυθμίσεις εργαλείων Milwaukee από ένα smartphone, αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει να πληρώσετε πάρα πολλά για ένα νεότερο μοντέλο.

Είναι τα κρουστικά κλειδιά Milwaukee καλύτερα από τα κουμπωτά;

milwaukee-κρουση-κλειδο

Ναι, έτσι νομίζουμε!

Τα εργαλεία Snap-On είναι στην πραγματικότητα αρκετά καλά, αλλά θα πληρώσετε πολύ περισσότερα για αυτά. Σίγουρα, το Snap-On κάνει υπέροχα ψηφιακά ροπόκλειδα, πολύμετραπρίζες κ.λπ., αλλά λείπουν όταν πρόκειται για κρουστικά κλειδιά.

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Snap-On, αλλά σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και τις δύο μάρκες πριν αποφασίσετε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου αρέσει καλύτερα το Μιλγουόκι.

Ποιο είναι το ελαφρύτερο κρουστικό κλειδί;

ο Μιλγουόκι 2767 Το μοντέλο είναι ελαφρύτερο και πιο ισχυρό, γι‘ αυτό το προτείνουμε 2763 μοντέλο.

Λίβρες ροπής (Ροπή κατάρριψης καρυδιών)/Ft-Lbs

  • ο Μιλγουόκι 2767 έχει 1.000 ft-lb δύναμη σύσφιξης και 1.400 ft-lbs δύναμη θραύσης παξιμαδιών.
  • ο Μιλγουόκι 2763 είναι ελαφρώς πιο αδύναμο με δύναμη σύσφιξης 700 πόδια και δύναμη θραύσης παξιμαδιών 1.100 πόδια λίβρες.

Ποιες μπαταρίες παίρνουν, ποια είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πόσο καιρό για φόρτιση;

Και τα δύο 2767 και 2763 τρέχει από τις μπαταρίες M18 και η μπαταρία του βασικού μοντέλου που συνοδεύει το τρυπάνι θα διαρκέσει ~ 5 ώρες και παίρνει μόνο 60 λεπτά να φορτίσει.

Το Milwaukee κατασκευάζει επίσης μεγαλύτερες μπαταρίες όπως α 12-amp ώρα μπαταρία που θα σας δώσει περισσότερη δύναμη για περισσότερο.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί – βάζω τη μεγάλη μπαταρία στο κρουστικό κλειδί μου και ζεσταίνεται λίγο. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα μικρότερα μπουλόνια – θα τα σπάσετε! Πήγαινε σκληρά στα μεγάλα μπουλόνια, όμως.

Κάτι τελευταίο – εάν τα μεταφέρετε σε μια τσάντα, βγάλτε την μπαταρία. Τραβώ το δικό μου σε μια τοποθεσία ορυχείου και επειδή κροταλίζουν γύρω από την τσάντα, θα πάρουν χώρο μεταξύ της μπαταρίας και του ίδιου του εργαλείου.

milwaukee-χαλαρή-μπαταρία

Milwaukee 2767 vs 2763 Drive Settings

Το Μιλγουόκι 2767 έχει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις μονάδας δίσκου και το 2763 Το μοντέλο έχει δύο ρυθμίσεις μονάδας δίσκου.

Θα βρείτε στον ιστότοπο του Milwaukee ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές, αλλά μην ξεχάσετε να συγκρίνετε όλες τις προδιαγραφές από κάθε προϊόν πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

Είναι οι κινητήρες ίδιοι;

Τόσο το 2767 όσο και το 2763 έχουν κινητήρες χωρίς ψήκτρες και η μόνη διαφορά θα ήταν ότι ο κινητήρας του μοντέλου 2767 αποδίδει λίγο περισσότερη ισχύ.

Επίμονοι μπουλόνια/Λειτουργία αφαίρεσης μπουλονιών

Πείτε αντίο στη χρήση του θερμικού φακού για να σπάσετε τα επίμονα μπουλόνια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κρουστικό κλειδί Milwaukee.

Και τα κρουστικά κλειδιά δεν θα κάνουν τη δουλειά 100% των περιπτώσεων όσον αφορά την αφαίρεση των μπουλονιών. Μερικές φορές πρέπει να τραβήξετε τη ράβδο θραύσης με έναν σωλήνα πάνω της, εάν αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει – θα είναι σφιχτό!

Λειτουργίες ασφαλείας Milwaukee 2767 vs 2763

Αυτά τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα δεν έχουν πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά ο νεότερα μοντέλα Milwaukee διαθέτουν δυνατότητες εντοπισμού και ρύθμισης ροπής που συνδυάζονται με το smartphone σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση των νεότερων εργαλείων σας Milwaukee και μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις προδιαγραφές ροπής έτσι ώστε το κλειδί κρούσης να σταματήσει αφού φτάσει σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση ροπής.

Μπουλόνια ημιφορτηγών ή πολύ βαρέως τύπου

Και τα δύο αυτά κρουστικά κλειδιά θα τραβήξουν μπουλόνια ημιφορτηγού και άλλους συνδετήρες βαρέως τύπου, αλλά 2767 μοντέλο θα είναι η ισχυρότερη δύναμη για τη δουλειά.

Μιλώντας εκ πείρας, το μοντέλο 2763 μερικές φορές δυσκολεύεται να χαλαρώσει τα σκουριασμένα και διαβρωμένα μπουλόνια, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε ηλεκτρική πρόσκρουση για να σπάσετε τα επίμονα μπουλόνια.

Χρησιμοποιήστε μια μπάρα θραύσης 1/2 ίντσας ή 1 ίντσας εάν θέλετε να σπάσετε ένα μεγάλο μπουλόνι πιο αποτελεσματικά. Και, όπως ανέφερα παραπάνω – πιθανότατα θα πρέπει να του βάλετε ένα σωλήνα αν αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει – θα είναι σφιχτό!

Milwaukee 2767 vs 2763 – Ποιο πρέπει να αγοράσετε;

Έτσι, μάθαμε ότι το Μιλγουόκι 2767 είναι πιο ισχυρό και έχει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας αντί για δύο. Λέμε ότι θα πρέπει να επιλέξετε το μοντέλο 2767 εάν η τιμή είναι σωστή.

Δεν σας αποθαρρύνουμε να αγοράσετε το παλαιότερο 2763 μοντέλο. 700 πόδια-λίβρες εξακολουθεί να είναι μια τρελή ποσότητα ισχύος για αυτοκινητοβιομηχανία και άλλη βιομηχανική χρήση.

Πριν αγοράσετε κάποιο από αυτά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα νεότερα Μιλγουόκι 2863 επειδή είναι ικανό για smartphone και μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία του.

Σπουδαίος: Μερικά από τα άλλα κλειδιά κρούσης Milwaukee ½ ιντσών είναι σημαντικά πιο αδύναμα από αυτά τα δύο μοντέλα.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παραμείνετε με το Milwaukee 2767, 2763 ή 2863 για την καλύτερη ικανοποίηση. Καλή τύχη!

Τελευταία ενημέρωση στις 2022-06-01 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar