DIY Spotlight: From Garage to Adventure Space

0
DIY Spotlight: From Garage to Adventure Space
τοίχος ογκόλιθων και αιώρα στο γκαράζ

Το δάπεδό μας από καουτσούκ είναι μια δημοφιλής βάση στα γυμναστήρια γκαράζ εδώ και χρόνια, αλλά η οικογένεια της Christie Schneider το έχει φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μάθετε πώς αυτή η πελάτισσα από το Κολοράντο ενσωμάτωσε το δάπεδο από καουτσούκ για να μετατρέψει το γκαράζ της σε χώρο ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όλο το χρόνο για την οικογένειά της.

Η διατήρηση μιας τετραμελούς οικογένειας ενεργή κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες στο Κολοράντο απαιτεί δημιουργικότητα, επινοητικότητα και καινοτομία. Αλλά η Christie Schneider ήταν έτοιμη για την πρόκληση, μετατρέποντας το γκαράζ της οικογένειάς της στον απόλυτο χώρο δραστηριοτήτων.

«Λατρεύουμε την πρόκληση του να ζούμε σε μικρή ηλικία και τις οικονομίες που συνοδεύουν», είπε ο Schneider. „Αντί να προσθέσουμε ή να ανεβούμε, σκεφτήκαμε γιατί να μην μετατρέψουμε τον χώρο γκαράζ που έχουμε ήδη και τον οποίο σχεδόν ποτέ δεν παρκάρουμε σε ενεργό χώρο;“

Τώρα αυτή και η οικογένειά της έχουν μια αίθουσα αναψυχής πολλαπλών χρήσεων στη διάθεσή τους όλο το χρόνο. Το νέο τους γκαράζ είναι πλήρες με μια αιώρα, τα μαξιλαράκια πρόσκρουσης και έναν τοίχο με ογκόλιθο, και περισσότερες προσθήκες βρίσκονται στα σκαριά.

Δάπεδο Inc 8mm Rubber Rolls σε γκαράζ με αιώρα

Η Schneider λέει ότι ο σχεδιασμός και η αναδιοργάνωση έγιναν εύκολα, αλλά εκείνη και ο σύζυγός της είχαν κολλήσει σε ένα μεγάλο πράγμα.

Παρκέ.

Μπείτε εμείς! Ρωτήσαμε την Christie πώς αποφάσισε να κάνει το δάπεδο από καουτσούκ για το νέο της χώρο γκαράζ, πώς της έφτιαξε το προϊόν και ποιες συμβουλές έχει για άλλους DIY που θέλουν να γίνουν δημιουργικοί με τα γκαράζ τους. Να τι έχει να μοιραστεί για την εμπειρία της.

Φωτογραφίες πριν και μετά από ανακαίνιση γκαράζ

Πώς αποφασίσατε για το δάπεδο από καουτσούκ;

«Το γκαράζ ήταν σε αρκετά τραχύ σχήμα με τυχαία ράφια και ντουλάπια, ένα λεκιασμένο δάπεδο από σκυρόδεμα και χωρίς πραγματική συνολική οργάνωση», είπε ο Σνάιντερ. «Καθώς αρχίσαμε να εργαζόμαστε για το σχεδιασμό, ήταν σχετικά εύκολο να καθορίσουμε πώς θα μπορούσαμε να μεγιστοποιήσουμε τον αποθηκευτικό χώρο με τα ενσωματωμένα ντουλάπια, τα κυβάκια και τον πάγκο εργασίας και να διατηρήσουμε την επιλογή στάθμευσης του αυτοκινήτου στο γκαράζ, αλλά βρεθήκαμε στο παρκέ.“

Η Scheider χτύπησε μια μέρα ενώ ήταν στο γυμναστήριο να χρησιμοποιήσει δάπεδο από καουτσούκ σαν αυτό που έκανε γυμναστική.

«Ήταν απολύτως λογικό για τις ανάγκες μας και, ακόμα καλύτερα, θα ήταν εύκολο να εγκατασταθεί!»

Η Schneider είπε ότι αναφέρθηκε στον Οδηγό αγοράς ελαστικού δαπέδου για να μάθει περισσότερα σχετικά με τις διάφορες επιλογές και τι θα ήταν πιο λογικό για τον προϋπολογισμό και τη χρήση της.

Ανάρτηση στο Instagram ενός τοίχου με ογκόλιθους

Σχετικό περιεχόμενο >> Οδηγός αγοράς δαπέδων γυμναστικής για το σπίτι

Με ποιο προϊόν πήγατε;

«Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα ισχυρά ρολά από καουτσούκ 8 χιλιοστών με 10% γκρι κηλίδες για να βοηθήσουμε στη συγκάλυψη των συντριμμιών που θα μπορούσαν να εντοπιστούν. Τα ρολά από καουτσούκ ξεχώριζαν ειδικά για ευκολία εγκατάστασης και περιορισμό του αριθμού των ραφών. Μετά την τοποθέτηση του δαπέδου, χρησιμοποιήσαμε το υπόλοιπο καουτσούκ στο κάτω μέρος των ντουλαπιών, στα συρτάρια εργαλείων και στα κυβάκια για να βοηθήσουμε στην προστασία από την υγρασία από παπούτσια και μπότες και στην κατακόρυφη όψη της βάσης από σκυρόδεμα που ήταν εκτεθειμένη στο γκαράζ ως πάτωμα πλαγιές μακριά στην πόρτα του γκαράζ.»

πατέρας και γιος βγάζουν ρολά από καουτσούκ Flooring Inc 8mm

Επιλεγμένο προϊόν >> Ρολά από καουτσούκ 8mm

Πώς σας έκανε το προϊόν;

«Εκτός από έναν χώρο αναψυχής, κάνουμε επίσης πολλά έργα ξυλουργικής για το σπίτι και την κηπουρική μας. Ο πάγκος εργασίας λειτουργεί εξαιρετικά για αυτές τις χρήσεις και το δάπεδο από καουτσούκ είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί και να προσαρμοστεί σε διαρροές και πεσμένα σφυριά. Μπορούμε επίσης να τραβήξουμε το αυτοκίνητό μας αν πρόκειται να πέσει χαλάζι, όπως συμβαίνει συχνά στο Κολοράντο, ή αν υπάρχει μεγάλη χειμερινή καταιγίδα. Επίσης, πηγαίνουμε με ποδήλατο σχεδόν κάθε μέρα στο σχολείο και στη δουλειά και το δάπεδο λειτουργεί εξαιρετικά για να μετακινούμε τα ποδήλατά μας μέσα και έξω και για να παρκάρουμε πριν τα κλείσουμε.“

γκαράζ με κουμπιά αποθήκευσης

Πώς αρέσει στην οικογένειά σας το νέο γκαράζ;

«Το λατρεύουμε και έχουμε ήδη περάσει πολύ χρόνο εκεί έξω! Είμαι τόσο ευχαριστημένος με όλο τον αποθηκευτικό χώρο και ακόμα καλύτερα που δεν φαίνεται πίσω από τις πόρτες του ντουλαπιού, στις περισσότερες περιπτώσεις, με τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα στα cubbies για γρήγορη πρόσβαση τα πρωινά. Ήταν ωραίο που μπορούσαμε να σχεδιάσουμε έναν χώρο ειδικά για τα πράγματα που έχουμε, όπως ένα ηλεκτρικό πλυντήριο, αεροσυμπιεστής, πολλά ηλεκτρικά εργαλεία, αποθήκευση Tupperware, σκάλα, σκαμπό, αρχειοθήκη, εξοπλισμός κατασκήνωσης και σακίδια, εξοπλισμός σκι/snowboard, ποδήλατα, είδη μπογιάς και ζωγραφικής, για να αναφέρουμε μόνο μερικά….

Στα αγόρια αρέσει να σέρνονται μέσα και έξω από την αιώρα και να τη χρησιμοποιούν ως κούνια, να κάνουν ιππασία, να χτίζουν οχυρά με τα μαξιλαράκια πρόσκρουσης και να απλώνουν Lego, μπλοκ και βιβλία. Ως οικογένεια δημιουργήσαμε προκλήσεις στον τοίχο του bouldering και σχεδιάζουμε επίσης να προσθέσουμε πρόσθετο εξοπλισμό εκπαίδευσης, όπως δαχτυλίδια και κρεμάστρα».

Δάπεδα Inc 8mm Ισχυρά ρολά από καουτσούκ με γεμιστήρες και αιώρα

Τι συμβουλές έχετε για άλλους που μπορεί να θέλουν να μετατρέψουν το γκαράζ τους σε χώρο αναψυχής;

  • Φροντίστε να χρησιμοποιείτε ντουλάπια με πόρτες. Κάνει τον χώρο να αισθάνεται τόσο τακτοποιημένος όταν τα πάντα τοποθετούνται μακριά και επίσης πολύ πιο ασφαλής ως αίθουσα αναψυχής.
  • Φέρτε φυσικό φως αν είναι δυνατόν. Αλλάξαμε τη βασική μας γκαραζόπορτα για μια παγωμένη πόρτα από γυαλί και αλουμίνιο και, αν και λίγο ακριβό, δεν μετανιώνουμε. Αφήνει τόσο πολύ φως και αλλάζει εντελώς την αίσθηση του χώρου. Μπορούμε επίσης να ανοίξουμε την πόρτα του γκαράζ όταν είναι ωραία έξω και να αφήσουμε λίγο καθαρό αέρα να μπει.
  • Κάντε όση περισσότερη δουλειά μπορείτε μόνοι σας. Εξοικονομεί πολλά χρήματα! Το μόνο πράγμα που προσλάβαμε ήταν η αντικατάσταση της γκαραζόπορτας.
  • Εάν είναι δυνατόν, φτιάξτε ένα απλό μοντέλο ή σκιαγράφήστε το πριν ξεκινήσετε. Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα μέσω της Google που ονομάζεται SketchUp (Είμαι αρχιτέκτονας τοπίου, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε αυτό και επαγγελματικά) για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον σύζυγό μου πριν ξεκινήσουμε.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΡΟΛΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΤΩΝ 8mm

Αυτό που όλοι θέλουμε πραγματικά να μάθουμε είναι πώς χτίστηκες αυτόν τον υπέροχο τοίχο;

«Αναφερθήκαμε σε ένα φοβερός οδηγός από το Metolius Climbing για τον τοίχο του ογκόλιθου».

Καταπληκτικός οδηγός >> Πώς να χτίσετε έναν τοίχο Bouldering στο σπίτι

τοίχος σε γκαράζ

Ακολουθήστε την Christie στο Instagram για να παρακολουθείτε τις περιπέτειές της: @christie_murman

Δημιουργήστε τον δικό σας χώρο περιπέτειας

Εμπνευστείτε από την ανακαίνιση γκαράζ του Christie’s; Κάντε το πρώτο βήμα προς το δικό σας έργο σήμερα! Παραγγείλετε δείγματα των προϊόντων μας για δάπεδα από καουτσούκ για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΟΔΑΠΕΔΑ

Μάθετε πώς αυτή η πελάτισσα από το Κολοράντο ενσωμάτωσε το δάπεδο από καουτσούκ για να μετατρέψει το γκαράζ της σε χώρο ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όλο το χρόνο για την οικογένειά της.

Σχετικά με τη Michelle Barichello

Avatar

Η Michelle Barichello βοηθά τους παθιασμένους που κάνουν DIY να οραματιστούν το σπίτι/γυμναστήριο/γκαράζ των ονείρων τους. Η Michelle έχει συνεισφέρει σε αναρτήσεις για θέματα όπως το δάπεδο γυμναστηρίου, οι επιλογές καταστρώματος και οι φιλικές προς τα κατοικίδια λύσεις. Η Michelle έχει επίσης γράψει για εκδόσεις όπως το Fit Bottomed Girls, το Girls on the Run Remarkable blog και το Women’s Running Magazine.

Schreibe einen Kommentar