8 εύχρηστα gadget που βελτιώνουν το παιχνίδι για παίκτες γκολφ – Russal Gear

April 9, 2019 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Υπάρχουν περισσότερα στο παιχνίδι από το να μετράτε τον άνεμο, να λυγίζετε τα γόνατα, να ταλαντεύετε το μπαστούνι και να οδηγείτε το καλάθι του γκολφ. Αυτά είναι μόνο τα καλύτερα μέρη του.

Μιλάω για τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας γκολφ και τα οποία θα μπορούσατε να βελτιώσετε με ένα gadget για να τα κάνετε όλα πιο απρόσκοπτα, μάθετε ποια gadget είναι αυτά εδώ.

#1 Leupold PinCaddie 2 Rangefinder

Leupold PinCaddie 2 Rangefinder
Leupold PinCaddie 2 Rangefinder

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Τζόνι Κουίν από Μπες στην τρύπα

Η γνώση των ακριβών αποστάσεων στο γήπεδο είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των συστημάτων GPS που χρησιμοποιούνται στο γκολφ και το καλύτερο είναι το Leupold PinCaddie 2 Rangefinder είναι μια εξαιρετική οπτική συσκευή που μπορεί να εντοπίσει την απόσταση σας από την τρύπα μέσα σε χιλιοστά.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#2 Chassis Premium Powder

Chassis Premium Powder
Chassis Premium Powder

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Έριν Κλαρκ από Σασί

Το Chassis Premium Powder κρατά τα παιδιά άνετα και φρέσκα ενώ παίζουν 18 τρύπες ή ακόμα και 36! Μην αφήσετε την ταλαιπωρία να σας εμποδίσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#3 Τρύπα 19

Τρύπα 19

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Μάρτι Μένι από Goosed.δηλ

Οι ανιχνευτές εύρους είναι ένα από εκείνα τα ασυνήθιστα πράγματα που θα βρείτε στην τσάντα ορισμένων παικτών γκολφ, ενώ άλλοι προτιμούν να το παίζουν με το αυτί. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που σου αρέσει μόνο όταν πρόκειται να ξεκολλήσεις την πρώτη. Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική τεχνολογίας στο Hole 19. Αυτή η εφαρμογή έχει μια τεράστια τράπεζα μαθημάτων από όλο τον κόσμο και την έχω δοκιμάσει σε μερικά, από γνωστά έως μικρά τοπικά μαθήματα. Η εφαρμογή σάς βοηθά να παρακολουθείτε την απόσταση μέχρι να καρφιτσώσετε, αλλά σας δίνει επίσης μια ιδέα για το πώς να διαπραγματευτείτε και τις τρύπες στα πόδια του σκύλου. Το Hole 19 είναι το ψηφιακό σας κουτί, σχεδόν σαν το Siri για γκολφ! Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία, σας συνιστώ να πάτε premium και να συνδυάσετε είτε το Apple Watch είτε ένα φορετό Android Wear OS.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#4 Foresight Sports: Οθόνες εκκίνησης και προσομοιωτές γκολφ

Foresight Sports: Οθόνες εκκίνησης και προσομοιωτές γκολφ
Foresight Sports: Οθόνες εκκίνησης και προσομοιωτές γκολφ

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Προοπτική Αθλητισμός από Προοπτική Αθλητισμός

Οι οθόνες εκκίνησης και οι προσομοιωτές γκολφ της Foresight Sports μπορεί να βρίσκονται στην πιο ακριβή πλευρά αυτής της λίστας gadget, αλλά είναι και τα δύο τεχνολογικά αριστουργήματα και απαραίτητα για τους αληθινούς λάτρεις του γκολφ, τους επαγγελματίες του συλλόγου και τους επαγγελματίες. (Είναι σαν να έχεις τον δικό σου προσωπικό, ψηφιακό προπονητή!)

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#5 LugLess

LugLess

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Μπράιαν Άλτομαρε από LugLess

Η LugLess θα στείλει τα μπαστούνια του γκολφ στον τελικό προορισμό τους με πολύ λιγότερα από τα παραδοσιακά τέλη για παραδοτέες αποσκευές – μόλις 15 $ – και θα εξαλείψει τον κόπο να τα σέρνεις από το αυτοκίνητο στον τερματικό σταθμό της αεροπορικής εταιρείας, περιμένοντας στην ουρά του check-in, τραβώντας τα μέχρι το γκισέ, ξοδεύοντας τουλάχιστον τα πενήντα δολάρια για να έχετε το προνόμιο να τα πετάτε με τις υπόλοιπες αποσκευές της αεροπορικής εταιρείας και μετά να τα εντοπίσετε στο „υπερμεγέθη“ κομμάτι στον προορισμό σας. Αποφύγετε όλη την ταλαιπωρία και χρησιμοποιήστε το LugLess!

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#6 AlignXL™

AlignXL™
AlignXL™

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Κένι Μπέιτον από Golfballs.com

Το αποκλειστικό AlignXL™ του Golfballs.com διαθέτει ένα ανθεκτικό, αποδεδειγμένο βοήθημα ευθυγράμμισης της μπάλας του γκολφ που περιλαμβάνει μια γραμμή γύρω από το μπαλάκι του γκολφ και είναι διαθέσιμο σε μπάλες από κορυφαίες μάρκες του γκολφ! Πέρασαν οι μέρες των ακατάστατων μαρκαδόρων που τρίβονται μετά από ένα κτύπημα. Το Golfballs.com συνδύασε 20 χρόνια εμπειρίας προσαρμογής στο γκολφ με τις απαιτήσεις των καλύτερων παικτών του γκολφ για να δημιουργήσει μια διακόσμηση ευθυγράμμισης μπάλας του γκολφ που θα βοηθήσει πραγματικά στη βελτίωση του παιχνιδιού σας.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#7 FlightScope mevo

FlightScope mevo

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Χριστίνα Τσιόφη από Αναστάτωση PR

FlightScope mevo – η προσιτή οθόνη εκκίνησης που έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες του γκολφ να εξασκούνται με συγκεκριμένο σκοπό. Το Mevo παρέχει δεδομένα απόδοσης σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει να εκπαιδεύεστε και να βελτιώνεστε με κάθε σύλλογο.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.

#8 TecTecTec VPRO500 Golf Rangefinder

TecTecTec VPRO500 Golf Rangefinder
TecTecTec VPRO500 Golf Rangefinder

Αυτό το προϊόν συστήθηκε από Κρεγκ Έμερσον από BrewGinner

Σταματήστε να μαντεύετε σε αποστάσεις από την καρφίτσα, το νερό ή την παγίδα άμμου. Το VPR0500 είναι ακριβές σε απόσταση 1 γιάρδας (στα 300 γιάρδες) και έχει εμβέλεια 500+ γιάρδες. Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς, πανί καθαρισμού, λουράκι καρπού και οδηγό γρήγορης εκκίνησης.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε εδώ.