7 οικονομικά αποδοτικές ιδέες για τοίχους προφοράς » Στυλ κατοικίας

Februar 29, 2020 0 Von admin

Μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι ή θέλετε να ανανεώσετε τον τρέχοντα χώρο διαβίωσής σας χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα; Υπάρχει τόση μαγεία που μπορείτε να δημιουργήσετε απλώς ανεβάζοντας έναν από τους τοίχους του δωματίου.
Αυτός ο τοίχος, που ονομάζεται τοίχος προφοράς, γίνεται το επίκεντρο του δωματίου και δίνει μια επιπλέον νότα δράματος και κομψότητας. Υπάρχουν πολλά φθηνά και όχι και τόσο ακριβά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα.

Μερικά από αυτά μπορεί απλώς να βρίσκονται στο συρτάρι του υπνοδωματίου ή στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις δημιουργικές ιδέες:

1. Χρησιμοποιήστε μια προσωρινή ταπετσαρία

Προσωρινός ταπετσαρίες είναι εξαιρετικά γιατί προσφέρουν υψηλό βαθμό ευελιξίας για όσους φοβούνται να δεσμευτούν σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να αφαιρεθούν.
Επίσης, με αρκετή υπομονή και προσοχή, μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς να χρειάζονται τις επί πληρωμή υπηρεσίες διακοσμητή εσωτερικών χώρων.

2. Δημιουργήστε έναν τρισδιάστατο τοίχο με έμφαση χρησιμοποιώντας τεχνάσματα

Τα φανταχτερά κουμπιά από παλιά ρούχα, οι vintage άξονες και οι καρφίτσες πάνε καλά σε λευκούς τοίχους, καθώς δημιουργούν ένα πολύχρωμο ποπ.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα μοτίβα χρησιμοποιώντας αυτά τα αντικείμενα ή να τα κολλήσετε τυχαία στον τοίχο τονισμού, ανάλογα με την αισθητική σας κλίση. Υπάρχει ομορφιά στο χάος, τελικά.

3. Μετατρέψτε την παλιά σας πορσελάνη σε vintage διακοσμητικά κομμάτια

Ούτε τα χρησιμοποιείτε και δεν έχετε την τάση να τα χαρίσετε, ίσως λόγω των ευχάριστων αναμνήσεων των περασμένων δείπνων που κρατούν.

Μπορεί να θέλετε να τα βγάλετε από το ντουλάπι και στους τοίχους όπου και άλλα μάτια μπορούν να τα εκτιμήσουν. Πολύχρωμη ή μονόχρωμη επιλογή; Ό,τι λειτουργεί για εσάς!

4. Κλείστε τις συλλογές τέχνης σας

Κλείστε τις συλλογές τέχνης σας
Τα όμορφα έργα τέχνης με κορνίζα μπορούν να μεταφέρουν αμέσως έναν τοίχο από μονόχρωμο σε υπέροχο, όταν γίνονται καλά. Επιλέξτε ένα μείγμα από μεγάλους και μικρότερους καμβάδες και κρεμάστε τους σε εναλλασσόμενα ύψη, ώστε να μην δημιουργήσετε μια βαρετή γραμμή έργων τέχνης.

Επίσης, θυμηθείτε να επιλέξετε κομμάτια των οποίων τα χρώματα συμπληρώνουν τα υπάρχοντα χρώματα στο δωμάτιο, όπως αυτά της επεξεργασίας παραθύρων και των επίπλων σας και άλλα διακοσμητικά κομμάτια.

5. Χαρίστε στον τοίχο σας μια ξύλινη λιχουδιά

Γιατί ξύλο; Είναι εύκολο να τα βρείτε και μπορούν να δοθούν διαφορετικών ειδών φινιρίσματα για να ταιριάζουν με το γούστο σας. Για παράδειγμα, μπορούν να ψεκαστούν με καπλαμά για να προσθέσουν μια πιο φυσική ξύλινη γυαλάδα ή να καλυφθούν με χρώμα κιμωλίας για πιο καλλιτεχνική αίσθηση.

Για μια πιο ενοποιημένη εμφάνιση, μπορεί να θέλετε να βάψετε ξανά το δωμάτιο σε έναν χρωματικό τόνο που να συμπληρώνει τον τονικό σας τοίχο.

6. Ζωγραφίστε την ομορφιά

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ένα γαλόνι χρώματος για να ξαναζωντανέψει ένα δωμάτιο. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί, μπορείτε να δώσετε στον τονικό σας τοίχο ένα χρώμα που έρχεται σε έντονη αντίθεση με τους άλλους τοίχους. Ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ζεστό τόνο για να συμπληρώσετε τα υπάρχοντα χρώματα εάν είναι επίσης ζεστά.

Για πιο ζωντανό φινίρισμα, σκεφτείτε να προσθέσετε γεωμετρικά σχήματα και σχέδια στον ζωγραφισμένο τοίχο τονισμού.

7. Δημιουργήστε ένα κολάζ φωτογραφιών

Αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική για το λόμπι ή το διάδρομο. Βάλτε τις φωτογραφίες σας σε κορνίζες με χρώματα που συμπληρώνουν και περάστε τον τοίχο σας με αυτά.

Όχι μόνο δημιουργείτε έναν όμορφο τοίχο προφοράς, αλλά μπορείτε επίσης να ξαναζήσετε χαρούμενες αναμνήσεις.