15 όμορφες σκούρο μπλε ιδέες σχεδίασης τοίχων

15 όμορφες σκούρο μπλε ιδέες σχεδίασης τοίχων

Februar 3, 2015 0 Von admin

Θέλετε να προσθέσετε μερικά μπλουζ στη ζωή σας; Αν ναι, τότε έχουμε κάτι να σας βοηθήσουμε. Δεν έχει σημασία αν είναι καταπραϋντικό, γαλήνιο ή ακόμα και τολμηρό και όμορφο. Το μπλε πάντα προκαλεί νωθρότητα και χαλάρωση. Όπως λέγεται καλά, το κλειδί για τη δημιουργία ήρεμης, καθαρής και κλασικής ατμόσφαιρας είναι η ενσωμάτωση των αποχρώσεων του μπλουζ στη διακόσμηση. Με αυτή τη νοοτροπία, οι ακόλουθες ιδέες σχεδίασης μπλε τοίχου θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια κομψή αλλά κομψά ήρεμη ατμόσφαιρα. Λοιπόν, μην φοβάστε να γιορτάσετε τον έρωτά σας με το μπλε.

Ενσωματώστε αυτήν την κλασική απόχρωση σε όλα, από έντονα χρώματα έως καλλιτεχνικά αξεσουάρ. Το καλύτερο είναι ότι, καθώς το μπλε φημίζεται για τα ηρεμιστικά και γαλήνια στοιχεία του, έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε ένα δωμάτιο ανάλογα με τη θερμοκρασία του. Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Blue Wall Design για να δώσετε όμορφους τόνους ενώ εξερευνάτε νέους τρόπους διακόσμησης με αυτό το χρώμα.

Όμορφες ιδέες σχεδίασης τοίχων με σκούρο μπλε χρώμα

Πηγή

Τώρα μπορείτε να γίνετε μπλε, παρά το αν είναι ο ουρανός ή μια ναυτική επιλογή, καθώς αυτή είναι μια από τις πιο ευέλικτες διακοσμητικές αποχρώσεις. Ανακαλύψτε τις θάλασσες και τους ουρανούς με λίγα τέλεια σύννεφα για να φέρετε άνεση στα μάτια σας, φέρνοντας παράλληλα λίγο στυλ για το swag σας.

Οι ακόλουθες ιδέες σχεδίασης μπλε τοίχου όχι μόνο σας βοηθούν να ξεκινήσετε, αλλά σας εμπνέουν επίσης να το κάνετε. Το μπλε μπορεί να είναι ένα πολύ κρύο χρώμα, αλλά, αν το εφαρμόσετε σωστά, κάνει μια υπέροχη επιλογή. Θα γίνετε λοιπόν μια όαση χαλάρωσης; Στη συνέχεια, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ενσωματώσετε αυτή τη διακριτική παστέλ απόχρωση.

Με τις παρακάτω ιδέες, θα έχετε έναν καθαρό αισθητικό, κομψό συνδυασμό με το μπλε (και ό,τι θέλετε να το συνδυάσετε). Αφήστε λοιπόν το φυσικό φως να εισβάλει στο χώρο σας καθώς θα αναδείξει κάθε στοιχείο για να αναδείξει τη λάμψη από το εσωτερικό σας.

σκούρο μπλε τοίχοι στο σαλόνι με μπλε ναυτικό πούλμαν και φρέσκια πράσινη προφοράΠηγή

μπλε χρώμα τοίχου για μοντέρνο υπνοδωμάτιοΠηγή

διασκεδαστική μπλε κρεβατοκάμαρα αγοριών με μονά κρεβάτια πλήρη ιδέα για μαξιλάρια

Σκούρο μπλε ιδέες σχεδίασης τοίχωνΠηγή

σκούρο μπλε χρώμα τοίχου εσωτερική διακόσμηση προφοράς σκούρο μπλε καναπές ChesterfieldΠηγή

σαλόνια με σκούρου μπλε τοίχους με λευκό καναπέ και κλασικό πολυέλαιοΠηγή

Σκούρο μπλε σχέδιο τοίχουΠηγή

μπλε τοίχου μπλε παπλωματοθήκη λευκά μαύρα μαξιλάρια σκούρα κουρτίνα σε καταπληκτική κρεβατοκάμαραΠηγή

ΤΡΑΠΕΖΙ ZELDA Μπλε ΤοίχοςΠηγή

Σκούρο μπλε φόντο τοίχου για μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Μπλε χρώμα στο δωμάτιο μελέτηςΠηγή

μοντέρνο σκούρο μπλε υπνοδωμάτιο για αγόρια με καθρέφτη στον τοίχο χρησιμοποιώντας ξύλινο πλαίσιο

Ιδέες σχεδίασης σαλονιού τοίχου σκούρου μπλεΠηγή

Σικ μπλε ιδέες διακόσμησης σαλονιού με σκούρο μπλε χρώμα τοίχουΠηγή