14 hacks κηπουρικής είναι χρήσιμες για την έξυπνη κηπουρική σας

4
14 hacks κηπουρικής είναι χρήσιμες για την έξυπνη κηπουρική σας

Κηπουρικές αμυχές

Κηπουρικές αμυχές αν σας αρέσει η κηπουρική, δοκιμάστε αυτά αμυχές στον κήπο, φυσικά, θα αλλάξει τον τρόπο της κηπουρικής σας. Όλοι θέλουμε πάντα να κάνουμε κάτι καινούργιο και πολλοί άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν φυσικά, αυτά τα έξυπνα hacks του Garden είναι χρήσιμα για έξυπνη κηπουρική. Η κηπουρική είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της και χρειάζεται πολύ χρόνο. Δοκιμάστε αυτές τις έξυπνες τεχνολογίες κηπουρικής, Κανέλα σε σκόνη, Χρησιμοποιήστε φλούδες εσπεριδοειδών για σπορόφυτο, Μην ανησυχείτε για το ποτιστήρι ή τους ψεκαστήρες, Φυτά που ποτίζονται όταν βγαίνετε έξω , Χρήση Κατανάλωση καφέ και κρατήστε μακριά τα παράσιτα, Ξίδι στον κήπο, βιολογικό αλάτι Epsom Gardner, Τρίμα καφέ ως φυτοφάρμακα, Χρησιμοποιήστε τσόφλια αυγών για να αποτρέψετε τους γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια, Αυτοποτιζόμενες ζαρντινιέρες, Χρησιμοποιήστε φίλτρα καφέ σε γλάστρες, Επαναχρησιμοποιήστε τις σπασμένες γλάστρες στον κήπο, Χρησιμοποιήστε πάνες, Χρησιμοποιήστε νερό μαγειρέματος για να γονιμοποιήσετε τα φυτά.

Σήμερα έχουν αναπτυχθεί πολλοί τρόποι κηπουρικής, μερικά δοχεία στη βεράντα ως κρεμαστή ζαρντινιέρα, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα υπερυψωμένο κρεβάτι. Εδώ Φύση Φέρ σας λέει για μερικές αμυχές στον κήπο.

Hacks στον κήπο

1.Κανέλα σε σκόνη για την πρόληψη ασθενειών

Η κανέλα περιέχει αντιμυκητιακές ιδιότητες και το άρωμα που την έχει διπλασιάζει την δράση της. Η ασθένεια που ονομάζεται «Damping Off» καταστρέφει τη σπορά. Πρόκειται για έναν γκρι-λευκό γούνινο μύκητα, οι οποίοι είναι μορφές στο στέλεχος της σποράς, όπου συναντά το αρχικό μείγμα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει την κατάλληλη κατάσταση. Γι‘ αυτό είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε διαφανείς πλαστικούς θόλους γιατί δημιουργεί ένα τέλειο υγρό περιβάλλον ασθένειας. Μάθετε περισσότερα.

Hacks στον κήπο

2. Χρησιμοποιήστε φλούδες εσπεριδοειδών για σπορόφυτο

Μετά τη χρήση τα εσπεριδοειδή δεν ρίχνουν τη φλούδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σπορά. Για αυτό, απλώς κάντε μια κατάλληλη τρύπα για αποστράγγιση στο κάτω μέρος της φλούδας. Στη συνέχεια γεμίστε τη φλούδα με χώμα γλάστρας και προσθέστε δύο σπόρους και νερό. Μόλις αναπτυχθεί το φυτό, η φλούδα θα θρέψει και θα κομποστοποιηθεί απευθείας καθώς μεγαλώνει το φυτό. Μάθετε περισσότερα για αυτά τα hacks στον κήπο το ρωμαϊκό μου διαμέρισμα.

Hacks στον κήπο

3. Μην ανησυχείτε για το ποτιστήρι ή τους ψεκαστήρες

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα φυτά αγαπούν το ραντισμένο νερό. Και όταν δεν έχετε εκτοξευτήρες ή ποτιστήρι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, χρησιμοποιήστε αυτό το έξυπνο hacks στον κήπο. Μπορείτε να κρατήσετε τα φυτά σας χαρούμενα ενώ χρησιμοποιείτε τα παλιά σας δοχεία λαδιού. Ξεχωρίστε το καπάκι του παλιού σας πλαστικού δοχείου λαδιού. Μπορείτε να κάνετε τρύπες για πιο ουσιαστική ροή χρησιμοποιώντας μια μικρή βελόνα και μια μεγάλη βελόνα, για να θερμάνετε τη βελόνα και τις τρύπες στο καπάκι με κανονικό άνοιγμα. Μπορείτε να κάνετε μια χοντρή και λεπτή τρύπα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δείτε το σεμινάριο για περισσότερα πληροφορίες.

Hacks στον κήπο

4. Φυτά ποτίζονται όταν βγαίνετε έξω

Αν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι για λίγες μέρες και ανησυχείτε για το πώς θα ποτίσετε τα φυτά του σπιτιού; Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τρόπος να ποτίσεις φυτά εσωτερικού χώρου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να κρατήσεις χαρτοπετσέτες και ένα ποτήρι νερό για να τα ζωντανέψεις, χρησιμοποιήστε αυτό το έξυπνο κόλπο στον κήπο.. Δείτε χάκερ ζωής Για περισσότερες πληροφορίες.

Hacks στον κήπο

5. Χρησιμοποιήστε κατακάθι καφέ και κρατήστε μακριά τα παράσιτα

Χρήση κόκκοι καφέ και κρατήστε μακριά τα παράσιτα, εάν ο ξηρός καφές απλωθεί γύρω από το φυτό στο έδαφος, τότε οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια τρέχουν μακριά από αυτό, αν και δεν τελειώνει, ενοχλείται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υγρό του καφέ ως βιολογικό σπρέι στα φύλλα. Ο πολύς καφές στο αλεσμένο καφέ επιβιώνει μετά τη χρήση. Εάν προσθέσετε τη σκόνη του καφέ στο νερό όλη τη νύχτα, τότε ετοιμάζεται ένα υγρό στο χρώμα του τσαγιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό ως α σπρέι. Περιέχει επίσης αντιμικροβιακό με θρεπτικά συστατικά. Αφαιρεί έντομα και κάμπιες. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το αλεσμένο καφέ για να κρατήσει μακριά τα μυρμήγκια, τα σαλιγκάρια, τους γυμνοσάλιαγκες και πολλά άλλα παράσιτα. Υπάρχουν πολλές περισσότερες χρήσεις του κατακάθια καφέ για αυτό, βλέπετε το δικό μας Θέση.

Hacks στον κήπο

6. Ξύδι στον κήπο

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ξύδι για να ενισχύσουν τη γεύση στην κουζίνα χρησιμοποιείται για διαφορετικές συνταγές, αλλά η σωματική διάπλαση ξέρετε ότι το ξύδι δεν είναι μόνο στην κουζίνα αλλά και στον Κήπο αυτό είναι εκπληκτικό. Πόσο σημαντική είναι η χρήση του ξιδιού στον κήπο σας και πώς να το χρησιμοποιήσετε; Εδώ εφαρμόζετε τον τρόπο χρήσης ξύδι στον κήπο της φύσης;

Hacks στον κήπο

7. Epsom Salt βιολογικό Gardner

Άλατα Epsom (θειικό μαγνήσιο) Ανακατέψτε σε κομπόστ σε μια ορισμένη αναλογία. Μπορείτε να αναμίξετε το αλάτι Epsom μία φορά το μήνα με προετοιμασμένο μείγμα εδάφους. Ένα γαλόνι νερό αναμειγνύεται με μια κουταλιά της σούπας άλατα Epsom και ψεκάζεται απευθείας στα φύλλα. Θα δείτε σε λίγες μέρες από ό,τι τα άλλα φυτά στα φυτά ψεκασμού αντιδρούν γρήγορα. Τα άλατα Epsom θα τα βρείτε εύκολα στο φαρμακείο και στο παντοπωλείο. Άλατα Epsom Ο οργανικός Gardner αποδείχθηκε καλός φίλος.

8. Αλεσμένος καφές ως φυτοφάρμακα

Εάν ο ξηρός καφές απλωθεί γύρω από το φυτό στο έδαφος, τότε οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια τρέχουν μακριά από αυτό, αν και δεν τελειώνει, αλλά ενοχλείται. Διαβάστε περισσότερα στο Φύση Φέρ.

Hacks στον κήπο

9. Χρησιμοποιήστε τσόφλια αυγών για να αποτρέψετε τους γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια

Εάν οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια ενοχλούν στον κήπο σας, τότε κρατήστε αυτά τα μικρά έντομα σε χοντροθρυμματισμένα τσόφλια αυγών γύρω από το φυτό για να τα φάτε. Οι αιχμηρές άκρες των κοχυλιών θα σταματήσουν αυτά τα έντομα, τα περισσότερα από τα σαλιγκάρια και τους γυμνοσάλιαγκες θα βγουν εύκολα αναζητώντας εύκολα διαθέσιμη τροφή. Δείτε περισσότερα στο Φυσικές ιδέες ζωής.

Hacks στον κήπο

10. Αυτοποτιζόμενες ζαρντινιέρες χρήσιμα Hacks κηπουρικής

Εάν βάλετε φρέσκα βότανα στο παράθυρο της κουζίνας, τότε αυτό το μέρος είναι καλό για φύτευση βοτάνων, γιατί εδώ θα θυμόμαστε πάντα να δίνουμε νερό στα βότανα. Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακυκλώσετε τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια πολύ καλά. Αν δυσκολεύεστε να κόψετε γυάλινα μπουκάλια, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά μπουκάλια. Λοιπόν, το γυάλινο μπουκάλι είναι όμορφο και ανθεκτικό στην εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε αυτό το έξυπνο χάσκ κηπουρικής…δείτε τα πλήρη σεμινάρια για το σφουγγάρι σχεδίασης.

Hacks στον κήπο

11. Χρησιμοποιήστε φίλτρα καφέ σε γλάστρες

Όταν δίνεις νερό στις γλάστρες σου, τότε μαζί με το νερό πέφτει και το χώμα, κάτι που σε κάνει να νιώθεις άγχος. Σε μια τέτοια κατάσταση, έχετε μια απλή λύση. Βάλτε το φίλτρο του καφέ κάτω από την κατσαρόλα εύκολα, μετά γεμίστε το μείγμα του χώματος, λειτουργεί πολύ καλά. Αυτό αφήνει το νερό εύκολα έξω και το έδαφος παραμένει ίδιο. Βρίσκω

Hacks στον κήπο

12. Χρησιμοποιήστε ξανά τις σπασμένες γλάστρες στον κήπο

Όταν φυτεύετε στα πήλινα αγγεία, ακούγεται ωραίο να το βλέπετε, αλλά σπάει από λίγη ταλαιπωρία και ανεμελιά, αλλά μην πετάτε αυτά τα πήλινα δοχεία. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε αυτές τις σπασμένες γλάστρες. Σε αυτές τις σπασμένες γλάστρες, Σε αυτές τις σπασμένες γλάστρες, βάλτε χώμα και φυτά που σας αρέσουν. Στο δοχείο, μπορείτε να γράψετε ονόματα με το μόνιμο μαρκαδόρο. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να το χρωματίσετε με διαφορετικά χρώματα. Διαβάστε περισσότερα ο μικρο Γκάρντνερ.

Hacks στον κήπο

13. Χρησιμοποιήστε έξυπνες πάνες Garden hacks

Γνωρίζατε ότι οι πάνες που χρησιμοποιούνται στα παιδιά συνεχίζουν να μαζεύουν υγρά; Απορροφήσιμο δοχείο για πάνες υδρογέλη Μπορείτε να αγοράσετε εύκολα από φυτώρια ή καταστήματα κηπουρικής. Λειτουργεί σαν σφουγγάρι και βοηθά στη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας για το φυτό. Οι πάνες είναι πιο χρήσιμα αξεσουάρ κήπου για κρεμαστά καλάθια και ρηχές γλάστρες. Σε ένα τέτοιο μέρος όπου το νερό των φυτών στεγνώνει γρήγορα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ωφέλιμο να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το έξυπνο hacks κηπουρικής. Δείτε περισσότερα στο Ψυχή κηπουρικής.

Hacks στον κήπο

14. Χρησιμοποιήστε νερό μαγειρέματος για να γονιμοποιήσετε τα φυτά

Όταν βράζετε τα λαχανικά στο σπίτι σας, ρίχνετε το υπόλοιπο νερό, μην πετάτε αυτά τα λύματα, αφού κρυώσει το νερό μπορείτε να το λιπάνετε στο φυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το υπόλοιπο νερό μετά το βράσιμο των αυγών.

Διαβάστε επίσης: Τρόπος χρήσης τσόφλια αυγών στον κήπο. 10 τρόποι για έλεγχο γυμνοσάλιαγκες Φυσικά.

Για καρφίτσα:

Hacks στον κήπο

Schreibe einen Kommentar