14 διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε με τον ξάδερφό σας στο σπίτι για τέλεια συνάντηση

0
14 διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε με τον ξάδερφό σας στο σπίτι για τέλεια συνάντηση

Τα ξαδέρφια έρχονται στο σπίτι σας και δεν θέλετε να βαρεθείτε μαζί; Ευτυχώς, σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τα καλύτερα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον ξάδερφό σας στο σπίτι για να περάσετε υπέροχα. Εδώ μοιράζεστε μερικές καλύτερες δραστηριότητες για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα ξαδέρφια σας είτε πρόκειται για περιστασιακή είτε για έκπληξη επίσκεψη στο σπίτι σας.

Τι να κάνετε με τα ξαδέρφια όταν βαριέστε;

δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε με τον ξάδερφό σας

Με τον ξάδερφό σου, υπάρχει πάντα ένας ιδιαίτερος δεσμός. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις ότι μιλάς με έναν καλύτερο φίλο και με αδερφική ατμόσφαιρα.

Είτε τα ξαδέρφια σας ήρθαν στο σπίτι σας για μια αιφνιδιαστική επίσκεψη είτε έχουν μια συνάντηση το Σαββατοκύριακο, ως οικοδεσπότες, καλύτερα να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τι θα κάνετε όταν τα ξαδέρφια σας επισκέπτονται το σπίτι σας και να κάνετε αυτή τη στιγμή πραγματικά αξέχαστη.

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε συζήτηση ρουτίνας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τέτοια τρελό Αν μπορούσες ερωτήσεις για ασυνήθιστη και ευφάνταστη συζήτηση.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί και είναι πιο δύσκολο να καταλήξετε σε μία όταν πρέπει πραγματικά να επιλέξετε μία που απολαμβάνετε και οι δύο.

Έτσι, εδώ θα βρείτε τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον ξάδερφό σας όταν δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε και πώς να τον κάνετε να νιώσει διασκέδαση και να τον κάνετε να τον επισκεφτεί ξανά.

Διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε με τον ξάδερφό σας στο σπίτι

1. Απλώς κάντε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

πράγματα που έχουν να κάνουν με ξαδέρφια όταν βαριούνται

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να μιλάς με τα ξαδέρφια και τα αδέρφια σου τα Σαββατοκύριακα ή τις διακοπές που όλοι έχουν χρόνο να χαλαρώσουν.

Είναι μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Κάθε φορά που συναντιέστε με τον ξάδερφό σας, υπάρχει πάντα κάτι για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα, και ο ξάδερφός σας είναι επίσης περίεργος για εσάς.

Αφιερώστε λίγο χρόνο συζητώντας οτιδήποτε απολαμβάνετε και οι δύο, όπως για τη ζωή ή τη δουλειά τους.

2. Φτιάξτε μια κινηματογραφική αίθουσα στο σπίτι.

Το να κάνετε μαραθώνιο κινηματογραφικών ή τηλεοπτικών εκπομπών είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα ξαδέρφια σας, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρονται ή όχι.

Ρωτήστε τους ποιο είδος προτιμούν ή ποιες ταινίες ή εκπομπές θα ήθελαν να παρακολουθήσουν. Αντί να ορίσετε το ένα, σας αρέσει… λάβετε τις προτάσεις τους.

Ήρθαν στο σπίτι σου, είναι καλεσμένοι σου.

Επομένως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διασκεδάζουν συνολικά, σε αντίθεση με το να παρακολουθείτε απλώς την ταινία που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.

Είναι πράγματι μια εξαιρετική ιδέα να παρακολουθείτε ταινίες μαζί, ωστόσο προσφέρει ορισμένα μειονεκτήματα καθώς δεν θα επιτρέψει σε εσάς και τον ξάδερφό σας να συμμετέχετε ενεργά σε ορισμένες αμοιβαίες δραστηριότητες.

Ως επιστροφή, αυτό μπορεί να σας κουράσει μαζί, οπότε προσοχή. Ασχολούνται πραγματικά με τέτοιες δραστηριότητες;

Διαβάστε στη συνέχεια: Πράγματα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας τη νύχτα στο δωμάτιό σας

3. Παίξτε παιχνίδια σε εσωτερικούς χώρους με τα ξαδέρφια σας.

δραστηριότητες που σχετίζονται με ξαδέρφια

Μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας παιχνίδια με τα ξαδέρφια σας, είτε έχετε έναν έφηβο είτε έναν ενήλικο ξάδερφο, όταν ο στόχος είναι να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Όταν λέμε αυτό το παιχνίδι, δεν εννοούμε βιντεοπαιχνίδια, αλλά παιχνίδια με κάρτες και επιτραπέζια παιχνίδια που είναι πραγματικά ευχάριστα και διασκεδαστικά για να παίξεις με ξαδέρφια στο σπίτι.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης ορισμένα διαδραστικά παιχνίδια όπως το παιχνίδι ερωτήσεων Never I Have Ever, YES ή NO ή Παιχνίδι δύο αλήθειες και ένα ψέμα που κάνει την τέλεια επιλογή για να παίξεις με τον ξάδερφό σου στο σπίτι και να περάσεις καλά.

Μπορείτε να παίξετε πολλά χαρτιά ή επιτραπέζια παιχνίδια με τον ξάδερφό σας, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ποια είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν, καθώς μπορεί να έχουν κάποιες μοναδικές προσδοκίες.

4. Βγάλτε έξω αυτές τις παλιές εικόνεςουρές και ξαναζήστε τις καλύτερες αναμνήσεις που είχατε με τα ξαδέρφια σας.

Εσείς και ο ξάδερφός σας έχετε ήδη περάσει υπέροχα όταν ήσασταν έφηβοι ή νεότεροι. Και αν έχετε φωτογραφίες από την οικογενειακή σας περιοδεία ή τις οικογενειακές εκδηλώσεις, φροντίστε να τις φέρετε έξω.

Αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τον ξάδερφό σας όταν επισκέπτεται το σπίτι σας και δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε.

Βλέποντας αυτές τις παλιές φωτογραφίες σίγουρα τους κάνει να νιώθουν σαν να έχουν επιστρέψει στα παλιά και να απολαμβάνουν τις καλύτερες αναμνήσεις που δημιουργήσατε όλοι μαζί.

Ανατρέξτε πώς άλλαξε ο χρόνος και πώς μεγαλώσατε τόσο γρήγορα όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε στη συνέχεια: 132 Ναι ή Όχι Ερωτήσεις Λίστα παιχνιδιών

5. Μαγειρέψτε κάτι μαζί ή φέρτε κάτι νέο στο τραπέζι.

Τι να κάνεις όταν βαριέσαι έναν ξάδερφο

Αυτό κάνει πραγματικά τις πιο δραστήριες και ελκυστικές δραστηριότητες να κάνετε με τον ξάδερφό σας, αν του αρέσει επίσης η μαγειρική. Τελικά, είναι η οικογένειά σας και είναι πάντα διασκεδαστικό να κάνετε κάτι ο ένας για τον άλλον, σωστά;

Έτσι, αντί να βγείτε για δείπνο ή να παραγγείλετε κάτι, είναι καλή ιδέα να μαγειρέψετε μαζί για όλους στο σπίτι.

Ρωτήστε τον ξάδερφό σας τι θα ήθελε να φάει και τι μπορεί να φτιάξει, μετά τακτοποιήστε όλα τα υλικά και ανάψτε τη σόμπα.

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό για να το απολαύσουν όλοι όταν έχετε έναν ενήλικο ξάδερφο που είναι καλός μάγειρας και ξέρει κάτι να φτιάξει.

Τελικά, είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που κάνεις με τον ξάδερφό σου και όταν δεν έχεις ιδέα τι να μαγειρέψεις, μπορείς να αναζητήσεις ιδέες στο διαδίκτυο.

6. Παίξτε μαζί σπορ στην αυλή σας ή στη βεράντα.

Ανάλογα με το μέγεθος της αυλής σας, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό παιχνίδι για να παίξετε με τον ξάδερφό σας στο σπίτι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στην κοντινότερη παιδική χαρά και να παίξετε παιχνίδια που σας επιτρέπουν να περάσετε καλά παίζοντας με τον ξάδερφό σας.

Υπάρχουν πολλά αθλήματα που μπορείτε να παίξετε με τον ξάδερφό σας, όπως ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, κρίκετ, τένις κ.λπ.

Όπως πάντα, θα πρέπει να ρωτήσετε τα ξαδέρφια σας ποια παιχνίδια τους αρέσει να παίζουν.

Το να παίζετε οποιοδήποτε άθλημα με τον ξάδερφό σας κάνει πραγματικά πολύ διασκεδαστικά πράγματα με τον ξάδερφό σας και καλύτερα να ελέγξετε και το αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Διαβάστε στη συνέχεια: Πράγματα που πρέπει να πείτε για τον εαυτό σας σε κάποιον

7. Κάντε σχέδια για τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές.

πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον ξάδερφό σας σε έναν ύπνο

Εάν συναντιέστε με τον ξάδερφό σας αυτή τη φορά τυχαία και έχετε λιγότερο χρόνο για να περάσετε μαζί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να κάνετε την επόμενη συνάντησή σας αρκετά προχωρημένη και καλά προγραμματισμένη.

Επομένως, μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας με την οικογένειά σας ή ένα ταξίδι σε μια μακρινή τοποθεσία με τον ξάδερφό σας.

Θα σας επιτρέψει να ανταλλάξετε ιδέες σχετικά με τους προορισμούς που θα ήθελαν να επισκεφτούν και να σχεδιάσετε την επόμενη οικογενειακή σας απόδραση εκείνη τη στιγμή.

Είναι πράγματι μια καλή στιγμή να καθίσετε μαζί και να σχεδιάσετε μαζί τις επερχόμενες διακοπές σας όταν έχετε ξαδέρφια στο σπίτι και δεν έχετε άλλο χρόνο να κάνετε τίποτα.

8. Κάντε μια βόλτα με τα ξαδέρφια σας, κυρίως για αυτά.

Όταν ο ξάδερφός σας έρχεται στο σπίτι σας μετά από πολύωρη απουσία, η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε μια βραδινή βόλτα στο πλησιέστερο πάρκο.

Δεν πρέπει να κάθεστε στο σπίτι και να παρακολουθείτε τηλεόραση ή αλλιώς, είναι μόνο για δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

Όταν έχετε κάποιον να τον κάνει υπέροχο, αρπάξτε την ευκαιρία.

Οι βόλτες που κάνετε με τον ξάδερφό σας θα σας επιτρέψουν να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να μιλήσετε ο ένας για τη ζωή και τη δουλειά του άλλου.

Διαβάστε στη συνέχεια: Όμορφοι υπότιτλοι για τη φύση για το Instagram για ανανεωτικές αναρτήσεις

9. Ώρα να βγείτε έξω με τον ξάδερφό σας όταν βαριέστε στο σπίτι.

διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον ξάδερφό σου

Δεν είναι διασκεδαστικό να μένεις σπίτι και να παρακολουθείς ταινίες ή σειρές που πιστεύεις ότι τους αρέσουν.

Είναι πιθανό ο ξάδερφός σου να μην είναι λάτρης αυτού.

Και για τέτοια ξαδέρφια που τους αρέσει να βγαίνουν μαζί, υπάρχουν πολλές εξωτερικές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μαζί, όπως να παίζουν υπαίθρια παιχνίδια μέχρι απλώς να κάνουν μια βόλτα.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει μεσημεριανό γεύμα σε ένα κοντινό εστιατόριο ή σε ένα βραδινή βόλτα στο πάρκο κοντά.

Για τα μικρότερα ξαδέρφια, μπορείτε να τα φέρετε σε ένα μουσείο ή ζωολογικό κήπο για να περάσουν καλά.

Στο επόμενο επίπεδο, για έναν ξάδερφο στην ηλικία σας, μπορείτε να πάτε για ψώνια και να αγοράσετε κάτι ο ένας για τον άλλον ή να του χαρίσετε κάτι για να σας επισκεφτεί.

10. Συζητήστε ιδέες με τα ξαδέρφια σας για να δημιουργήσετε κάτι.

Θα ήταν υπέροχο εάν εσείς και τα ξαδέρφια σας μοιάζετε περισσότερο με ένα δημιουργικό κοινό, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα ταλέντα σας σε κάτι χρήσιμο.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε κάτι μαζί.

Μπορεί να είναι είτε να γράψετε κάτι, να φτιάξετε νέα παιχνίδια ή να έχετε ιδέες που πρέπει να ακολουθήσετε ως ομάδα ως σύνολο.

Σκέψου την ιδέα σου και βρες κάτι που είναι δημιουργικό, διασκεδαστικό και γενικά διασκεδαστικά πράγματα να κάνεις με τα ξαδέρφια σου.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί το ιστολόγιό σας ή το διασκεδαστικό κανάλι στο YouTube ή να σχεδιάσετε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με αυτό με βάση τις ατομικές προτιμήσεις.

Το να έχετε έναν ξάδερφό σας που μπορεί να σας βοηθήσει με τέτοια δημιουργικά και κερδοφόρα έργα είναι μια καλή ιδέα γιατί η λειτουργία ενός ιστολογίου ή ενός καναλιού YouTube απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Και έχετε ήδη εμπιστευτεί τους ανθρώπους να στηρίξουν και να αναπτυχθούν μαζί.

Άλλωστε, το να έχεις την υποστήριξη των ανθρώπων σου κάνει τα πάντα διασκεδαστικά.

Διαβάστε στη συνέχεια: Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε όταν βαριέστε με φίλους στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο

11. Οργανώστε ένα μικρό οικογενειακό πάρτι στο σπίτι στην αυλή σας.

Ένα μικρό πάρτι στο σπίτι με ξαδέρφια και φίλους

Η καλύτερη ιδέα για να απολαύσετε περισσότερο είναι να προσκαλέσετε και τους καλύτερους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί.

Αν ο ξάδερφός σου γνωρίζει ήδη τον καλύτερό σου φίλο, είναι υπέροχο. Εάν όχι, μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να περνάτε υπέροχα με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή σας.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν έχετε ξαδέρφια και φίλους της ηλικίας σας.

Αυτό μπορεί να είναι ένα απλό πάρτι γατούλας για μπάρμπεκιου και όλα αυτά, αλλά πρέπει να είναι με πολλές δραστηριότητες και διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείτε να κάνετε όταν βρίσκονται τα αγαπημένα σας άτομα.

Λοιπόν, μπορείτε να τους ρωτήσετε και τέτοια ποιες είναι οι αγαπημένες σας ερωτήσεις να κάνουμε μερικές καλές συζητήσεις και να μάθουμε περισσότερα για αυτές.

12. Φροντίστε τις επιλογές τους ειδικά όταν έρχονται ξαδέρφια για ύπνο.

Είτε είναι νεότεροι, έφηβοι ή ενήλικες ξαδέρφια, ως οικοδεσπότες, είναι δική σας δουλειά να φροντίσετε τις ανάγκες τους.

Ειδικά όταν έρχονται για ύπνο στο σπίτι σας, είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων.

Για τα ξαδέρφια που έχουν την ίδια ηλικία, μπορείτε απλά να ρωτήσετε ποιες είναι οι προσδοκίες τους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπουν ταινίες ή να παίζουν παιχνίδια μαζί;

Εάν έχετε μικρά ξαδέρφια, αγοράστε μερικά ενδιαφέροντα παιδικά βιβλία, τετράδια με σκίτσα, διασκεδαστικά παιχνίδια και παιχνίδια πριν φτάσουν.

Θυμηθείτε: Το να φροντίζετε τις ανάγκες τους, να τους διασκεδάζετε και να τους παρηγορείτε στο σπίτι σας είναι τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον ξάδερφό σας σε ένα ύπνο.

Μερικές φορές ξεχνάμε να ελέγχουμε τις ανάγκες του ξαδέρφου μας όταν πηγαίνουμε σε δραστηριότητες από ενθουσιασμό.

Και ρωτώντας τους για τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες τους, μπορείτε να κρατήσετε όλους μαζί.

Διαβάστε στη συνέχεια: 84 ενδιαφέρουσες και καλύτερες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στη μαμά σας

13. Κάντε υποθετικές ερωτήσεις, όπως τι-αν.

Όταν ξεμείνετε από θέματα για να μοιραστείτε με τον ξάδερφό σας, μπορείτε να κάνετε μερικές καλές υποθετικές ερωτήσεις για διασκέδαση.

Κάνοντας ερωτήσεις όπως τι θα γινόταν αν, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μερικές ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συζητήσεις.

Αυτό αναγκάζει όλους στην αίθουσα να σκεφτούν χρησιμοποιώντας τη δική τους φαντασία και να βρουν τις πιο ξεκαρδιστικές και εκκεντρικές απαντήσεις.

Δεν θα πιστεύετε πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι ο ξάδερφός σας.

Ακολουθήστε αυτό Ερωτήσεις Crazy What If αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε.

14. Ρωτήστε «ποιος είναι πιο πιθανός» ερωτήσεις για οικογενειακό δέσιμο.

πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν έρθει ο ξάδερφός σας

Εφόσον είστε όλοι οικογένεια, κατανοείτε άριστα τη φύση και τις συμπεριφορές του άλλου.

Τότε, γιατί να μην μοιραστείτε μια μοναδική εντύπωση και να τους αφήσετε να μαντέψουν ποιος είναι;

Στη συνέχεια, το αστείες και βαθιές ερωτήσεις «Ποιος είναι πιο πιθανό». θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις παράξενες συνήθειες ή τις καλές ιδιότητες των μελών της οικογένειάς σας, που μπορεί να μην είναι γνωστές σε όλους.

Με ερωτήσεις που σχετίζονται με την οικογένεια, θα ήταν μια υπέροχη στιγμή να συναντήσετε τα ξαδέρφια και την οικογένειά σας.

Τελικές σκέψεις

Στο τέλος, το να περνάς χρόνο με τον ξάδερφό σου δεν χρειάζεται ποτέ να είναι βαρετό όπως το να περνάς χρόνο με τους φίλους ρουτίνας σου.

Εξάλλου, δεν πρόκειται να βλέπεις τον ξάδερφό σου κάθε μέρα.

Κάθε φορά που ο ξάδερφός σας έρχεται τυχαία ή σε ειδικές περιστάσεις, θα πρέπει να έχετε μια λίστα με διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε με τα ξαδέρφια σας στο σπίτι εκ των προτέρων.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μαζί, αλλά το πιο σημαντικό μέρος είναι ότι τέτοιες δραστηριότητες θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσες και για τους δύο σας.

Με έναν τόσο καλό κατάλογο δραστηριοτήτων που πρέπει να κάνετε με τα ξαδέρφια σας, ελπίζουμε να σας προσφέρουμε μερικές καλύτερες ιδέες. Έχετε κάποιες προτάσεις ή ιδέες να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας; Τότε μη διστάσετε να μας ενημερώσετε.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Schreibe einen Kommentar