11 φυτευτές DIY μπορούν να βελτιώσουν την ομορφιά του κήπου σας

5
11 φυτευτές DIY μπορούν να βελτιώσουν την ομορφιά του κήπου σας

DIY φυτευτές

Εδώ έχουμε εμφανίσει μερικά από τα DIY ζαρντινιέρασυλλογές για εσάς χρησιμοποιώντας μερικά φθηνά και παλιά πράγματα. Εδώ είναι μερικά από τα παλιά πράγματα που τα πετάτε ως άχρηστα, Φύση Φέρλέγοντας πώς να τα χρησιμοποιήσετε ως α DIY φυτευτές. Μάθε περισσότερα Ζαρντινιέρες εξωτερικού χώρου DIY Cross pattern, Stone DIY Planters, Triangle DIY Planters, Marble DIY Planters, DIY Tree TrunkPlanters, Copper Tin Planters DIY Planters, Χειροποίητες πήλινες φυτείες DIY, Tea Cup ζουμερές DIY Planters, Handmade Cement Planters DIY Planters, Boot DIY Κρεμάστρες σε αυτό το άρθρο.

Το DIY Project ενθαρρύνει πάντα τους ανθρώπους να κάνουν κάτι νέο. Όχι μόνο αυξάνει την ομορφιά του κήπου αλλά δίνει και νέα δημιουργικότητα στη δημιουργικότητά σας.

DIY φυτευτές

01. DIY Ζαρντινιέρες εξωτερικού χώρου με μοτίβο DIY

Αν θέλετε να κάνετε τον κήπο σας ελκυστικό, χρησιμοποιήστε το έργο που δείχνουμε στον κήπο μας. Σε αυτή τη σειρά, αν βάλεις τις ζαρντινιέρες στις δύο πλευρές της πόρτας, φαίνεται πολύ κομψό. Για να γίνει αυτό, οι τέσσερις ξύλινες σανίδες της φυτείας έχουν προετοιμαστεί και προστεθεί, αργότερα έχει γίνει ένα σχέδιο σταυρού. Πρέπει να επιλέξετε φυτά για αυτό που είναι ελαφρώς μεγαλύτερα σε μέγεθος και ανέχονται μερικές σκιές. Παρακολουθήστε το σεμινάριο.

DIY φυτευτές

02. Πέτρα DIY Ζαρντινιέρες

Οι πλάνες από μάρμαρο ή πέτρες γρανίτη για το σπίτι ή τον κήπο σας είναι το συναρπαστικό έργο DIY του κήπου σας. Αλλά η αγορά τους από την αγορά είναι πολύ ακριβή. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να το φτιάξετε μόνο στο σπίτι. Χρειάζεστε 5 πέτρες τετραγωνικού μεγέθους για αυτό. Αυτό είναι ένα εύκολο έργο και για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διαμορφωμένη πέτρα. Προσθέτοντας τις άκρες των κομματιών στην κόλλα, ετοιμάζετε το κουτί. Προσθέστε τα κομμάτια προσεκτικά στη γωνία 90. Διαβάστε περισσότερα.

DIY φυτευτές

03. Triangle DIY Planters

Πρόκειται για μικρές ζαρντινιέρες σε σχήμα τριγώνου, τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό κεντρικό σημείο τοποθετώντας τις στους τοίχους ή στον κήπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παχύφυτα πάνω τους. Όταν χρησιμοποιείται στους τοίχους, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για τους καλεσμένους σας. Για να γίνει αυτό, το τρίγωνο προετοιμάζεται προσθέτοντας μια ξύλινη σανίδα σε 60 μοίρες. Ομοίως, κάνοντας 8 τρίγωνα είναι, μετά παράλληλα μεταξύ τους. Δείτε για περισσότερες πληροφορίες.

DIY φυτευτές

04. Μαρμάρινα DIY Ζαρντινιέρες

Η ιδέα έρχεται όταν το όνομα του μαρμάρου, είναι ένα πολύ ακριβό και βάρος δοχείο. Αλλά αυτό είναι πραγματικά φθηνό γιατί, σε ένα παλιό δοχείο, το μαρμάρινο χαρτί επαφής έχει δώσει μια νέα όψη. Σε αυτό, κάνετε τη γραμμή περιστρέφοντας την κατσαρόλα μέσα στο χαρτί, μετά την κόβετε από αυτή τη γραμμή με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού και την εφαρμόζετε στο άσχημο δοχείο σας. Ψάξτε για πληροφορίες.

DIY φυτευτές

05. Φυτευτές κορμών δέντρων DIY

Γενικά, το να πετάξεις ένα δέντρο αφαιρώντας το κούτσουρο δεν είναι η σωστή απόφαση στο μυαλό μου, αν θέλεις να δώσεις τη σκέψη σου να πετάξεις τότε το Tree-Stump Planter είναι μια καλή επιλογή. Αυτό μπορεί να είναι ένα ελκυστικό μέρος του κήπου σας. Δείτε για περισσότερες πληροφορίες.

DIY φυτευτές

06. Χάλκινο Κασσίτερο DIY Ζαρντινιέρες

Αυτή η ελκυστική χάλκινη ζαρντινιέρα μπορεί να βελτιώσει την ομορφιά του σπιτιού και του κήπου σας. Είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξετε, το κουτάκι που χρησιμοποιείται για αυτό είναι αρκετά φθηνό. Ξεκινήστε με μερικά κονσέρβες. Χρησιμοποιεί ιδανικά την ετικέτα Chalk Board σε αυτό. Στη συνέχεια, κάθε ζαρντινιέρα έχει δεθεί με τη βοήθεια ενός σχοινιού. Δείτε για περισσότερες πληροφορίες.

DIY φυτευτές

07. Χειροποίητα πήλινα DIY Planters

Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να σας δείξουμε τη δημιουργία σας, μέσα από ένα μικρό φυτό σε χειροποίητη ζαρντινιέρα, έχετε τον σωστό τρόπο να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας. Ανοίξτε τον πηλό φούρνου και κόψτε τον προσεκτικά σε σχήμα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Αφού κόψετε όλα τα κομμάτια μια φορά, προσθέστε τα μαζί. Η ελκυστική ζαρντινιέρα σας είναι έτοιμη. Δείτε το Οδηγό.

DIY φυτευτές

08. Φλιτζάνι τσαγιού παχύφυτα DIY Planters

Συνήθως, τα χυμώδη και οι κάκτοι απαιτούν μικρές και ελκυστικές γλάστρες. Προκειμένου να κάνω ένα μικρό μέρος του σπιτιού ή του παραθύρου ελκυστικό, είχα ένα σχέδιο στο μυαλό μου και σε αυτό το μέρος, μάγεψα αυτό το μέρος φυτεύοντας μερικά παχύφυτα σε Καπάκια τσαγιού και Πιατικά. Σήμερα αυτό είναι το πιο ελκυστικό μέρος του σπιτιού μου και του συνεργάτη μου. Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε αυτό το ελκυστικό DIY Project πολύ εύκολα. Διαβάστε περισσότερα.

DIY φυτευτές

09. Χειροποίητες Τσιμεντοφυτείες DIY

Οι γλάστρες από τσιμέντο στον κήπο σας προσφέρουν εκλεπτυσμένες και στιβαρές, είναι ενθουσιώδεις που είναι φρέσκες και χειροποίητες. Σε αυτό δίνεις νέο σχήμα ανακατεύοντας ένα μέρος του τσιμέντου και 4 μέρη της άμμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό δοχείο φαγητού για το σχήμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φλιτζάνια παγωτού ή άλλα δοχεία για το εσωτερικό μέρος. Γεμίστε ένα μεγάλο δοχείο με ένα έτοιμο μείγμα και τοποθετήστε ένα μικρό δοχείο στο μεσαίο μέρος. Μετά από περίπου δύο ημέρες αφαιρέστε το δοχείο. Κάντε μια τρύπα στην επιφάνεια για να πάρει νερό. Το δοχείο σας είναι έτοιμο. Δείτε για σεμινάρια.

10. Boot DIY Planters

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά παπούτσια που βρίσκονται στο σπίτι ως όμορφη ζαρντινιέρα; Κοιτάζοντας τις παλιές μπότες στο σπίτι, είχα μια ιδέα στο μυαλό μου γιατί να μην το χρησιμοποιήσω ως ζαρντινιέρα, ακριβώς αυτό που είχα αρχίσει για να του δώσω μια νέα εμφάνιση. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους και μπορείτε εύκολα να το ετοιμάσετε την ίδια μέρα. Βλέπω.

DIY φυτευτές

11. DIY Όμορφες Κρεμάστρες Φυτών

Μπορείτε να δείτε ποικιλόμορφους τύπους κρεμαστών ζαρντινιέρων από γιούτα και σχοινί. Αυτές οι κρεμάστρες φυτών κάνουν τον εσωτερικό σας κήπο όμορφο. Αν και αυτή η χειροτεχνία είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά ή μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σύντομη προσπάθεια, ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε και τον ελεύθερο χρόνο σας. Εδώ εμφανίζονται μερικές από τις εικόνες, μπορείτε να το φτιάξετε εύκολα κάποια στιγμή αργότερα. Μπορείτε να το μάθετε εύκολα στην ιστοσελίδα μας και να φτιάξετε μόνοι σας όμορφες κρεμάστρες για φυτά. για σεμινάρια.

Για καρφίτσα:

 DIY φυτευτές

Schreibe einen Kommentar