10 Γοητευτικό DIY Birdhouse | σχέδια και ιδέες

4
10 Γοητευτικό DIY Birdhouse |  σχέδια και ιδέες

Σπιτάκι πουλιών

10 Γοητευτικά DIY Σπιτάκι πουλιών, καθιστώντας τα πολύ εύκολα και είναι επίσης φθηνά, η φύση φέρνει σε σας την ιδέα και τα σχέδια. Το Bird’s Living και το twitter στον κήπο κάνουν τον κήπο σας ζωντανό και ελκυστικό. ο Σπιτάκι πουλιών είναι επίσης ευεργετικό για εσάς επειδή ορισμένα πουλιά όπως τα Bluebirds, Chickadees και Nighthawks εξαλείφουν τα παράσιτα που βλάπτουν τον κήπο σας. Πάστα που βρίσκεται σε φυτά όπως σκώροι, ζωύφια, κάμπιες κ.λπ. Αυτά τα πουλιά τρώνε. Επιπλέον, κάνουν τη δουλειά στον κήπο σας εύκολα. Έχω κάνει και κάποιες τέτοιες διευθετήσεις στον κήπο μου φτιάχνοντας σπιτάκια πουλιών.

Σπιτάκι πουλιών

01. Ένα απλό Birdhouse

Αυτό το birdhouse είναι το βασικό στυλ του σπιτιού, που μπορεί να φτιάξει οποιονδήποτε ξυλουργό πολύ εύκολα και αν έχετε εργαλεία μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι. Μπορεί να χωρέσει σε κάθε τοίχο δέντρου ή σπιτιού. Ζωγραφίζοντας και σχεδιάζοντάς το, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αξιοθέατο. Εάν σκέφτεστε την ιδέα να χτίσετε ένα σπίτι πουλιών στον κήπο σας, τότε αυτό είναι ένα ιδανικό σχέδιο. Μπορείτε να κατασκευάσετε αυτό το birdhouse με δύο κομμάτια ξύλου. Δεν υπάρχει καμπύλη κοπή ή σκληρός σχεδιασμός σε αυτό. δείτε σεμινάρια.

Σπιτάκι πουλιών

02. Μικρό και υπέροχο Bird house

Η δημιουργία σπιτιών πουλιών είναι ένα διασκεδαστικό σχέδιο, που θα προσελκύσει εσάς και τα παιδιά σας. Αν σας ζητηθεί να φτιάξετε μικρά και υπέροχα σπιτάκια πουλιών στον κήπο σας, τότε θα λατρέψετε αυτό το στυλ. Αυτό θα καλωσορίσει τα πουλάκια στην αυλή σας και η ταραχή τους θα σας κάνει ρομαντικούς. Δείτε σεμινάρια.

Σπιτάκι πουλιών

03. The Bluebird Birdhouse

Η κατασκευή σπιτιών πουλιών είναι επίσης ένα διασκεδαστικό έργο. Οι άνθρωποι συχνά χτίζουν Blue Birdhouses στο χωράφι, όπου οι Blunders απολαμβάνουν πραγματικά να φωλιάζουν στο κτήμα τους, το στερεώνουν στον φράχτη σας, μείνετε εδώ και μείνετε στη μακριά ρίζα σας. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις, δείτε σεμινάρια.

Σπιτάκι πουλιών

04. Πήλινη γλάστρα DIY Birdhouse

Αυτό το σπιτάκι πουλιών είναι μικρό, το οποίο είναι κατάλληλο για κρέμασμα σε βλάστηση. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και μπορείτε να το ετοιμάσετε σε λίγα μόλις βήματα. Στη συνέχεια μπορείτε να το βάψετε ανάλογα με το στυλ του κήπου σας και να το κρεμάσετε στο κατάλληλο σημείο. Το δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φτάσετε στην τρύπα εισόδου, αλλά με προσοχή, θα είναι εύκολο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο.

Σπιτάκι πουλιών

05. Κουτιά καφέ DIY Birdhouse

Η κατασκευή αυτού του Bird House είναι αρκετά εύκολη, το κόστος είναι επίσης πολύ χαμηλό. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπιτικά δοχεία καφέ και ξύλα. Υπάρχει επίσης ένας καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε παλιοσίδερα. Για αυτό, απλώς καθαρίζετε το δοχείο μετά το άδειασμα. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό έργο για παιδιά. Αφού το φτιάξετε θα βάψετε ελκυστικά σύμφωνα με τον κήπο σας. Κοίτα μπροστά.

Σπιτάκι πουλιών

06. Ένα διασκεδαστικό σχέδιο DIY Birdhouse

Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό σχέδιο για την κατασκευή ενός Bird House. Είναι αρκετά ελκυστικό και δίνει μια νέα όψη στον κήπο σας. Υπάρχουν κάποια κριτήρια για να το κάνετε αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε. Για αυτό, χρησιμοποιείτε ένα ξύλο όπως το μαλακό ξύλο (πεύκο, πεύκο, κοκκινόξυλο). Χρησιμοποιήστε κόντρα πλακέ για να καλύψετε την οροφή και το εξωτερικό μέρος. Για μαθήματα.

Σπιτάκι πουλιών

07. Sparrows DIY Birdhouse

Τα σπουργίτια είναι υποτακτικά πουλιά, κάνουν συχνά μια φωλιά κάτω από τις μαρκίζες των σπιτιών, και στα σύγχρονα σπίτια δεν αρέσει. Αυτά τα πουλιά εξαφανίζονται πιο γρήγορα. Στην προσπάθεια να σωθεί αυτό, γίνονται και εκστρατείες σε πολλά μέρη, σε μια τέτοια κατάσταση, αν πρόκειται να χτίσετε ένα birdhouse για αυτό, τότε αυτό είναι ένα ισχυρό σχέδιο. Αυτό είναι αρκετά ελκυστικό. Από το 1979, ο αριθμός των σπουργιτιών μειώθηκε κατά 50%. Δείτε αναλυτικά.

Σπιτάκι πουλιών

08. Μοντέρνο DIY Birdhouse

Είναι εύκολο να γίνει αυτό και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα πράγματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο, στο οποίο ένα ζευγάρι γωνιών προστίθεται στη μοντέρνα εμφάνιση. Δείτε αναλυτικά.

Σπιτάκι πουλιών

09. Green roof Birdhouse

Πράσινη στέγη birdhouses αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο. Αυτά τα σπίτια πουλιών με στέγη είναι δροσερά για τα πουλιά, είναι η τέλεια απόφαση το καλοκαίρι. Είναι αρκετά εύκολο να χτίσετε αυτό το καταπράσινο σπίτι πουλιών. Για αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε γρασίδι, ξερά, βρύα ή άλλα μικρά φυτά στην οροφή. Δείτε αναλυτικά.

Σπιτάκι πουλιών

10. Easy wren σπίτια Birdhouse

Αυτό το εύκολο σπιτάκι είναι ένα εύκολο έργο για τα πουλιά σας. Είναι επίσης μικρό και αρκετά ελκυστικό, τα wren είναι μικρά πουλιά και είναι κατάλληλο για αυτά. Μπορείτε να το φτιάξετε με ένα ανοιχτόχρωμο ξύλο σαν πεύκο, μπορείτε να το βάψετε για να το κάνετε ελκυστικό. Θέα.

Για καρφίτσα:

Σπιτάκι πουλιών

Schreibe einen Kommentar