09 Τέλειος εκκινητής σπόρων DIY

2
09 Τέλειος εκκινητής σπόρων DIY

Γλάστρες εκκίνησης για σπόρους DIY

Ανανεώνοντας τα πιο παλιά πράγματα χρησιμοποιώντας έξυπνο DIY δοχεία εκκίνησης για σπόρους, καλωσορίστε νέες ελκυστικές ιδέες και Shape Your Garden διαφορετικά. Μάθετε για μερικά εύκολα μίζα σπόρων Φλούδες εσπεριδοειδών για εκκίνηση των σπόρων, Μαρκαδόρο με σπόρους με τσόφλια αυγών, Καφετιέρα K-cups, Μαρκαδόρο με σπόρους εφημερίδας DIY, Γλαστράκια με ρολά χαρτιού υγείας, σπιτικά δοχεία για σπόρους, μίζα από χαρτοκιβώτιο αβγών, Μαρκαδόροι για σπόρους που ποτίζονται με σπόρους, Δοχείο για παγοθήκες, μπορείτε εύκολα να προετοιμάσετε με τα διαθέσιμα είδη γύρω από το σπίτι.

Μόλις ξεκινήσει η άνοιξη, θέλουμε να τοποθετήσουμε το νέο φιλοξενούμενο φυτό στον κήπο μας, μερικά φυτά αγοράζουμε από κοντινά φυτώρια και μερικά φυτρώνουν στα σπίτια μας. Προφανώς, σε μια τέτοια κατάσταση, θέλουμε πληροφορίες για πράγματα που είναι το απαραίτητο και κατάλληλο μέσο για το δενδρύλλιο. Όταν ο αέρας είναι παγωμένος στο εξωτερικό, κάνουμε φύτευση μέσα στο σπίτι και χρησιμοποιούμε μίζα για σπόρους. Ορισμένα ορεκτικά σπόρων είναι αρκετά φθηνά και εύκολα διαθέσιμα και μπορείτε να τα μεταφυτέψετε απευθείας στο έδαφος.

DIY Seed Starter
Φλούδες εσπεριδοειδών για εκκίνηση σπόρων

01. Φλούδες εσπεριδοειδών για εκκίνηση σπόρων

Μετά τη χρήση τα εσπεριδοειδή δεν ρίχνουν τη φλούδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την έναρξη των σπόρων. Για αυτό, απλώς κάντε μια κατάλληλη τρύπα για αποστράγγιση στο κάτω μέρος της φλούδας. Στη συνέχεια γεμίστε τη φλούδα με χώμα γλάστρας και προσθέστε δύο σπόρους και νερό. Μόλις αναπτυχθεί το φυτό, η φλούδα θα θρέψει και θα κομποστοποιηθεί απευθείας καθώς μεγαλώνει το φυτό. Μάθε περισσότερα για το ρωμαϊκό μου διαμέρισμα.

DIY Seed Starter
Δοχείο εκκίνησης με τσόφλια αυγών

02. Γλαστράκι με σπόρους με τσόφλια αυγών

Η χρήση του κελύφους των αυγών είναι εξαιρετική ως ορεκτικό για σπόρους γιατί είναι βιοδιασπώμενο. Υπάρχει ένα καλό μίζα χωρίς απόβλητα σπόρων. Μόλις έρθει σε επαφή με το χώμα του κήπου, βιοδιασπώνται γρήγορα, και κάνει διπλάσια από τις συνηθισμένες μίζες. Αφαιρέστε προσεκτικά τα υλικά από το αυγό από μια μικρή τρύπα. Μετά από αυτό, καθαρίστε τα κοχύλια σωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βραστό νερό. Μετά από αυτό, κάνετε μια μικρή τρύπα στην επιφάνεια του άδειου κελύφους και θα λειτουργήσει σαν τρύπα αποστράγγισης. Τα βάζετε στο ταψί με τα αυγά. Γεμίστε κάθε κέλυφος με ένα υγρό χώμα γλάστρας. Στη συνέχεια, προσθέστε δύο σπόρους σε κάθε κέλυφος. Όταν το δενδρύλλιο ξεπεράσει, μεταφυτέψτε το σε μια μεγάλη γλάστρα. Δείτε περισσότερα για τα τσόφλια αυγών.

DIY Seed Starter
Καφετιέρα K-cups

03. Καφετιέρα K-cups

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα φλιτζάνι καφέ ή άλλο ρόφημα και τα βάζουν στο σωρό των σκουπιδιών επειδή είναι μιας χρήσης. Αλλά δεν τα πετάτε αυτά τα κύπελλα, μπορούν να παίξουν χρήσιμο ρόλο στον κήπο σας, αυτά τα K-Cups μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύ καλά ορεκτικά για σπορόφυτα. Διατηρήστε αυτά τα K-Cups καθαρά με χαρτοπετσέτες και κρατήστε τα στην άκρη. Αφού αφαιρεθεί το έδαφος, αφαιρέστε την επένδυση του φίλτρου και μετά ξεπλύνετε το κύπελλο με νερό. Αλλά σώζουμε το έδαφος και τα φίλτρα, τα χρησιμοποιούμε στον κήπο, τα φίλτρα είναι βιοδιασπώμενα και κρατούν τις γάτες μακριά από τον κήπο. Διαβάστε αναλυτικά πώς να χρησιμοποιήσετε το k-Caps για το σπορόφυτο.

Σημείωση

  • Κάντε μια τρύπα με αιχμηρά εργαλεία στη βάση K-Cups, ώστε να μπορείτε να την αποστραγγίζετε εύκολα.
  • Όταν το φυτό γίνει ελαφρώς μεγαλύτερο στο κύπελλο, μεταφυτέψτε το.
  • Μειώνει τα απόβλητά σας και ανακυκλώνετε το φλιτζάνι.
DIY Seed Starter
Εφημερίδα DIY μίζα σπόρων

04. Εφημερίδα DIY μίζα σπόρων

Δεν θα απαιτείται πλέον να υποστηρίζετε το φυτώριο για νέα φυτά και ανάπτυξη κήπου. Τώρα μπορείτε να φυτέψετε ένα μεγάλο αριθμό νέων φυτών, για τη σπορά του, γλάστρα δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά εφημερίδα του σπιτιού σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό για σπόρους, που το κάνει επίσης εύκολο. Μόλις ξεκινήσει ο σπόρος, μπορείτε να τον μεταφυτεύσετε σε μια μεγάλη γλάστρα. Αναζητήστε tutorials.05.

DIY Seed Starter
Κατσαρόλα με ρολά χαρτιού υγείας

05. Κατσαρόλα με ρολά χαρτιού υγείας

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ άνετο και φθηνό. Αυτή τη φορά, αντί να αγοράσω φυτά έξω από τον λαχανόκηπό μου, φύτεψα τα φυτά στο σπίτι και αργότερα τα μεταφύτευσα. Για να φτιάξω ένα DIY ορεκτικό δενδρυλλίων, χρησιμοποίησα ένα σωλήνα από χαρτί υγείας. Μάλιστα, αντί να το πετάξω μετά τη χρήση, τύλιξα το καφέ χαρτί γύρω τους και αργότερα το έδεσα με κορδόνι. Αφού ετοιμάστηκα, δώρισα το DIY μου σπορά στους φίλους μου. Το πιο κραυγαλέο πράγμα σχετικά με αυτό το στεγανοποιητικό μίζα είναι ότι μπορείτε να το βάλετε απευθείας στο έδαφος. Επειδή ο σωλήνας, το περιτύλιγμα και η χορδή μετατρέπονται τελικά σε λίπασμα. Λήψη φροντιστηρίου

DIY Seed Starter

06. Σπιτικές γλάστρες με σπόρους

Κάποια πράγματα είναι τέτοια που θέλετε να τα αφαιρέσετε αμέσως από το σπίτι, όπως παλιό χαρτί και ελαφρύ χαρτόνι στο σπίτι, γιατί ξέρετε ότι δεν έχει καμία χρήση. Σήμερα σας δίνουμε συμβουλές για να το ανακυκλώσετε ξανά. Φτιάξτε ένα χαρτοπολτό, προσθέστε ένα μυστικό συστατικό αλεύρι σε αυτό. Δώστε σε αυτόν τον έτοιμο πολτό το σωστό σχήμα με τη βοήθεια ενός δοχείου. Αφήστε τουλάχιστον 24 ώρες, στη συνέχεια ανασηκώστε το και διατηρήστε το ζεστό και στεγνό. Λάβετε σεμινάρια

μίζα σε χαρτοκιβώτιο αυγών

07. Μίζα σπόρων σε χαρτοκιβώτιο αυγών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαρτοκιβώτια αυγών απευθείας ως δοχείο για σπόρους. Για αυτό, θα πρέπει να γεμίσετε το καλλιεργητικό μέσο σε αυτά τα δοχεία εκκίνησης με σπόρους από χαρτοκιβώτιο αυγών και να το φυτέψετε, να διατηρήσετε την υγρασία και να το τοποθετήσετε σε ένα ζεστό μέρος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στο έδαφος.

DIY Seed Starter

08. Αυτοποτιζόμενες γλάστρες με σπόρους

Το DIY Self-Watering Seed Starter Pot μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αν πρόκειται να φτιάξετε το νέο σας δενδρύλλιο. Δεδομένου ότι είναι ένα διαφανές πλαστικό μπουκάλι, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την επιφάνεια του νερού και μπορείτε να πιείτε το φυτό σας στη σωστή ποσότητα. Εάν ο μύκητας ή η υγρασία παραμείνει για πολύ καιρό, θα επηρεάσει εύκολα το φυτό σας και θα τα καταστρέψει. Αυτό είναι επίσης καλύτερο γιατί το νερό που πίνετε από τον πάτο και οι μύκητες δεν αναπτύσσονται εύκολα. Αν δεν έχετε πλαστικά μπουκάλια, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπουκάλια κρασιού Gatorade, ή βάζα Mason, τα οποία έχουν σχήμα χωνιού. Το DIY Self-Watering Seed Starter Pot είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του και χωράει εύκολα σε παράθυρο ή κουζίνα. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό όμορφο DIY Εκκινητήρας σπόρων.

DIY Seed Starter

09. Δοχείο για παγάκια

Εάν όλα αυτά τα διαλύματα δεν είναι τακτοποιημένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δίσκο παγοκύβων που χρησιμοποιείται στην κατάψυξή σας ως ορεκτικό για σπόρους. Είναι αρκετά φθηνό και εύκολα διαθέσιμο. Μπορείτε να το φέρετε χρόνο με το χρόνο. δείτε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης:

09 DIY έργα κήπου με πλαστικά μπουκάλια. Τρόπος χρήσης τσόφλια αυγών στον κήπο.

Για καρφίτσα :

γλάστρες |  μίζες |  μίζα σπόρων

Schreibe einen Kommentar