Όταν κάποιος σε βάζει κάτω (7 τρόποι να μείνεις ακίνητος)

0
Όταν κάποιος σε βάζει κάτω (7 τρόποι να μείνεις ακίνητος)

Πάντα θα συναντήσετε κάποιον που θα το κάνει προσπαθήστε να βλάψετε τη φήμη σας και όνομα, ό,τι κι αν κάνετε. Και αν βρίσκεστε στην κατάσταση που κάποιος σας βάζει κάτω, ορίστε τι μπορείτε να κάνετε για να σώσετε το όνομα και τη φήμη σας που έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα.

7 Πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν κάποιος σας υποτιμά μπροστά σε άλλους

Μπορεί να είστε ήδη υπέρ ή όχι, αλλά πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που μισούν και ζηλεύουν.

Αν και μπορεί να μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κανέναν, συνήθως οι άνθρωποι θα αναζητήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για να σας φέρουν στο επίπεδό τους.

Πιθανότατα, θα αντιδράσετε με θυμό και θα αντανακλάτε τα αληθινά σας συναισθήματα όταν κάποιος προσπαθεί να καταστρέψει το όνομα και τη φήμη σας. Αυτό είναι απολύτως φυσικό.

Ωστόσο, μερικές φορές, όταν κατακλύζεσαι από συναισθήματα, κατά λάθος κάνεις πράγματα που κρυφά ήθελαν να κάνεις.

Πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα που σου έστησαν.

Έχετε κάποιον συνάδελφο ή μέλος της ομάδας που προσπαθεί να σας απογοητεύσει;

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τέτοιους ανθρώπους, εάν θέλετε να διατηρήσετε τον εαυτό σας σίγουρο και συγκεντρωμένο ενώ εργάζεστε στα όνειρά σας και να έχετε αντίκτυπο στη ζωή.

1. Αγνόησε αυτούς που προσπαθούν να σε καταβάλουν.

Αγνόησε αυτούς που θέλουν να σε καταβάλουν

Σίγουρα, είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνετε για τον εαυτό σας.

Γιατί η άγνοια είναι η καλύτερη απάντηση σε τέτοιους αδαείς και αρνητικούς ανθρώπους που προσπαθούν σκληρά να σε βάλουν κάτω.

Όταν τους αγνοείτε και δεν απαντάτε ή αντιδράτε με τον τρόπο που περιμένουν, δεν έχουν πλέον κίνητρο να παίξουν αυτό το παιχνίδι μαζί σας.

Μπορεί να δοκιμάζεστε περισσότερο από πριν για να δείτε αν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.

Αλλά είναι καλύτερα να περιμένετε και να παρακολουθείτε αντί να αντιδράτε αμέσως, κάτι που θα μπορούσε να σας βάλει σε μια προβληματική κατάσταση πέρα ​​από τον έλεγχό σας.

2. Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε.

όταν κάποιος σε βάζει κάτω μπροστά σε άλλους

Δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση αντίδραση. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα γίνει.

Πρέπει να ξέρεις όταν κάποιος σε βάζει κάτω, μόλις αντιδράσεις αμέσως όταν το δεις, γίνεσαι ευάλωτος στόχος.

Αυτό δείχνει απλώς ότι ενδιαφέρεστε για την εικόνα σας και ότι θα κάνετε τα πάντα για να την προστατέψετε. Επιπλέον, δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Για αυτούς, είναι οι αδυναμίες σου που προσπαθούν ξανά να σε καταστρέψουν.

Ανεξάρτητα από το τι σκέφτεστε να κάνετε, απλώς σκεφτείτε δύο φορές πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε. Αφού μπορείς να πέσεις στην παγίδα τους και να γίνεις αυτός που προσπαθούν να σε βάλουν.

Διαβάστε στη συνέχεια: Τι να κάνετε όταν είστε σπασμένοι;

3. Ενημερώστε το άτομο με ποιον έχει να κάνει.

Πώς απαντάς σε κάποιον που σε απογοητεύει

Το να έχεις υπομονή όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι καλό, όμως, κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα γιατί προτιμάς να είσαι σιωπηλός.

Όταν έχεις ζηλιάρη φίλους ή πισώπλατα μαχαιρώματα συναδέλφων που πάντα προσπαθούν να σε βάλουν κάτω μπροστά σε άλλους, πρέπει μερικές φορές να τους ενημερώνεις να μην τα βάζουν μαζί σου. Ή με ποιον θα ασχοληθούν.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε είτε να μιλήσετε ένας προς έναν μαζί τους είτε απλά να τους δώσετε ένα μήνυμα μέσω των ενεργειών σας, δείχνοντάς τους ότι διαφέρετε από τους προηγούμενους στόχους τους.

Εάν συμπεριφέρεστε με αυτοπεποίθηση και με τόλμη όταν αντιμετωπίζετε την κριτική ή όταν αποβάλλετε παιχνίδια, οι μισητές θα ανακαλύψουν ξαφνικά ποιος είστε.

4. Το μόνο που πρέπει να πείτε στους μισητές σας είναι… «Καλή τύχη».

Μπορείτε απλά να τους πείτε

Ακόμα κι αν είναι αρνητικό, τέτοιοι άνθρωποι συμβάλλουν καλά σε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Φυσικά, θα πρέπει να ευχαριστήσεις αυτούς που σε απορρίπτουν και που αποφεύγουν να σε βοηθήσουν όταν το χρειάζεσαι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που σας βοηθούν να αναγνωρίσετε τα δυνατά σας σημεία.

Ευχαριστώ έναν τόσο ανασφαλή συνάδελφο ή φίλους που δεν υποστηρίζουν, γιατί επένδυσαν τον χρόνο και την ενέργειά τους για να σας βοηθήσουν το άτομο που είστε αυτή τη στιγμή.

Αν και αρνητικές κινήσεις, σε ενέπνευσαν έμμεσα να δουλέψεις σκληρότερα με τον εαυτό σου. Δουλεύουν σκληρά πίσω σας και καλύτερα να τους ευχηθείτε «καλή τύχη για να συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό χωρίς να χάνουν την ελπίδα τους.

Δεδομένου ότι αυτό δείχνει, είστε αυτοδημιούργητοι, η καταστροφή της φήμης σας δεν θα είναι τόσο εύκολη.

Διαβάστε στη συνέχεια: Τι να πείτε όταν απολυθείτε από μια δουλειά;

5. Σταμάτα να τα βάζεις και αυτά κάτω. Είσαι διαφορετικός από αυτούς.

Σταμάτα να τα βάζεις κάτω επίσης

Φυσικά, είσαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και όχι σαν αυτούς.

Λόγω της ζήλιας και της ανασφάλειας τους, θέλουν να σας ρίξουν κάτω και να περιορίσουν την επιτυχία σας. Από μόνα τους, δεν μπορούν να έχουν κανένα αντίκτυπο στη ζωή τους, επομένως θέλουν να εμποδίσουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Λοιπόν, είσαι ένα συνδεδεμένο και δυνατό άτομο από μόνος σου. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο να είστε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείτε να είστε και μην εμπλακείτε ποτέ με τέτοια άχρηστα πράγματα ή ανθρώπους.

Είναι πιο πιθανό να φαίνεστε όμοιοι με αυτούς όταν κάνετε το ίδιο όπως κάνουν και εκείνοι σε εσάς.

Μην είστε ακριβώς όπως αυτοί, να έχετε αυτοπεποίθηση και να εμπνεύστε άλλους που αντιμετωπίζουν την ίδια κριτική.

6. Να είστε με θετικούς και υποστηρικτικούς ανθρώπους.

όταν κάποιος σε μειώνει συνεχώς

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται πραγματικά καλά για εσάς και που σας βοηθούν όποτε τους χρειάζεστε.

Όταν υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σε βάλουν κάτω, ψάξε για κάποιον που να σε τραβάει επίσης ψηλά. Θα πρέπει να εστιάσετε στους ανθρώπους που είναι εκεί για να κρατήσουν την πίστη σας ζωντανή και να σας υποστηρίξουν.

Δεν πρέπει να διασκεδάζετε αυτούς που νιώθουν ζήλια ή ανασφάλεια για εσάς.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που γνωρίζουν το ταξίδι σας, σας καταλαβαίνουν πολύ καλά και θέλουν ειλικρινά να σας δουν να πετυχαίνεις.

Διαβάστε στη συνέχεια: Τι να πείτε σε κάποιον που περνάει δύσκολα

7. Συνέχισε να κάνεις την καλύτερη δουλειά σου, χωρίς καμία ανησυχία.

Συνέχισε να κάνεις την καλύτερη δουλειά σου, χωρίς καμία ανησυχία

Μια άλλη μεγάλη απάντηση στους μισητές είναι οι διπλές προσπάθειες και η μεγαλύτερη επιτυχία.

Όταν κάποιος σας απογοητεύει επικρίνοντάς σας ερήμην σας ή αμφιβάλλει για την επιτυχία σας, μπορείτε είτε να είστε εκεί και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα με κόστος τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ή μπορείτε απλά να τα αποφύγετε και να συνεχίσετε να εργάζεστε καθώς δεν συμβαίνει τίποτα.

Πάντα θα συναντάτε αρνητικούς ανθρώπους και μισητές, όπου κι αν πάτε. Γιατί λοιπόν να μην εστιάσετε σε κάτι που έχει σημασία για την επιτυχία σας;

Λοιπόν, είναι μπερδεμένοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη ζωή τους, αλλά εσύ ξέρεις. Βελτιώστε τις προσπάθειές σας και συνεχίστε να κάνετε τη σπουδαία δουλειά που έχετε κάνει.

Αφήστε τους να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Ενώ εργάζεστε σε κάτι που σχεδιάζετε.

Όταν κάποιος σε βάζει κάτω αποσπάσματα για να νιώσεις αυτοπεποίθηση

Τώρα είναι καιρός να έχετε μερικές εμπνευσμένες και παρακινητικές προτάσεις όταν βλέπετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας υποτιμήσει μπροστά σε άλλους.

Τέτοια αποσπάσματα θα σας εμπνεύσουν να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αποφεύγοντας παράλληλα όσους προσπαθούν σκληρά να σας εμποδίσουν να πετύχετε.

1. Νοιαζόμαστε τόσο πολύ για αυτούς που μας μισούν που ξεχνάμε αυτούς που μας αγαπούν.

2. Μην αγνοείτε τις συνεισφορές εκείνων που δεν σας στήριξαν.

3. Είναι πάντα διασκεδαστικό να γελάς και να μιλάς για σκουπίδια μέχρι να μιλάς για κάποιον άλλο.

4. Όταν κάποιος προσπαθεί να σε βάλει κάτω, αυτό σημαίνει ότι είσαι από πάνω του και δεν μπορεί να το ανεχθεί.

5. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις στον κόπο να κάνεις τους άλλους να ζηλεύουν αντί να κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους μαζί σου.

6. Μην το παίρνετε στα σοβαρά, δεν παίρνουν ούτε τον εαυτό τους στα σοβαρά.

7. Ποτέ μην αφήνεις τους ανθρώπους να σε μισούν χωρίς λόγο, να τους δίνεις πάντα έναν λόγο.

8. Νιώστε ευγνώμονες για τους μισητές σας γιατί κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς.

9. Όταν κάποιος μιλάει πίσω από την πλάτη σου, δείχνει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του που δεν είναι ούτε θετικός ούτε καλός.

10. Μην κοιτάς πίσω, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μιλούν για σένα. Αλλά αυτή είναι η νοοτροπία τους, που δεν σας αφορά. Πάντα, να έχετε τα μάτια σας στον στόχο που έχετε μπροστά σας.

11. Όταν μάθεις να αγνοείς και να αποφεύγεις, μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου από πολλά αρνητικά πράγματα στον κόσμο.

12. Λοιπόν, είναι haters και θα μισήσουν χωρίς λόγο. Αλλά, γιατί νοιάζεσαι τόσο πολύ για αυτούς;

13. Δουλεύετε για τον εαυτό σας και όχι για να επιδεικνύετε ή να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Αλλά, όταν αυτό είναι που θέλετε, το πιο πιθανό είναι να είστε χαμένοι και ανίδεοι στη ζωή.

14. Με εκπλήσσει που κάποιος θα έκανε τέτοια μήκη για να βλάψει τη φήμη μου. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν έκαναν τις ίδιες προσπάθειες και για τον στόχο τους.

15. Μακάρι να μπορούσα να τους πω ότι σπαταλάς τις ενέργειές σου σε λάθος κατεύθυνση. Όμως, δεν έχω χρόνο να τους εξηγήσω και δεν έχουν μυαλό να το καταλάβουν.

16. Είσαι περισσότερο από αυτό που μπορούν να σκεφτούν και αυτό που πιστεύεις, είσαι.

17. Όταν απαιτείται, είμαι έτοιμος κόψτε οποιαδήποτε σύνδεση όπως τοξικοί φίλοι, συνάδελφοι ή συνεργάτες που παρεμβαίνουν στο ταξίδι μου για να γίνουν μια καλύτερη εκδοχή μου. Γιατί ξέρω τι θέλω και τι έχει σημασία για μένα.

18. Το μόνο που έχω να πω στους μισητές μου και σε κάποιον που προσπαθεί να με απογοητεύσει είναι: «Δεν είναι εύκολο, αλλά εκτιμώ ότι έχετε πολύ δύσκολους στόχους».

Διαβάστε στη συνέχεια: 74 Είστε δυνατά αποσπάσματα όταν ο χρόνος σας είναι δύσκολος

Τελικές σκέψεις

Είτε είστε στο σχολείο, είτε εργάζεστε για μια εταιρεία είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση, οι μισητές και οι ανασφαλείς άνθρωποι θα είναι πάντα εκεί προσπαθώντας να σας σταματήσουν.

Όταν κάποιος σε απογοητεύει από ζήλια ή ανασφάλεια, σε κάνει να εκπλήσσεσαι και να θυμώνεις ταυτόχρονα, αλλά πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι.

Ανεξάρτητα από το πόσο γνήσιος άνθρωπος είσαι, δεν μπορείς ποτέ να κάνεις τους πάντες ευτυχισμένους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να κάνεις τους πάντες χαρούμενους μαζί σου.

Μπορεί να είσαι τόσο έξαλλος και να αντιδράς από τον θυμό σου. Ωστόσο, αυτό σε κάνει τελικά να φαίνεσαι χειρότερος από ό,τι είσαι.

Ειδικά όταν είσαι αυτοδημιούργητος και εργάζεσαι για την επίτευξη των στόχων σου, δεν πρέπει να εντρυφείς σε τέτοια πράγματα. Είναι δική τους δουλειά. Αντίθετα, εστιάστε σε κάτι που σας κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Μπορείτε πάντα πάρτε μερικά καλά χόμπι και δραστηριότητες που σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Ό,τι κι αν κάνετε, οι σωστοί άνθρωποι συνεχίζουν να σας αγαπούν και κάποιοι συνεχίζουν να σας μισούν.

Έτσι, κάθε φορά που συναντάτε κάποιον που σας απογοητεύει, κρατήστε απόσταση από αυτόν και να είστε με κάποια θετικά μυαλά που σας εμπνέουν να αναπτυχθείτε.

Schreibe einen Kommentar