Τρόποι για να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας χωρίς να αλλάξετε την κούνια σας – Russal Gear

Τρόποι για να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας χωρίς να αλλάξετε την κούνια σας – Russal Gear

Juni 19, 2020 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Οι παίκτες του γκολφ προσπαθούν συνεχώς να γίνουν καλύτεροι παίκτες. Αυτό το περιθώριο ανάπτυξης είναι που κάνει το παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό. Τις περισσότερες φορές, θα εστιάσετε στο να εξαφανίσετε κακές συνήθειες και να διαμορφώσετε καλές στη φόρμα σας. Αυτό που μπορεί να μην σκέφτεστε πολύ, ωστόσο, είναι τα θετικά αποτελέσματα που μπορούν να έχουν και άλλες αλλαγές στην προσέγγισή σας. Επωφεληθείτε από αυτούς τους τρόπους για να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας χωρίς να αλλάξετε την ταλάντευσή σας για να μειώσετε περαιτέρω τη βαθμολογία σας.

Πηγαίνετε για ασφαλέστερες λήψεις

Οι φιλόδοξες βολές αποδίδουν όταν μπορείτε να τις εκτελέσετε με επιτυχία, αλλά τις χάνετε και αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, αν εστιάσετε υπερβολικά στο να διανύσετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση στο σουτ με μπλουζάκι, μπορεί να είναι πιο πιθανό να προσγειώσετε την μπάλα σε κίνδυνο ή να φύγετε έξω από το τραχύ. Ομοίως, μπορεί να θέλετε να στοχεύσετε στο πράσινο αντί για την τρύπα όταν η μπάλα σας έχει προσγειωθεί μακριά στο πλάι σε μια αποθήκη. Μερικές φορές είναι καλύτερο να στοχεύετε πιο κοντά, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια επόμενη βολή που ξέρετε ότι μπορείτε να χτυπήσετε με ακρίβεια, παρά να προσπαθήσετε για ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι που θα μπορούσε να σας φέρει σε χειρότερη θέση από πριν.

Γνωρίστε τις μέσες αποστάσεις βολής σας

Δεν μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια πότε να πάτε με ασφάλεια, εκτός εάν έχετε μια ιδέα για το ποιες είναι οι μέσες αποστάσεις βολής με τα διάφορα κλομπ σας. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, μετρήστε τη συνολική απόσταση και τη μεταφορά με τα μπαστούνια που χρησιμοποιείτε. Η συνολική απόσταση είναι το ποσό που διανύει η μπάλα αφού ξεκουραστεί πλήρως στο έδαφος. Το Carry είναι η απόσταση που η μπάλα κινείται στο αρχικό της τόξο από το σημείο που την χτυπήσατε μέχρι το σημείο όπου ακουμπούσε για πρώτη φορά το έδαφος. Όταν τα γνωρίζετε αυτά, μπορείτε να καθορίσετε εάν θα μπορείτε να χτυπήσετε την μπάλα πάνω από ένα εμπόδιο, όπως ένας κίνδυνος νερού.

Προσαρμογή με τον άνεμο

Ο άνεμος μπορεί να μετατοπίσει την τροχιά που ακολουθεί η μπάλα σας στον αέρα περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Μπορεί να σπρώξει την μπάλα προς τα εμπρός, προς τα πίσω, προς τα αριστερά και προς τα δεξιά ανάλογα με τον τρόπο που φυσά σε σχέση με την κατεύθυνση που την χτυπάτε. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να λάβετε υπόψη επίδραση του ανέμου καθώς βρίσκετε τρόπους να βελτιώσετε το παιχνίδι του γκολφ σας χωρίς να αλλάξετε την κούνια σας, ώστε η μπάλα σας να μην πάει εκτός πορείας. Αν θέλετε να χτυπήσετε ευθεία, αλλά ο άνεμος φυσάει από δεξιά προς τα αριστερά, θα χτυπούσατε την μπάλα πιο δεξιά από το κανονικό για να αντισταθμίσετε. Το τόξο της μπάλας ψηλά στον αέρα θα μπορούσε επίσης να αυξήσει την επιρροή του ανέμου σε αυτήν, οπότε μπορεί να προσπαθήσετε να το αποφύγετε ή να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.