Το Walmart Zucchini ανακαλείται εν μέσω ανησυχιών για πιθανή μόλυνση από σαλμονέλα

1
Το Walmart Zucchini ανακαλείται εν μέσω ανησυχιών για πιθανή μόλυνση από σαλμονέλα

Η World Variety Produce Inc. ανακαλεί ορισμένες παρτίδες βιολογικών κολοκυθιών που πωλούνται στα καταστήματα Walmart που ενδέχεται να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα.


Την ημέρα σε ένα πάρκινγκ WalMart στη Βιρτζίνα.
Η Wal*Mart είναι γνωστή για το ότι αφήνει τους υπνοδωματίους αυτοκινήτων να διανυκτερεύουν στους χώρους στάθμευσης τους. Φωτογραφία από τον Ben Schumin, ευγενική προσφορά του Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η World Variety Produce Inc. εξέδωσε μια ανάκληση για βιολογικά κολοκυθάκια που πωλούνται στα καταστήματα Walmart λόγω ανησυχιών για πιθανή μόλυνση από σαλμονέλα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ανάκλησης, τα κολοκυθάκια πωλήθηκαν σε 18 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου Αριζόνα, Αρκάνσας, Ιλινόις, Ιντιάνα, Αϊόβα, Κάνσας, Κεντάκι, Λουιζιάνα, Μίσιγκαν, Μινεσότα, Μισισίπι, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Τέξας και Ουισκόνσιν.

Η σαλμονέλα είναι σοβαρή υπόθεση. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα παιδιά, τις έγκυες γυναίκες, τους ηλικιωμένους και οποιονδήποτε με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από δυσάρεστα συμπτώματα, όπως διάρροια, κοιλιακές κράμπες και πυρετό. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθεί νοσηλεία.

Σχολιάζοντας την ανάκληση, η εταιρεία δηλωθείς:

«Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει τα ανακληθέντα βιολογικά κολοκυθάκια Marketside καλούνται να καταστρέψουν και να απορρίψουν το ανακληθέν προϊόν».

Προς το παρόν, η ανάκληση αφορά τα βιολογικά κολοκυθάκια της μάρκας Marketside. Το προϊόν UPC είναι 6-81131-22105-4 και ο αριθμός παρτίδας θήκης είναι 38706503. Η μόλυνση βρέθηκε κατά τη διάρκεια ενός τεστ ρουτίνας που διεξήχθη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Ευτυχώς, καμία ασθένεια δεν έχει συνδεθεί με την ανάκληση. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την ανάκληση, επικοινωνήστε με την World Variety Produce Inc. στο 800-588-0151.

Πηγές:

Η δοκιμή σαλμονέλας προκάλεσε την ανάκληση βιολογικών κολοκυθιών Marketside που πωλούνται στα καταστήματα Walmart

Βιολογικά κολοκυθάκια αγοράς που πωλήθηκαν στη Walmart ανακλήθηκαν για κίνδυνο σαλμονέλας

Schreibe einen Kommentar