Το καλύτερο δάπεδο γκαράζ του 2022: 5 ιδέες αναβάθμισης

0
Το καλύτερο δάπεδο γκαράζ του 2022: 5 ιδέες αναβάθμισης
Nitro Tiles Pro

Το 2022, μεταφέρετε το γκαράζ σας από μια βαρετή, ξεπερασμένη αποθήκη στον χώρο των ονείρων σας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες ιδέες για δάπεδα γκαράζ για να ανανεώσετε το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι.

Το πάτωμα είναι το θεμέλιο ολόκληρου του γκαράζ σας και η επιλογή του δαπέδου του γκαράζ σας είναι μια μεγάλη απόφαση. Ο οδηγός μας θα σας καθοδηγήσει στις καλύτερες επιλογές δαπέδων για το γκαράζ σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάτι λειτουργικό, εντυπωσιακό και κομψό για τα επόμενα χρόνια.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο δάπεδο γκαράζ

Nitro Tiles Pro

Κάθε γκαράζ απαιτεί διαφορετικές ανάγκες, επομένως εξετάστε όλες τις επιλογές δαπέδων πριν αγοράσετε. Συνιστούμε να προσέξετε τα τρία κύρια χαρακτηριστικά του αντοχή, εμφάνιση και κόστος.

Θέματα δαπέδων γκαράζ

 • Κόστος: Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, υπάρχει μια επιλογή δαπέδου γκαράζ για εσάς. Μπορείτε να καλύψετε ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων για περίπου $400 έως $6.000+. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές εδώ, μεταξύ των οποίων ανθεκτικότητα, μάρκα, στυλ, εγκατάσταση κ.λπ.
 • Αντοχή: Χρειάζεστε ένα δάπεδο που θα παραμένει αιχμηρό και άθικτο από την καθημερινή κατάχρηση, καθώς και από χημικά οικιακής χρήσης και οχημάτων. Εάν σκοπεύετε να έχετε σημαντικό βάρος κύλισης, αναζητήστε πλεονεκτήματα όπως η εμπορική ποιότητα και το εγκεκριμένο γρύλο αυτοκινήτου.
 • Στυλ: Οι περισσότερες επιλογές δαπέδων γκαράζ προσφέρουν διαμάντι, κέρμα, λεία ή αεριζόμενα σχέδια. Αν επιλέξετε πλακάκια, μπορείτε να κάνετε κάθε λογής διασκεδαστικά μοτίβα με τη διάταξή σας – να αναμίξετε και να ταιριάξετε χρώματα, να δημιουργήσετε αυτή την κλασική καρό εμφάνιση ή να ξετρελαθείτε με τα πλήρη σχέδια.

Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε

 • Συντήρηση: Θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων για την ευκολία συντήρησής τους και εάν απαιτούν ειδικά καθαριστικά, κόλπα κ.λπ.
 • Εγκατάσταση: Σήμερα, τα περισσότερα δάπεδα γκαράζ είναι φιλικά με το DIY. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια δαπέδου γκαράζ για ένα ατομικό έργο, καθώς είναι τα πιο ελαφριά και απλά στην τοποθέτηση. Ενώ τα ρολά δαπέδου γκαράζ είναι εξίσου εύκολο να τοποθετηθούν, είναι πιο δύσκολο να ελίσσονται μόνοι τους, επομένως με μερικά χέρια βοήθειας θα γίνει η δουλειά πιο ομαλά.

Πλακάκια Swisstrax Ribtrax

Είτε ψάχνετε για κορυφαία ρολά δαπέδου γκαράζ ή πλακάκια, έχουμε το καλύτερο δάπεδο γκαράζ. Με εξαιρετικές κριτικές, εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και κομψά σχέδια, καθεμία από αυτές τις πέντε επιλογές είναι μια αξιόπιστη επιλογή που σίγουρα θα λατρέψετε.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΡΟΛΛΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΚΑΡΑΖ

GarageFlooringInc Instagram

Nitro Tiles Pro

Η έκδοση Pro του πιο δημοφιλούς πλακιδίου δαπέδου γκαράζ μας. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό στην κρούση πλαστικό, αυτά τα πλακάκια δαπέδου είναι μια επιλογή βαρέως τύπου για αναβάθμιση. Επιπλέον, το υλικό τους που καθαρίζεται εύκολα αντιστέκεται σε χημικά, λεκέδες και γλιστρά. Με το δικό μας Εργαλείο σχεδιασμού δαπέδωνμπορείτε να δημιουργήσετε ένα 100% προσαρμοσμένο μοτίβο για να ταιριάζει στο στυλ που επιθυμείτε.

Ανασκόπηση

«Λατρεύω τα πλακάκια και η εγκατάσταση ήταν εύκολη. Μεγάλη επένδυση!» – Leticia από White Plains, MD

Πώς μετριέται το Nitro Tiles Pro;

Κόστος 2/5 💲💲

1 – λιγότερο ακριβό έως 5 – πιο ακριβό

Δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε τα πιο σημαντικά οφέλη ή το πορτοφόλι σας με πλακάκια δαπέδου γκαράζ Nitro Tiles Pro. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή σε προσιτή τιμή.

Αντοχή 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – λιγότερο ανθεκτικό έως 5 – πιο ανθεκτικό

Το Nitro Tiles Pro συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή εγγύηση 3 ετών και μπορεί να αντέξει σημαντικό βάρος από κυλιόμενα οχήματα. Αποτελούν μια φανταστική επένδυση για το γκαράζ, τον εκθεσιακό χώρο ή το εργαστήριό σας.

Στυλ 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – καλό έως 5 – καλύτερο

Αυτά τα πλακάκια δαπέδου γκαράζ έχουν ένα εντυπωσιακό μοτίβο δύο τόνων που κάνουν το δάπεδό σας να ξεχωρίζει. Δεν θα μπορείτε να βρείτε παρόμοιο στυλ όπως αυτό αλλού, καθώς είναι ολοκαίνουργιο στην αγορά. Αυτή τη στιγμή η σειρά φέρει έξι ζωντανά χρώματα, αλλά έρχονται περισσότερες επιλογές.

Πλεονεκτήματα

 • Στυλ πολυτελείας
 • Ανθεκτικό σε ολίσθηση και λεκέδες
 • Εξαιρετική αντοχή

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη επιλογή χρωμάτων (περισσότερες επιλογές σύντομα)

ΑΓΟΡΑ NITRO TILES PRO

Πλακάκια Nitro

Τα πλακάκια Nitro είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πλακάκια δαπέδου γκαράζ στην αγορά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και έτοιμα να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο σκληρές συνθήκες γκαράζ. Πέρα από το γκαράζ, χρησιμοποιήστε τα για αντιπροσωπείες, εργαστήρια, εμπορικές εκθέσεις και πολλά άλλα.

Για τις πιο δημοφιλείς εμφανίσεις και σχέδια, συνδυάστε τα διαμαντένια πλακάκια και στρώστε τα σε ένα κλασικό μοτίβο σκακιέρας.

Ανασκόπηση

«Είναι η πρώτη μου φορά που χρησιμοποιώ αυτά τα πλακάκια. Είναι εξαιρετικά εύκολα. Για να συνδέσετε τα πλακάκια, απλώς τα ευθυγραμμίζετε και τα χτυπάτε με μια λαστιχένια σφύρα. Το γκαράζ μου φαίνεται καταπληκτικό τώρα!”- Matthew Stehlin από το Σινσινάτι

Πώς μετρώνται τα πλακίδια Nitro;

Κόστος 2/5 💲💲

1 – λιγότερο ακριβό έως 5 – πιο ακριβό

Τα πλακάκια Nitro είναι τα πιο προσιτά πλακάκια γκαράζ στην αγορά, αλλά συνοδεύονται από όλα τα ελκυστικά οφέλη που περιμένετε από τις ακριβότερες επιλογές.

Αντοχή 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – λιγότερο ανθεκτικό έως 5 – πιο ανθεκτικό

Τα πλακάκια και τα ρολά βινυλίου συνήθως αντέχουν καλύτερα από τα σκληρά πλακίδια, αλλά η σχεδίαση χαμηλού προφίλ των πλακιδίων Nitro τα καθιστά ισχυρό ανταγωνιστή.

Στυλ 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – καλό έως 5 – καλύτερο

Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε – από ζωηρό πορτοκαλί και μπλε έως απαλούς λευκούς, καστανούς και γκρι τόνους. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαμάντια, κέρματα και σχέδια για να επιλέξετε το τέλειο για τον χώρο σας.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιασμός υψηλού αντίκτυπου
 • Εύκολο στην εγκατάσταση και τον καθαρισμό
 • Αγαπημένο δάπεδο του πελάτη

Μειονεκτήματα

ΑΓΟΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ NITRO

Πλακάκια Swisstrax Ribtrax

Η Swisstrax είναι διάσημη για τη σειρά πλακιδίων δαπέδου γκαράζ με αερισμό Ribtrax. Αυτά τα πλακάκια είναι πολύ μεγάλα και κατασκευάζονται εδώ στις ΗΠΑ. Με πάχος 3/4″, τα πλακάκια Swisstrax Ribtrax είναι ένα από τα πιο σκληρά πλακάκια δαπέδου γκαράζ που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Με πάνω από 15+ χρώματα για να διαλέξετε, μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε για το τέλειο σχέδιο δαπέδου.

Πέρα από το γκαράζ, χρησιμοποιήστε τα για βάρκες, αποβάθρες και γύρω από την πισίνα. Οι αεραγωγοί επιτρέπουν στο νερό να ρέει εύκολα χωρίς προβλήματα ή χάος.

Ανασκόπηση

«Φαίνεται φανταστικό. Μόλις ολοκληρώσαμε μια καθυστερημένη ανακαίνιση του γκαράζ μας. Φαινόταν καλό, αλλά το κεραμίδι ήταν το κεράσι στο σουντέ. Αξίζει τα λεφτά του και έχει ποιοτική εμφάνιση και αίσθηση.” – John B από Muncie, IN

Πώς μετρώνται τα πλακίδια Swisstrax Ribtrax;

Κόστος 4/5 💲💲💲💲

1 – λιγότερο ακριβό έως 5 – πιο ακριβό

Αυτή η μάρκα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ έχει απίστευτη φήμη, επομένως αυτά τα πλακάκια έχουν υψηλότερη τιμή. Ωστόσο, θα λάβετε ένα τεράστιο ποσό πλεονεκτημάτων που τα καθιστούν μια αξέχαστη επένδυση για το γκαράζ.

Αντοχή 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – λιγότερο ανθεκτικό έως 5 – πιο ανθεκτικό

Τα πλακάκια Swisstrax Ribtrax είναι απίστευτα ανθεκτικά και μπορεί να αντέξει έως και 70.000 λίβρες. του κυλιόμενου βάρους, και έχουν α ονομαστική αντοχή σε θλίψη 3.210 psi. Για να αποδείξουν τη δύναμή τους, συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή 15ετή εγγύηση.

Στυλ 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – καλό έως 5 – καλύτερο

Αν ψάχνετε για την πιο διαφορετική επιλογή χρωμάτων, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Swisstrax Ribtrax. Υπάρχει κάτι για όλους με πάνω από 15+ ζωντανά χρώματα ουράνιου τόξου και εκλεπτυσμένα μπλε, μαύρα, γκρι και καφέ.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη επιλογή χρωμάτων
 • 15 χρόνια εγγύηση
 • Εξαιρετικό για βροχή και χιόνι
 • Εξαιρετικά ανθεκτικό

Μειονεκτήματα

 • Πιο ακριβό από τις περισσότερες επιλογές

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ SWISSTRAX RIBTRAX

Grid-Loc Garage Tiles™

Το Grid-Loc Garage Tiles™ μπορεί να αντέξει τη θερμότητα, τα εργαλεία, τα χημικά, το λάδι, το αντιψυκτικό, τις ακτίνες UV και πολλά άλλα. Είναι αμερικανικής κατασκευής, εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν μια εντυπωσιακή εγγύηση 12 ετών για να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση των πελατών.

Πέρα από το γκαράζ, Grid-Loc Tiles είναι αρκετά ευέλικτα για υπόστεγα αποθήκευσης, εμπορικές εκθέσεις, αντιπροσωπείες και πολλά άλλα. Είναι μοντέρνα για τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τους και την ποικιλία μοτίβων πλακιδίων δαπέδου γκαράζ.

Ανασκόπηση

«Το γκαράζ φαίνεται εξαιρετικό! Όλα ήρθαν τέλεια. Η εγκατάσταση ήταν αρκετά εύκολη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.“ – Poolster από τη Νέα Υόρκη

Πώς λειτουργούν τα πλακίδια Grid-LocΜετρήστε επάνω;

Κόστος 3/5 💲💲💲

1 – λιγότερο ακριβό έως 5 – πιο ακριβό

Πλακάκια Grid-Loc™ βρίσκονται στη μέση της τιμολόγησης του δαπέδου γκαράζ. Με τα οφέλη που λαμβάνετε, θα διαρκέσουν για πάνω από μια δεκαετία με τακτική συντήρηση.

Αντοχή 5/5 ⭐ ⭐ ⭐⭐⭐

1 – λιγότερο ανθεκτικό έως 5 – πιο ανθεκτικό

Σταθερό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ανθεκτικό στις κρούσεις. Ελαστικός. Το Grid-Loc Tiles™ είναι ένα δάπεδο 5 αστέρων που προτείνουν περισσότεροι από 800 πελάτες μας.

Επίσης, αντέχουν 36.000 λίβρες. έχουν βάρος κύλισης, είναι εγκεκριμένα από τον γρύλο αυτοκινήτου και αντέχουν ακόμη και σε λάδια, γράσα και αντιψυκτικά.

Στυλ 4/5 ⭐⭐⭐⭐

1 – καλό έως 5 – καλύτερο

Οι επιλογές χρωμάτων είναι λίγο πιο περιορισμένες με το Grid-Loc Tiles™, αλλά εξαρτώνται πραγματικά από το τι σκοπεύετε για την εμφάνιση του γκαράζ σας. Εμπνευστείτε και ελέγξτε τις φωτογραφίες των πελατών μας για ιδέες για δάπεδα γκαράζ!

Πλεονεκτήματα

 • κατασκευάζονται ΗΠΑ
 • Χαμηλή συντήρηση
 • 12 χρόνια εγγύηση

Μειονεκτήματα

 • Περισσότερη επιλογή χρωμάτων σε σίγαση

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΚΑΡΑΖ GRID-LOC

Ρολά Diamond Nitro

Τα premium Diamond Nitro Rolls μας τα έχουν όλα – ευκρινή εμφάνιση, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση και εξαιρετική αντοχή.

Πέρα από το γκαράζ, αυτά τα κομψά ρολά με σχέδια με νομίσματα και διαμάντια λειτουργούν καλά σε εργαστήρια, υπόστεγα αποθήκευσης, βιομηχανικά περιβάλλοντα και πολλά άλλα.

Σημείωση: Δεν συνιστούμε τη χρήση αυτού του ρολού δαπέδου γκαράζ πάνω από ασφράγιστο εποξειδικό χρώμα, χαλίκι, άσφαλτο ή υποδαπέδια με ατέλειες.

Ανασκόπηση

«Το δάπεδο ήταν υπέροχο και είναι ο παράγοντας «ουάου» όταν δείχνω το γκαράζ μου στους φίλους μου. Το εγκατέστησα μόνος μου και είμαι πολύ περήφανος γι‘ αυτό.“ – Gary από PA

Πώς μετρώνται τα Diamond Nitro Rolls;

Κόστος 1/5 💲

1 – λιγότερο ακριβό έως 5 – πιο ακριβό

Τα Diamond Nitro Rolls είναι η φθηνότερη επιλογή σε αυτήν τη λίστα – είναι μια πραγματική ευκαιρία για δάπεδα γκαράζ εμπορικής ποιότητας. Η φιλικότητα προς το DIY τα κάνει ιδανικά για χρήστες που για πρώτη φορά είναι νέοι στην τοποθέτηση δαπέδων.

Χρησιμοποιήστε τα ως πατάκια γκαράζ, δάπεδα από τοίχο σε τοίχο, δάπεδα εργαστηρίου και σε υπόστεγα αποθήκευσης.

Αντοχή 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

1 – λιγότερο ανθεκτικό έως 5 – πιο ανθεκτικό

Αυτά τα premium ρολά γκαράζ είναι σχεδόν άφθαρτα, σχεδιασμένα για να αντέχουν σε αυτοκίνητα, εργαλεία και πολλά άλλα. Για να αποδείξουν ότι μπορούν να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας, υποστηρίζονται από 7 χρόνια εγγύηση.

Στυλ 3/5 ⭐⭐⭐

1 – καλό έως 5 – καλύτερο

Σε σύγκριση με άλλους υποψήφιους, τα Diamond Nitro Rolls έχουν πιο περιορισμένα χρώματα ρολού για να διαλέξετε. Ωστόσο, αν αναζητάτε μοναδικές εμφανίσεις από ανοξείδωτο χάλυβα και γραφίτη, τα Diamond Nitro Rolls είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εγκατάσταση DIY
 • Προσιτό και κομψό
 • 7 χρόνια εγγύηση
 • Εγκεκριμένο γρύλο αυτοκινήτου

Μειονεκτήματα

 • Πολλά ρολά μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται τέλεια
 • Ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν τα πλήρη ρολά όταν είναι κατεστραμμένα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΡΟΛΟ NITRO DIAMOND

συμπέρασμα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Παραγγείλετε δείγματα του αγαπημένου σας δαπέδου γκαράζ σήμερα!

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΓΚΑΡΑΖ

Σχετικά με την Ciana Gitre

Ciana Gitre

Η Ciana Gitre είναι περήφανη πτυχιούχος Διαφήμισης του Washington State University. Μετέφρασε την αγάπη της για την εσωτερική διακόσμηση και τη δημιουργική γραφή στις επαγγελματικές της φιλοδοξίες στο IncStores. Ελπίζει να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τους αγοραστές να βρουν τις βέλτιστες λύσεις δαπέδων για όλες τις εμπορικές και οικιστικές τους ανάγκες.

Schreibe einen Kommentar