Τα καλύτερα gadgets για γκολφ – Russal Gear

August 2, 2019 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Πράσινα φύλλα δέντρων στο γρασίδι

Εάν δεν είστε παίκτης του γκολφ, τότε πιθανότατα αγνοείτε εντελώς ότι πίσω από τις σκηνές του γκολφ υπάρχουν πολλά εξαιρετικά cool gadgets. Μιλήσαμε με λάτρεις του γκολφ και τους ρωτήσαμε ποιο είναι το αγαπημένο τους gadget αυτή τη στιγμή και τα συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο για την ευχαρίστησή σας. Ίσως θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή ίσως έχετε ένα μέλος της οικογένειας που αγαπά το γκολφ και πλησιάζουν τα γενέθλιά του – Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές μοναδικές ιδέες και θα σας βοηθήσει στην τρέχουσα αγορά σας.

Τα καλύτερα Gadgets για γκολφ

Αυτές οι μπάλες του γκολφ είναι ιδανικές για εξάσκηση τη νύχτα ή όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός. Οι μπάλες του γκολφ LED ανάβουν όταν τις χτυπάτε και διαρκούν περισσότερο από τις αντίστοιχες φωσφορίζουσες. Το καλύτερο πράγμα για τις μπάλες του γκολφ LED, ωστόσο, είναι οι εκπληκτικές φωτογραφίες που μπορείτε να τραβήξετε τη νύχτα όταν η μπάλα περνάει στον αέρα σε διαφορετικά χρώματα.

Συντελεστής: Igor Mitic

Οργάνωση: Ευτυχώς

Δικτυακός τόπος: https://fortunly.com/

Ηλιακός φορτιστής Bag Boy Golf

Τα καλύτερα Gadgets για γκολφ

Για 30 δολάρια, αυτό είναι ένα από τα πιο πρακτικά gadget που μπορείτε να αποκτήσετε ως παίκτης γκολφ. Ο φορτιστής συσκευάζει μια μπαταρία 5.000 mAh που μπορεί να φορτίσει δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα. Χρειάζονται 2 ώρες και μισή για να φορτιστεί πλήρως στον ήλιο, ώστε να μπορεί να διατηρηθεί για μια ολόκληρη μέρα γκολφ εάν ο ήλιος είναι έξω. Για επιπλέον ευκολία, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο φακό LED και κλιπ που μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το φορτιστή σε ένα καρότσι του γκολφ ή σε οποιοδήποτε σακίδιο της επιλογής σας.

Συντελεστής: Igor Mitic

Οργάνωση: Ευτυχώς

Δικτυακός τόπος: https://fortunly.com/

Μια σανίδα γκολφ

Η σανίδα γκολφ είναι ουσιαστικά μια συσκευή τύπου skateboard/scooter που σας μεταφέρει με στυλ στα μονοπάτια των καροτσιών ή στις διαδρόμους. Αυτό θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που σκέφτεστε για τη μετακίνηση σε ένα μάθημα.

Συντελεστής: Ben Naumann

Οργάνωση: The Income Store

Δικτυακός τόπος: https://atthetee.com/

The Tail It GPS

Το Tail It GPS tracker είναι ο μικρότερος ιχνηλάτης GPS στον κόσμο, με διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδων με μία μόνο φόρτιση.

Έρχεται με λειτουργίες όπως φως / ήχος (για να τον εντοπίσετε στο σκοτάδι), ζωντανή παρακολούθηση και είναι επαναφορτιζόμενη με καλώδιο USB-C ή με φόρτιση QI (ασύρματη φόρτιση).

Έχει το μέγεθος ενός κέρματος και έχει τη δυνατότητα να το κολλήσετε σε φερμουάρ ή μπορείτε να το τοποθετήσετε σε μια τσέπη κάπου.

Συντελεστής: Martin Berg Hagen

Οργάνωση: Tail It Technologies

Δικτυακός τόπος: https://www.tailit.com/