Τα καλύτερα αξεσουάρ για οδήγηση καροτσιών γκολφ το χειμώνα – Russal Gear

Τα καλύτερα αξεσουάρ για οδήγηση καροτσιών γκολφ το χειμώνα – Russal Gear

Dezember 1, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, τα καρότσια του γκολφ αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για να διασχίσουν 18 τρύπες περιποιημένου τοπίου το καλοκαίρι. Αυτά τα καρότσια δεν κατασκευάστηκαν για να οδηγούνται τακτικά σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες. Ωστόσο, οι χρήσεις των καροτσιών γκολφ εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου και τώρα πολλοί ιδιοκτήτες βασίζονται σε αυτά για εναλλακτικούς λόγους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται πλέον συνήθως ως ο κύριος τρόπος μεταφοράς σε μεγάλες κατοικίες άγριας φύσης ή στους δρόμους σε προαστιακές κοινότητες. Εάν θέλετε να οδηγείτε το καλάθι σας όλο το χρόνο, θα πρέπει να κάνετε μερικές τροποποιήσεις για να το κάνετε οδηγήσιμο. Εδώ είναι τα καλύτερα αξεσουάρ για την οδήγηση καροτσιών γκολφ το χειμώνα.

Οδηγούμενα περιβλήματα

Τα οδηγήσιμα περιβλήματα είναι το περιτύλιγμα από βινύλιο και ύφασμα που συνήθως βλέπετε στα καρότσια του γκολφ το χειμώνα. Με το πλήρες περίβλημα του οχήματος, οι επιβάτες προστατεύονται από τα εξωτερικά στοιχεία. Αν και συνηθίζουν περισσότερο το χειμώνα, ένα περίβλημα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε ιδιοκτήτη καροτσιού, επειδή κάνει την οδήγηση στη βροχή πιο εφικτή. Τα περισσότερα καρότσια γκολφ που είναι πιστοποιημένα για χρήση στο δρόμο θα διατηρούν μόνιμα τα περιβλήματά τους, επειδή κάνουν τα οχήματα πολύ πιο ευχάριστα στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Παρμπρίζ

Για να προστατευτείτε από το κρύο, το παρμπρίζ είναι απαραίτητο το χειμώνα. Χωρίς παρμπρίζ το χειμώνα, η έκθεση σε παγωμένους ανέμους θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά. Ενας Γεγονός παρμπρίζ καροτσιών γκολφ που πρέπει να γνωρίζετε είναι συνήθως έχουν έναν άξονα στη μέση, ώστε να μπορείτε να τον διπλώσετε για να απολαύσετε το αεράκι το καλοκαίρι.

Θερμοσίφωνες ποτηροθήκης

Δυστυχώς, εκτός εάν τροποποιηθεί σοβαρά, το καλάθι του γκολφ σας δεν θα έχει σύστημα θέρμανσης. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε ένα περίβλημα, οι εξωτερικές θερμοκρασίες μπορεί να κάνουν την οδήγηση επιβάρυνση. Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον φορητές θερμάστρες ποτηροθήκης που τροφοδοτούνται από προπάνιο, επομένως δεν χρειάζεται να συνδέονται στην πρίζα.

Ελαστικά εκτός δρόμου

Εκτός από τη βελτίωση της προσωπικής σας άνεσης, θα χρειαστεί να κάνετε τροποποιήσεις για να αντιμετωπίσετε τις σκληρές συνθήκες της χειμερινής οδήγησης. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το καλάθι του γκολφ σας σε χιονισμένους δρόμους και μονοπάτια, θα θέλετε να αναβαθμίσετε τα ελαστικά σας με ελαστικά με καλύτερη πρόσφυση, όπως τα off-roaders. Το πρόσθετο πέλμα και η επιφάνεια ενός ελαστικού εκτός δρόμου θα σας προσφέρουν την πρόσθετη πρόσφυση που απαιτείται για να καταστεί δυνατή η οδήγηση με ελάχιστη χιονόπτωση.

Αφού εξερευνήσετε τα καλύτερα αξεσουάρ για την οδήγηση καροτσιών γκολφ το χειμώνα, μπορείτε να τροποποιήσετε το όχημά σας ώστε να είναι οδηγήσιμο σε όλες τις οδικές συνθήκες.