Πώς να επιλέξετε δάπεδο γυμναστικής γκαράζ: Τι πρέπει να γνωρίζετε

0
Πώς να επιλέξετε δάπεδο γυμναστικής γκαράζ: Τι πρέπει να γνωρίζετε
1/4" Σκληρά χαλάκια

Μάλλον το ξέρεις Το δάπεδο από καουτσούκ είναι ιδανικό για να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε γυμναστήριο. Για να βρείτε το καλύτερο δάπεδο γυμναστηρίου γκαράζ, πρέπει να γνωρίζετε τα γεγονότα.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να βρείτε το καλύτερο δάπεδο από καουτσούκ για το γκαράζ σας, ώστε να δημιουργήσετε το εργαστήριο ή το γυμναστήριο που πάντα ονειρευόσασταν.

Πώς να επιλέξετε δάπεδο γκαράζ από καουτσούκ

Πλακάκια από καουτσούκ Dura Lock

Επενδύετε πολλά στο γκαράζ των ονείρων σας, οπότε φροντίστε να επιλέξετε το σωστό δάπεδο. Κατά τις αγορές σας, να έχετε κατά νου ότι ορισμένα είδη δαπέδων αποδίδουν καλύτερα σε γκαράζ.

Rubber Rolls and Mats vs. Tiles

Ρολά από καουτσούκ προ κομμένα 8mm

Συνιστούμε λαστιχένια ρολά και πατάκια όπου παρκάρετε. Τα πλακάκια από καουτσούκ μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εάν περιστρέψετε απότομα τους τροχούς σας.

Αν θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας πάνω από το δάπεδο από καουτσούκ, σας προτείνουμε ρολά από καουτσούκ και λαστιχένια πατάκια. Εάν εξακολουθείτε να έχετε την καρδιά σας στα πλακάκια, τα βαρύτερα και μεγαλύτερα λαστιχένια πλακάκια συνήθως δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

Λάδι

Το λάδι μπορεί επίσης να δημιουργήσει πιθανά προβλήματα. Τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν πριν από μερικές δεκαετίες ενδέχεται να διαρρεύσουν λάδι, το οποίο μπορεί να διασπάσει την κόλλα σε κάποιο δάπεδο από καουτσούκ.

Για να αποφευχθεί αυτό, συνιστούμε την τοποθέτηση Ρολά Nitro στην περιοχή που παρκάρετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε δάπεδα από βουλκανισμένο και παρθένο καουτσούκ, τα οποία λιώνουν μαζί με τη θερμότητα για να σχηματίσουν εξαιρετικά ανθεκτικό δάπεδο που είναι ανθεκτικό στα λάδια και τους διαλύτες.

Το καλύτερο δάπεδο γυμναστικής από καουτσούκ

3/4" Σοκ χαλάκια

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλακάκια από καουτσούκ, ρολά και ψάθες. Κάθε επιλογή έχει ένα ευρύ φάσμα επιπέδων πάχους για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το γκαράζ σας για προπονήσεις υψηλής πρόσκρουσηςγια παράδειγμα, θα θέλετε ένα παχύτερο προϊόν.

Για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται ευκρινής, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών χρωμάτων και φλοκών χρώματος.

Πλακάκια γκαράζ από καουτσούκ

Πλακάκια από καουτσούκ 8mm

Η τοποθέτηση πλακιδίων από καουτσούκ είναι πολύ εύκολη, καθιστώντας την ιδανική για γυμναστήρια σε σπίτια DIY. Τα περισσότερα πλακάκια διαθέτουν συμπλεκόμενες άκρες που ενώνονται με μια κίνηση.

Πολλοί παράγοντες καθορίζουν το κόστος, αλλά συνήθως τα πλακάκια από καουτσούκ είναι πιο ακριβά από τα ρολά ή τα χαλάκια ανά τετραγωνικό πόδι.

Κορυφαία προτεινόμενα πλακάκια Garage Gym

Αγοράστε όλα τα πλακάκια από καουτσούκ

Ρολά γκαράζ από καουτσούκ

Προ-κομμένα ρολά Regrind

Τα ρολά από καουτσούκ παρέχουν μια απρόσκοπτη εμφάνιση που είναι τέλεια για μεγάλα οικιακά γυμναστήρια. Όταν εγκατασταθεί σωστά, είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε πού τελειώνει ένα ρολό και πού ξεκινά ένα άλλο.

Τα ρολά γκαράζ διατίθενται σε διάφορες επιλογές πάχους για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είναι επίσης συνήθως φθηνότερα ανά τετραγωνικό πόδι από τα χαλάκια ή τα πλακάκια.

Κορυφαία προτεινόμενα ρολά Garage Gym

Αγοράστε όλα τα ρολά από καουτσούκ

Πατάκια γυμναστηρίου Garage

Πατάκια Premium 4' x 6'

Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να καλύψετε μια μικρή περιοχή – έναν σταθμό άρσης βαρών, κάτω από τον διάδρομό σας ή έναν μικρό χώρο κατά της κούρασης.

Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε, από λεπτά χαλάκια για ασκήσεις σωματικού βάρους έως Ψάθα 3/4” Shockτα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χειρίζονται τον αντίκτυπο της βαριάς ολυμπιακής άρσης βαρών και των ασκήσεων με αλτήρες.

Κορυφαία προτεινόμενα χαλάκια γυμναστικής Garage

Αγοράστε όλα τα λαστιχένια χαλάκια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του δαπέδου γκαράζ από καουτσούκ

1/4" Σκληρά χαλάκια

Ανακαλύψτε τι κάνει αυτό μια εξαιρετική επιλογή για το γυμναστήριο του γκαράζ σας και μάθετε για ορισμένα πιθανά μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στο καθάρισμα
 • Εύκολο στην εγκατάσταση
 • Διαρκής
 • Απορροφητικό κραδασμών
 • Πολύπλευρος
 • Αντιμικροβιακό
 • Απόσβεση του ήχου

Μειονεκτήματα

 • Δεν μονώνει τη θερμοκρασία
 • Το λάδι διασπά κάποιο δάπεδο από καουτσούκ

Πώς να εγκαταστήσετε το δάπεδο γκαράζ από καουτσούκ

Πατάκια 4' x 6' Premium - Σειρά σχεδιαστών

Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε αυτό το δάπεδο μόνοι σας. Επιλέξτε από δύο επιλογές φιλικές προς το DIY.

 • Loose lay: Τις περισσότερες φορές, το δάπεδο από καουτσούκ είναι αρκετά βαρύ ώστε να παραμένει στη θέση του χωρίς να χρειάζεται επιπλέον κόλλα. Αν χαλαρώσετε το λαστιχένιο δάπεδο του γκαράζ σας, μπορείτε εύκολα να το σηκώσετε και να το μετακινήσετε ανά πάσα στιγμή.
 • Ταινία διπλής όψης: Για επιπλέον σταθερότητα κατά τη διάρκεια προπονήσεων υψηλής έντασης, χρησιμοποιήστε ταινία χαλιού διπλής όψης περιμετρικά του δαπέδου. Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο και θα μπορείτε ακόμα να μετακινήσετε το δάπεδό σας εάν χρειαστεί.

Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο γυμναστηρίου γκαράζ

Ρολά από καουτσούκ 8mm - Σειρά σχεδιαστών

Μόλις εγκαταστήσετε το λαστιχένιο δάπεδό σας στο γκαράζ σας, θέλετε να το διατηρήσετε αιχμηρό. Ευτυχώς, το δάπεδο από καουτσούκ είναι χαμηλής συντήρησης και καθαρίζεται εύκολα.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα τυχόν χαλαρά ψίχουλα, σκόνη ή υπολείμματα.
 2. Περιστασιακά, υγρό σφουγγαρίστρα με ένα ήπιο διάλυμα καθαρισμού με σαπούνι και νερό.
 3. Μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά με διαλύτες ή λάδια, όπως Pine-Sol, Lysol. Murphy’s Oil Soap, WD40, διαλυτικό χρωμάτων κ.λπ. Αυτά τα καθαριστικά μπορεί να καταστρέψουν το δάπεδο με την πάροδο του χρόνου.

Επαγγελματική συμβουλή: Προσφέρουμε λύσεις καθαρισμού και προστασίας των ραφών για να διατηρήσετε το πάτωμά σας υπέροχο.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πώς να επιλέξετε το καλύτερο δάπεδο γκαράζ από καουτσούκ. Μπορείτε να φτιάξετε το γυμναστήριο του γκαράζ των ονείρων σας με δάπεδο από καουτσούκ. Είναι χαμηλής συντήρησης, απορροφά τους κραδασμούς και είναι ιδανικό για σκληρές συνθήκες γκαράζ.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το γκαράζ σας; Ξεκινήστε με δωρεάν δείγματα!

Παραγγείλετε Δωρεάν Δείγματα Αγοράστε όλα τα δάπεδα από καουτσούκ

Σχετικά με τη Michelle Barichello

Avatar

Η Michelle Barichello βοηθά τους παθιασμένους που κάνουν DIY να οραματιστούν το σπίτι/γυμναστήριο/γκαράζ των ονείρων τους. Η Michelle έχει συνεισφέρει σε αναρτήσεις για θέματα όπως το δάπεδο γυμναστηρίου, οι επιλογές καταστρώματος και οι φιλικές προς τα κατοικίδια λύσεις. Η Michelle έχει επίσης γράψει για εκδόσεις όπως το Fit Bottomed Girls, το Girls on the Run Remarkable blog και το Women’s Running Magazine.

Schreibe einen Kommentar