Πώς μπορούν οι εργοδότες να ρυθμίσουν τα ρομάντζα στο γραφείο για να αποτρέψουν τη σεξουαλική παρενόχληση;

1
Πώς μπορούν οι εργοδότες να ρυθμίσουν τα ρομάντζα στο γραφείο για να αποτρέψουν τη σεξουαλική παρενόχληση;

Υπάρχει πιθανότητα σχέσεων ή σεξουαλικής παρενόχλησης από μη εργαζόμενους, όπως πελάτες, πελάτες και εργολάβους.


Αγ. Louis, MO – Τα ζητήματα με τη σεξουαλική παρενόχληση στους χώρους εργασίας συχνά αλληλεπικαλύπτονται με πράγματα όπως τα ραντεβού και οι σχέσεις στο χώρο εργασίας. Μια αποτυχημένη σχέση μεταξύ εργαζομένων μπορεί μερικές φορές να μετατραπεί σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Για αυτόν τον λόγο, οι εργοδότες θα πουν περιστασιακά στους εργαζομένους ότι δεν επιτρέπεται να βγαίνουν ραντεβού μεταξύ τους ή μπορούν να θέσουν άλλα παρόμοια είδη περιορισμών στη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας με βάση την πολιτική της εταιρείας. Αυτοί οι κανονισμοί μπορούν επίσης να ενημερώνονται με την πάροδο του χρόνου καθώς η επιχείρηση καθορίζει εάν μια πολιτική είναι αποτελεσματική ή όχι. Κάθε επιχείρηση ή εργαζόμενος που χρειάζεται συγκεκριμένες συμβουλές θα πρέπει να επικοινωνήσει Δικηγόροι σεξουαλικής παρενόχλησης στο Μιζούρι και κάντε ερωτήσεις.

Απαγορεύσεις γνωριμιών και σχέσεων

Δεν είναι τεχνικά παράνομο για τους συναδέλφους να βγαίνουν ραντεβού μεταξύ τους, ή ακόμα και τα αφεντικά να βγαίνουν ραντεβού με τους υφισταμένους τους. Ωστόσο, πολλοί χώροι εργασίας θα επιλέξουν να περιορίσουν τις σχέσεις ή ακόμα και να απαγορεύσουν εντελώς τους συναδέλφους να βγαίνουν ραντεβού. Οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της πιθανότητας σεξουαλικής παρενόχλησης ή συναφών προβλημάτων, όπως κατηγορίες για ευνοιοκρατία μεταξύ εργαζομένων που εμπλέκονται μεταξύ τους. Σε περιπτώσεις όπου οποιοσδήποτε σε επίπεδο διοίκησης ή ιδιοκτησίας εμπλέκεται με έναν υπάλληλο, τα περισσότερα άλλα άτομα στην εταιρεία θα πιστεύουν ότι η ικανότητά τους να είναι ουδέτεροι έχει τεθεί σε κίνδυνο. Δικηγόροι σεξουαλικής παρενόχλησης του Σεντ Λούις μπορεί να σας βοηθήσει να εξηγήσετε ποια είδη κανόνων και κανονισμών μπορεί να είναι καλύτεροι για τον χώρο εργασίας τους.

Πελάτες και πελάτες

Υπάρχει πιθανότητα σχέσεων ή σεξουαλικής παρενόχλησης από μη εργαζόμενους, όπως πελάτες, πελάτες και εργολάβους. Οι χώροι εργασίας έχουν τελικά την υποχρέωση να προστατεύουν τους υπαλλήλους τους σε αυτές τις καταστάσεις για να αποφύγουν αγωγές και θα πρέπει να εξηγήσουν σε έναν εργαζόμενο πώς να αναφέρει την παρενόχληση από μη εργαζομένους. Μπορεί επίσης να είναι σκόπιμο ο χώρος εργασίας να περιορίζει την ικανότητα των εργαζομένων να βγαίνουν ραντεβού με μη εργαζομένους και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Συναντήσεις ομάδων σε ανοιχτό χώρο εργασίας.  εικόνα από το Proxyclick Visitor Management System, μέσω του Unsplash.com.
Συναντήσεις ομάδων σε ανοιχτό χώρο εργασίας. εικόνα από το Proxyclick Visitor Management System, μέσω του Unsplash.com.

Ποια άλλα μέτρα μπορούν να αποτρέψουν τη σεξουαλική παρενόχληση στους χώρους εργασίας;

Δικηγόροι σεξουαλικής παρενόχλησης και άλλοι επαγγελματίες της εργασίας γενικά συμβουλεύουν ορισμένα προληπτικά μέτρα σχετικά με την παρενόχληση στο χώρο εργασίας. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εκπαιδεύονται σχετικά με το τι είναι η σεξουαλική παρενόχληση, πώς να την αποτρέψουν, πώς να την αναφέρουν και ποιες καταστάσεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε παρενόχληση στον συγκεκριμένο χώρο εργασίας τους. Η επίσημη πολιτική της εταιρείας για τη σεξουαλική παρενόχληση θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους εργαζόμενους και θα πρέπει να διαβάζουν και να κατανοούν τις συνέπειες της παρενόχλησης στο χώρο εργασίας. Οι εργοδότες θα πρέπει να επενδύσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να επανεξετάσουν αυτά τα σημεία και να εκπαιδεύσουν τους εργαζόμενους, καθώς οι συνέπειες των αγωγών μπορεί να σημαίνουν απώλεια χρημάτων και αρνητική δημοσιότητα.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση στο Σεντ Λούις

Το USAttorneys.com είναι ένας ιστότοπος που βοηθά άτομα με προβλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική παρενόχληση και διάφορους άλλους τομείς του νόμου να συνδεθούν με δικηγόροι. Όποιος χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπο και να επιλέξει την τοποθεσία και την περιοχή ανησυχίας του για να βρει έναν δικηγόρο που να ταιριάζει στις ανάγκες του.

Schreibe einen Kommentar