Πότε μπορώ να χρειαστώ δικηγόρο για το εργατικό δίκαιο στο Ντέλαγουερ;

0
Πότε μπορώ να χρειαστώ δικηγόρο για το εργατικό δίκαιο στο Ντέλαγουερ;

Οι εργοδότες στο Ντέλαγουερ πρέπει να ακολουθούν τον νόμο περί δίκαιων προτύπων εργασίας, ο οποίος ορίζει σαφώς πότε οι εργαζόμενοι δικαιούνται αμοιβή υπερωριών.


Ενα δικηγόρος εργατικού δικαίου στο Ντέλαγουερ μπορεί να βοηθήσει με διάφορους τρόπους. Σε γενικές γραμμές, αυτοί οι δικηγόροι ασχολούνται με τα δικαιώματα των εργαζομένων. Βοηθούν τους εργαζόμενους υποβάλλουν αγωγές κατά των εργοδοτών τους εάν τα δικαιώματά τους έχουν παραβιαστεί και μπορείτε να κάνετε το ίδιο εάν αισθάνεστε ότι ο εργοδότης σας έχει διαπράξει α παράβαση. Αλλά πότε ακριβώς μπορείτε να μηνύσετε τον εργοδότη σας; Και πώς σας βοηθά πραγματικά ένας δικηγόρος εργατικού δικαίου;

Συνήθως, οι εργαζόμενοι που μηνύουν τους εργοδότες τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάποιου είδους απώλεια ή «ζημία». Η υποβολή αγωγής με τη βοήθεια δικηγόρου σας βοηθά να αντιμετωπίσετε αυτές τις ζημιές και σε πολλές περιπτώσεις θα λάβετε επίλυση που σας αποζημιώνει για τις απώλειές σας. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ ευρεία περιγραφή του τρόπου λειτουργίας μιας αγωγής εργασίας, και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ποια είναι λοιπόν τα διαφορετικά είδη αγωγών που μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε;

Αγωγές Παιδικής Εργασίας

Οι εργοδότες πρέπει να ακολουθούν αυστηρούς ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους όταν απασχολούν ανηλίκους. Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματα του παιδιού σας έχουν παραβιαστεί από τον εργοδότη του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο και να μηνύσετε τον εργοδότη.

Αγωγές σεξουαλικής παρενόχλησης

Οι αγωγές για σεξουαλική παρενόχληση μπορούν να υποβληθούν για διάφορους λόγους, αν και οι δύο κύριες κατηγορίες είναι η σεξουαλική παρενόχληση «quid pro quo» και «εχθρικό εργασιακό περιβάλλον». Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο δικηγόρο για να μάθετε εάν μπορείτε να μηνύσετε τον εργοδότη σας για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαφωνίες αμοιβών υπερωριών

Οι εργοδότες στο Ντέλαγουερ πρέπει να ακολουθήσουν το Νόμος για τα δίκαια πρότυπα εργασίας, που ορίζει ξεκάθαρα πότε οι εργαζόμενοι δικαιούνται αμοιβή υπερωρίας. Θυμηθείτε, η αμοιβή υπερωριών είναι πάντα 1,5 φορές την κανονική σας αμοιβή. Εάν ο εργοδότης σας αρνηθεί να ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες, μπορείτε να του κάνετε μήνυση.

Λανθασμένος τερματισμός

Είσαι Fired σημάδι
Είσαι Fired σημάδι? Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Geralt μέσω του Pixabay, www.pixabay.com

Ως νόμιμος υπάλληλος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο εργοδότης σας πρέπει να παράσχει έναν έγκυρο λόγο εάν θέλει να σας απολύσει. Δεν μπορούν να σας απολύσουν με βάση την εθνικότητα, το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία, τη σεξουαλική σας ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτό συνιστά διάκριση και ως αποτέλεσμα μπορείτε να μηνύσετε τον εργοδότη σας για παράνομη καταγγελία.

Λανθασμένη ταξινόμηση μισθών

Μπορείτε επίσης να μηνύσετε τον εργοδότη σας εάν έχετε ταξινομηθεί εσφαλμένα ως ανεξάρτητος εργολάβος αντί για εργαζόμενος. Σε πολλούς εργοδότες αρέσει να το κάνουν αυτό, καθώς οι ανεξάρτητοι εργολάβοι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους εργαζόμενους. Η εσφαλμένη ταξινόμηση μισθών είναι μια σοβαρή παράβαση και μπορείτε να μηνύσετε τον εργοδότη σας εάν το κάνει αυτό.

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου δικηγόρου σήμερα

Αν ψάχνατε για ένα ειδικευμένος, έμπειρος δικηγόρος εργατικού δικαίου στο Wilmington, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Ελάτε σε επαφή με ένα από αυτά νομικοί επαγγελματίεςκαι μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι είδους αγωγή πρέπει να υποβάλετε κατά την αρχική σας διαβούλευση. Ο πληρεξούσιός σας μπορεί στη συνέχεια να προτείνει την καλύτερη πορεία δράσης και να σας καθοδηγήσει προς τα εμπρός. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να ανακτήσετε την αποζημίωση που χρειάζεστε ενώ αγωνίζεστε για τα δικαιώματά σας ως εργαζόμενος. Κάντε κράτηση για τη διαβούλευση σας σήμερα.

Schreibe einen Kommentar