Ο Marsh McLennan Ονομάζει τον Mikhail Vanyo Γενικό Σύμβουλο του Marsh

2
Ο Marsh McLennan Ονομάζει τον Mikhail Vanyo Γενικό Σύμβουλο του Marsh

Ο κ. Vanyo διαδέχεται την Katherine Brennan, η οποία διορίστηκε Ανώτερη Αντιπρόεδρος και Γενικός Σύμβουλος του Marsh McLennan νωρίτερα αυτό το μήνα.


Η Marsh McLennan (NYSE: MMC), η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο στους τομείς του κινδύνου, της στρατηγικής και των ανθρώπων, ανακοίνωσε τον διορισμό του Mikhail “Misha” Vanyo ως Γενικού Συμβούλου της Marsh, με άμεση ισχύ.

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο κ. Vanyo θα ηγηθεί όλης της νομικής στρατηγικής και της στρατηγικής συμμόρφωσης για τη Marsh παγκοσμίως.

Διαδέχεται την Katherine Brennan, η οποία διορίστηκε Ανώτερη Αντιπρόεδρος και Γενικός Σύμβουλος του Marsh McLennan νωρίτερα αυτό το μήνα. Θα αναφέρεται στον Martin South, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marsh, και την κα Brennan.

«Στα πέντε χρόνια του στην εταιρεία, ο Misha έχει διακριθεί ως βασικός στρατηγικός σύμβουλος. χειριζόμαστε με επιτυχία ορισμένα από τα πιο σημαντικά νομικά και ρυθμιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή μας», είπε ο κ. South. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον με την εμπειρία και την ικανότητα του Misha σε αυτόν τον ρόλο, καθοδηγώντας τα υψηλά ηθικά πρότυπα και την προσέγγισή μας σε περίπλοκα νομικά ζητήματα».

„Ο Misha έχει υπηρετήσει ως σημαντικός σύμβουλος σε μια ποικιλία πολύπλοκων νομικών και κανονιστικών θεμάτων από τότε που εντάχθηκε στην εταιρεία το 2017. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επέδειξε εξαιρετική κρίση και οικοδόμησε εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας“, είπε η κα Brennan . «Ο Misha φέρνει πολύτιμη δημόσια και ιδιωτική εμπειρία στην ομάδα μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του σε αυτόν τον σημαντικό ηγετικό ρόλο».

Ο κ. Vanyo εντάχθηκε στον Marsh McLennan ως Chief Competition Counsel της εταιρείας το 2017, αναλαμβάνοντας αργότερα το ρόλο του Chief Counsel της Marsh για την παγκόσμια τοποθέτηση και ειδικότητα. Πριν από την ένταξή του στον Marsh McLennan, υπηρέτησε ως ομοσπονδιακός εισαγγελέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, εστιάζοντας στην αντιμονοπωλιακή, απάτη και άλλα εγκλήματα λευκού γιακά, και ως συνεργάτης στις παγκόσμιες δικηγορικές εταιρείες Simpson Thacher & Bartlett και O’Melveny & Myers.

Ο κ. Vanyo ήταν υπάλληλος του αξιότιμου Robert W. Sweet στη Νέα Υόρκη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Σχετικά με τον Marsh McLennan

Το λογότυπο Marsh McLennan είναι ευγενική προσφορά του Marsh McLennan.
Το λογότυπο Marsh McLennan είναι ευγενική προσφορά του Marsh McLennan.

Marsh McLennan (NYSE: MMC) είναι η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο στους τομείς του κινδύνου, της στρατηγικής και των ανθρώπων. Οι 83.000 συνάδελφοι της Εταιρείας συμβουλεύουν πελάτες σε 130 χώρες. Με ετήσια έσοδα σχεδόν 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Marsh McLennan βοηθά τους πελάτες να πλοηγηθούν σε ένα όλο και πιο δυναμικό και πολύπλοκο περιβάλλον μέσω τεσσάρων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά. Ελος παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες βάσει δεδομένων κινδύνου και ασφαλιστικές λύσεις σε εμπορικούς και καταναλωτές πελάτες. Guy Carpenter αναπτύσσει προηγμένες στρατηγικές κινδύνου, αντασφάλισης και κεφαλαίου που βοηθούν τους πελάτες να αναπτυχθούν επικερδώς και να επιδιώξουν τις αναδυόμενες ευκαιρίες. Υφασματέμπορος μεταξιού παρέχει συμβουλές και λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία που βοηθούν τους οργανισμούς να επαναπροσδιορίσουν τον κόσμο της εργασίας, να αναδιαμορφώσουν τα αποτελέσματα της συνταξιοδότησης και των επενδύσεων και να ξεκλειδώσουν την υγεία και την ευημερία για ένα μεταβαλλόμενο εργατικό δυναμικό. Όλιβερ Γουάιμαν χρησιμεύει ως κρίσιμος στρατηγικός, οικονομικός και σύμβουλος επωνυμίας για πελάτες του ιδιωτικού τομέα και της κυβέρνησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε marshmclennan.comΑκολουθήστε μας στο LinkedIn και Κελάδημα ή εγγραφείτε σε ΧΕΙΛΟΣ.

Schreibe einen Kommentar