Ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια στους χώρους εργασίας της Αλαμπάμα

1
Ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια στους χώρους εργασίας της Αλαμπάμα

Γνωστός και απλά ως FMLA, ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια είναι ένα σύνολο ομοσπονδιακών νόμων που προστατεύουν τους εργαζόμενους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια σχεδιάστηκε για να προστατεύει και να ωφελείται Εργάτες στην Αλαμπάμα, και σας αξίζει το δικαίωμα να επωφεληθείτε από αυτούς τους νόμους. Όλοι γνωρίζουμε ότι το να περνάς χρόνο με την οικογένεια είναι σημαντικό και κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ότι οι εργασιακές του υποχρεώσεις τον εμποδίζουν να ζήσουν αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές. Στο ίδιο σημείο, οι εργαζόμενοι θα πρέπει επίσης να έχουν το δικαίωμα ανάπαυσης όταν υποφέρουν από νόμιμα ιατρικά προβλήματα. Λοιπόν, πώς ακριβώς προστατεύει ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια στην Αλαμπάμα τα δικαιώματά σας ως εργαζόμενος;

Εάν θέλετε να λάβετε μια σαφή, συνοπτική επεξήγηση αυτών των νόμων, ίσως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τον α ειδικευμένος δικηγόρος με εμπειρία στο εργατικό δίκαιο. Εκτός από την απλή εξήγηση του πώς λειτουργεί όλο αυτό, α ειδικευμένος δικηγόρος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας εάν πιστεύετε ότι δεν σας παραχωρούνται οι ελευθερίες που σας παρέχονται από αυτό το σύνολο νόμων. Εάν ο εργοδότης σας παραβιάζει πράγματι τον Νόμο για την Οικογενειακή και Ιατρική Άδεια, μπορείτε να τον λογοδοτήσετε στο δικαστήριο.

Επεξήγηση του νόμου για την οικογενειακή και ιατρική άδεια

Επίσης γνωστό απλά ως το FMLA, ο νόμος για την οικογενειακή και ιατρική άδεια είναι ένα σύνολο ομοσπονδιακών νόμων που προστατεύουν τους εργαζόμενους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους, ορισμένοι εργαζόμενοι λαμβάνουν έως και 12 εβδομάδες άδεια άνευ αποδοχών, προστατευμένη από την εργασία κάθε χρόνο. Επιπλέον, αυτοί οι νόμοι ορίζουν ότι τα ομαδικά σας οφέλη για την υγεία πρέπει να διατηρούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκεστε σε άδεια.

Αυτοί οι νόμοι ισχύουν για όλους τους δημόσιους φορείς, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όλες τις εταιρείες με 50 ή περισσότερους υπαλλήλους. Αυτοί είναι ομοσπονδιακοί νόμοι, επομένως οι εργοδότες με έδρα την Αλαμπάμα υποχρεούνται νομικά να τους τηρούν.

Πότε μπορώ να πάρω άδεια;

Ο εργοδότης σας υποχρεούται νομικά να σας δώσει έως και 12 εβδομάδες άδεια άνευ αποδοχών για τους ακόλουθους λόγους:

Έχετε δικαίωμα για αυτό το είδος άδειας μόνο εάν έχετε ήδη κρατήσει τη δουλειά σας για τουλάχιστον 12 μήνες. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν έχετε εργαστεί πάνω από 1.250 ώρες τους τελευταίους 12 μήνες για τον εργοδότη σας.

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου δικηγόρου σήμερα

Μην κάνετε λάθος, εταιρείες μπορούν να μηνυθούν για παραβίαση του νόμου για την οικογενειακή και ιατρική άδεια στο Huntsville. Εάν τα δικαιώματά σας παραβιάζονται, μπορείτε να μηνύσετε τον εργοδότη σας και να λάβετε σημαντική αποζημίωση για το δυσκολίες που αναγκάστηκες να υπομείνεις. Το να περνάς χρόνο με την οικογένεια είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως και να έχεις αρκετό χρόνο για να αναρρώσεις από ιατρικά προβλήματα. Εάν είστε έτοιμοι να ζητήσετε από τον εργοδότη σας να λογοδοτήσει και να διερευνήσετε τις νομικές επιλογές σας, κλείστε τη διαβούλευση με τον α νομικός επαγγελματίας σήμερα.

Schreibe einen Kommentar