Οι 5 καλύτερες θερμοκοιτίδες ορτυκιών για εκκόλαψη αυγών στο σπίτι

1

Γνωρίζατε ότι περίπου το 80% των ορτυκιών εκτρέφονται στην Κίνα; Γιατί να μην αλλάξετε αυτό το στατιστικό και να ξεκινήσετε να εκκολάπτετε τα δικά σας ορτύκια – το κάναμε εύκολο με αυτές τις 5 καλύτερες θερμοκοιτίδες ορτυκιών!

Αυγά ορτυκιού εκκολάπτονται σε λιγότερο από ένα μήνα. Οι εκκολαφθέντες νεοσσοί είναι πολύ αυτάρκεις από τη στιγμή που εκκολάπτονται. Στη φύση, αφήνουν τη φωλιά αμέσως μετά την εκκόλαψη για να ακολουθήσουν τους γονείς τους.

Τα ορτύκια ζουν μόνο για περίπου τρία έως πέντε χρόνια και ωριμάζουν όταν είναι μόλις δύο μηνών, μετά από τα οποία είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το ζευγάρωμα. Είναι απολύτως μικροσκοπικά, ζυγίζουν μόνο περίπου 4 ουγκιές!

Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες θερμοκοιτίδες ορτυκιών ή ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Πλήρης οδηγός για την εκτροφή ορτυκιών για πολλές πληροφορίες σχετικά με την εκτροφή ορτυκιών στο σπίτι σας!

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Καλύτερη θερμοκοιτίδα ορτυκιών Top 5

Καλύτερο Budget Θερμοκοιτίδα

Ψηφιακή αυτόματη θερμοκοιτίδα HBlife 9-12 για κοτόπουλα, πάπιες, ορτύκια και άλλα πουλιά

Παρά την ξεκαρδιστική περιγραφή του („έχει καλή φήμη από τους αγρότες στην αγροτική περιοχή“), αυτό είναι ένα υπέροχο μικρό φυτώριο για τα αυγά ορτυκιού σας. Χωράει 9 αυγά κοτόπουλου και περίπου 20 αυγά ορτυκιού.

Αυτή η εταιρεία προσφέρει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις πρώτες 30 ημέρες και εγγύηση ενός έτους. Είναι εύκολο στο καθάρισμα και εύκολο στη χρήση και καταλαμβάνει μόνο πολύ μικρό χώρο – θα μπορούσατε να εκκολάψετε αυγά στον πάγκο της κουζίνας σας!

Πλεονεκτήματα:

 • Πολύ εύκολο στο καθάρισμα και στη χρήση
 • Μεγάλη αξία για τα χρήματα
 • Ρυθμιζόμενος γυριστής αυγών
Μειονεκτήματα:

 • Οι οδηγίες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ερμηνευτούν

 • Η ορατότητα δεν είναι τόσο καλή όσο μερικά από τα άλλα φυτώρια

 • Πρέπει να παρακολουθείτε στενά τη θερμοκρασία – μπορεί να μην είναι τόσο συνεπής όσο ακούγεται

Διαβάστε περισσότερα στο Amazon

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

29/05/2022 12:15 μμ |

Καλύτερη θερμοκοιτίδα μεσαίας κλίμακας

Farm Innovators 4250 Digital Circulated Air Incubator with Automatic Egg Turner

Αυτή η θερμοκοιτίδα έχει εξαιρετικές κριτικές και γυρίζει τα αυγά σας αυτόματα, κάθε 4 ώρες. Καθαρίζεται εύκολα και διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του αέρα και τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας για τη βελτίωση των ρυθμών εκκόλαψης.

Έχει χώρο για 41 αυγά αλλά μικροί δίσκοι για αυγά ορτυκιού πωλούνται χωριστά.

Πλεονεκτήματα:

 • Γυρίζει αυτόματα τα αυγά κάθε 4 ώρες
 • Εύκολο στο καθάρισμα
 • Περιλαμβάνει κηροπήγιο αυγών
 • Εξαιρετική αξία
Μειονεκτήματα:

 • Ο μικρός δίσκος αυγών ορτυκιού πωλείται χωριστά

Διαβάστε περισσότερα στο Amazon

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

29/05/2022 12:35 μμ |

Καλύτερη ορατότητα

Harris Farms Nurture Right Incubator

Αυτή η θερμοκοιτίδα χωράει έως και 22 αυγά κοτόπουλου, 12-18 αυγά πάπιας και 22-24 αυγά φασιανού. Έχει εξαιρετική ορατότητα που είναι εξαιρετικό για να παρακολουθείτε τα αυγά σας και τα παιδιά θα το λατρέψουν. Περιλαμβάνει αυτόματο αναδευτήρα αυγών και σταματά να γυρίζει τα αυγά 3 ημέρες πριν από την ημέρα εκκόλαψης.

Το μειονέκτημα αυτής της θερμοκοιτίδας είναι ότι δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά για την εκκόλαψη αυγών ορτυκιού. Διαβάστε μερικές από τις κριτικές σχετικά με το ορτύκι πριν το αγοράσετε – ορισμένοι χρήστες το λατρεύουν και ορισμένοι είχαν προβλήματα με το τσούξιμο των αυγών και τα κοτόπουλα που κολλούσαν στο κάτω μέρος της θερμοκοιτίδας.

Εκτός αυτού, πρόκειται για μια θερμοκοιτίδα υψηλής ποιότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολλούς διαφορετικούς τύπους αυγών.

Πλεονεκτήματα:

 • Ταιριάζει σε 44-45 αυγά ορτυκιού
 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • Εξαιρετική ορατότητα
Μειονεκτήματα:

 • Για τα αυγά ορτυκιού, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αυτή η θερμοκοιτίδα δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυτά. Μπορεί να χρειαστεί να γυρίσετε τα αυγά με το χέρι και να αφήσετε επιπλέον χώρο ανά αυγό ή να τοποθετήσετε μια ράγα ορτυκιού

 • Οι τρύπες στο κάτω μέρος είναι μεγάλες που μπορεί να είναι επικίνδυνες για τους νεοσσούς ορτυκιών

Διαβάστε περισσότερα στο Amazon

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

28/05/2022 04:12 π.μ. |

Μεγάλη αξία

Θερμοκοιτίδα αυγών Kebonnixs 12 με οθόνη υγρασίας, κηροπήγιο αυγών και αυτόματο περιστρεφόμενο μηχανισμό

Αυτή η θερμοκοιτίδα είναι εύκολη στη χρήση και ελέγχει αυτόματα τη θερμοκρασία και την υγρασία, ενημερώνοντας κάθε 3 δευτερόλεπτα. Η υγρασία ελέγχεται εύκολα με εξωτερικό σημείο πλήρωσης νερού και ένδειξη επιπέδου υγρασίας.

Περιλαμβάνει αυτόματο αναδευτήρα αυγών με αυτόματη διακοπή πριν από την ημέρα εκκόλαψης, καθώς και ενσωματωμένο χρονόμετρο για να παρακολουθείτε τον χρόνο εκκόλαψης. Το κερί αυγών LED είναι επίσης ενσωματωμένο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε εύκολα την ανάπτυξη του νεοσσού σας.

Αυτή η θερμοκοιτίδα δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυγά ορτυκιών, αλλά πολλοί άνθρωποι την έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία για τα ορτύκια. Σας συνιστώ να διαβάσετε τις εμπειρίες τους πριν αγοράσετε, καθώς μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστό αναδευτήρα αυγών ορτυκιού ή να γυρίσετε με το χέρι, καθώς και να παρέχετε πρόσθετο υλικό δαπέδου για να μην κολλήσουν οι μικροσκοπικοί νεοσσοί σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη τιμή
 • Αυτόματο γύρισμα αυγών καθώς και αυτόματη διακοπή πριν από την ημέρα εκκόλαψης
 • Ο λαμπτήρας αυγών LED είναι φοβερός για την παρακολούθηση της ανάπτυξης του νεοσσού σας
Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυγά ορτυκιών

 • Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα ξεχωριστό αναδευτήρα αυγών ορτυκιού ή να γυρίσετε με το χέρι

 • Μπορεί να χρειαστεί να καλύψει το κάτω μέρος για να κρατήσει τα μικρά κοτοπουλάκια ασφαλή

Αγορασε τωρα

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

28/05/2022 05:25 μ.μ. GMT

Λοιπόν, ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για την καλύτερη θερμοκοιτίδα ορτυκιών;

Εάν βρίσκεστε σε ένα προϋπολογισμόςπροτείνουμε είτε Ψηφιακή αυτόματη θερμοκοιτίδα HBLifeή Farm Innovators‘ 4250 Incubator. Και τα δύο θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα ξεχωριστό μονοπάτι ορτυκιού για το Farm Innovators.

Αν προτιμάτε α ποιοτική θερμοκοιτίδα που θα διαρκέσει για χρόνιαδεν μπορείς να περάσεις Brinsea’s Ovation 56 EX.

Όχι μόνο συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση 3 ετών, αλλά είναι επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, περιλαμβάνει πολλούς συναγερμούς για σιγουριά και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Η Brinsea προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ και ανταλλακτικά για τις θερμοκοιτίδες της, επομένως αυτή είναι μια επένδυση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν επίσης θερμοκοιτίδες διαφορετικών μεγεθών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο Tractor Supply.

Το να εκκολάσετε τα δικά σας αυγά είναι πολύ διασκεδαστικό, δοκιμάστε το και ενημερώστε μας πώς τα πάτε. Ή μήπως έχετε εκκολάψει αυγά στο παρελθόν; Πείτε μας τις εμπειρίες σας!

Schreibe einen Kommentar