Οι δικηγόροι ατυχημάτων χειρίζονται πολλά περισσότερα από τροχαία ατυχήματα

1
Οι δικηγόροι ατυχημάτων χειρίζονται πολλά περισσότερα από τροχαία ατυχήματα

Πριν συναντηθείτε με τους ασφαλιστές, πρέπει να καθίσετε με τον δικηγόρο σας.


Τα ατυχήματα συμβαίνουν είναι μια φράση που μας αρέσει να λέμε για να εξηγήσουμε ή να βρούμε μια δικαιολογία για κάτι κακό. Όταν σου συμβεί ένα ατύχημα, δεν χρειάζεσαι εξηγήσεις, ούτε δικαιολογίες, χρειάζεσαι δικαιοσύνη. Εάν έχετε τραυματιστεί, δεν θα είστε σε θέση να πολεμήσετε για τα δικαιώματά σας, θα χρειαστείτε το καλύτερο δικηγόροι ατυχημάτων μπορείς να βρεις.

Όταν τραυματιστείτε σε τροχαίο ατύχημα, γλίστρημα και πτώση ή λόγω ιατρικής αμέλειας, θα χρειαστείτε χρήματα για να καλύψετε τα ιατρικά σας έξοδα και τους χαμένους μισθούς σας, αλλά πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ισχυρή υπόθεση εναντίον των υπευθύνων.

Σύμφωνα με το λεξικό, ένα ατύχημα είναι «ένα ατυχές περιστατικό που συμβαίνει απροσδόκητα και ακούσια, συνήθως με αποτέλεσμα ζημιά ή τραυματισμό». Στη νομική πρακτική θα πρέπει να αποδείξετε ότι, αν και ακούσιο, το ατύχημα αυτό προκλήθηκε από αμέλεια κάποιου.

Ένα τροχαίο ατύχημα, για παράδειγμα, μπορεί να προκληθεί από έναν αποσπασμένο οδηγό. Ίσως ο οδηγός που έπεσε πάνω σου να φώναζε στα παιδιά του να συμπεριφερθούν. Αυτό είναι κατανοητό, αλλά εξακολουθεί να είναι πράξη αμέλειας αν έβγαζαν τα μάτια τους από το δρόμο. Το ίδιο ισχύει για έναν ιδιοκτήτη ακινήτου που δεν προειδοποιεί τους πελάτες του ότι οι σκάλες είναι ολισθηρές. Εάν κάποιος πέσει από αυτές τις σκάλες και σπάσει ένα πόδι, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να λογοδοτήσει για την παράλειψη του καθήκοντός του. Ή, εάν η γιαγιά σας μείνει χωρίς επίβλεψη στο γηροκομείο της και γλιστρήσει και πέσει στο μπάνιο, μπορείτε να τους μηνύσετε για αμέλεια.

Στη Νότια Καρολίνα, για παράδειγμα, σημειώνονται κατά μέσο όρο πάνω από 140.000 τροχαία ατυχήματα κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο εμπλακείτε σε ατύχημα πρόσφατα, πρέπει να απευθυνθείτε σε έμπειρους Δικηγόροι ατυχημάτων στη Νότια Καρολίνα. Θα θελήσετε να μιλήσετε με έναν έμπειρο δικηγόρο πριν υποβάλετε αξίωση με την ασφάλειά σας, γιατί πρέπει να ξέρετε τι να περιμένετε. Πρέπει να περιμένετε να σας παλέψουν για κάθε δεκάρα και να προσπαθήσουν να μειώσουν τον διακανονισμό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορούν να σας ρίξουν κάθε είδους νομικούς όρους και δεν θα ξέρετε τι να τους κάνετε. Εμπειρος Δικηγόροι ατυχημάτων στο Γκρίνβιλ θα. Ένας δικηγόρος που ασχολείται με αυτήν την επιχείρηση για πολλά χρόνια γνωρίζει κάθε κόλπο στο βιβλίο και μπορεί εύκολα να αντικρούσει όλα τα επιχειρήματα του ρυθμιστή ασφάλισής σας.

Πριν συναντηθείτε με τους ασφαλιστές, πρέπει να καθίσετε με τον δικηγόρο σας και να τους αφήσετε να σας εξηγήσουν τι είδους αποζημίωση δικαιούστε. Στη Νότια Καρολίνα, μπορείτε να λάβετε τόσο οικονομικές όσο και μη οικονομικές ζημιές.

Αριθμομηχανή, στυλό και φύλλο εργασίας προϋπολογισμού.  εικόνα από την Pixabay, μέσω του Pexels.com.
Αριθμομηχανή, στυλό και φύλλο εργασίας προϋπολογισμού. εικόνα από την Pixabay, μέσω του Pexels.com.

Οικονομικές ζημιές είναι ευκολότερο να υπολογιστούν καθώς περιλαμβάνουν ιατρικές δαπάνες κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων και της φυσικοθεραπείας. Επίσης, εάν έχετε μείνει με μόνιμη αναπηρία και η μελλοντική σας φροντίδα απαιτεί πράγματα όπως η εγκατάσταση ράμπων και η παραγγελία ενός ειδικού κρεβατιού, αυτό περιλαμβάνεται επίσης στις οικονομικές ζημιές. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να αποζημιωθείτε για χαμένους μισθούς και απώλεια μελλοντικού εισοδήματος, εάν δεν θα μπορείτε πλέον να εργαστείτε.

Μη οικονομικές ζημιές Ανατρέξτε στην αποζημίωση για τον πόνο και την ταλαιπωρία σας ή την απώλεια της απόλαυσης του τρόπου ζωής σας, εάν έχετε σημαντική παραμόρφωση ή αναπηρία.

Schreibe einen Kommentar