Οικιακά είδη που μαζεύω πριν το μωρό |  Προετοιμασία μετά τον τοκετό

Οικιακά είδη που μαζεύω πριν το μωρό | Προετοιμασία μετά τον τοκετό

Mai 19, 2022 0 Von admin

Έκανα το τελευταίο μου μωρό στα τέλη Ιανουαρίου του 2020. Εκείνη τη στιγμή ήταν μεγάλη θολούρα, εν μέρει επειδή είχαμε ένα μωρό με παλινδρόμηση (διαβάστε όλη αυτή την εμπειρία εδώ), αλλά και επειδή περίπου ένα μήνα μετά τη γέννησή της, όλος ο κόσμος έκλεισε κάτω για τον Covid-19.

Είχαμε εφοδιαστεί αρκετά καλά το σπίτι μας, αλλά σίγουρα έλειπαν μερικά πράγματα από το τμήμα οικιακών ειδών. Ειδικά όταν κανείς πουθενά δεν μπορούσε να αγοράσει χαρτί υγείας!

Αυτή τη φορά, εφοδιάζω το σπίτι μου με όλα τα μη τρόφιμα που θα χρειαστούμε για τουλάχιστον 2 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ξεμείνουμε στο κατάστημα για τίποτα!

Θέλω πραγματικά να επικεντρωθώ στην ανάπαυση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μετά τον τοκετό, οπότε το να έχω το σπίτι μου εφοδιασμένο και έτοιμο να ξεκινήσω είναι ένας τρόπος που πιστεύω ότι θα βοηθήσει να πάει πολύ πιο ομαλά.

Τι αγοράζω για το σπίτι μου πριν το μωρό #3

Έχω περάσει από όλα τα ντουλάπια και την αποθήκη μου και εδώ είναι τα αντικείμενα που δεν έχουμε ήδη ένα καλό απόθεμα. Τα παρέλαβα όλα με μια παραγγελία παραλαβής Walmart και είναι έτοιμο!

-Χαρτοπετσέτες

-Χαρτί υγείας

-Αλουμινόχαρτο

-Λαδόκολλα

-Σαπούνι χεριών

-Συγκεντρωμένο Οικιακό Καθαριστικό

-Απορρυπαντικό πλυντηρίου

-Οδοντόκρεμα

-Αφρόλουτρο

Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμουν για να αγοράσω λίγο επιπλέον για να νιώσω ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε τουλάχιστον έναν ή δύο μήνες χωρίς να χρειαστεί να ψωνίσουμε. Έριξα τα πάντα σε μια παραγγελία παραλαβής Walmart και τα πήρα και τα έβαλα όλα την επόμενη μέρα! ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ να τσεκάρω πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεών μου όταν βρίσκομαι σε λειτουργία ένθεσης!

Οικιακά είδη για προετοιμασία για μωρό

Αυτό που αγόρασα δεν είναι εκτενής λίστα. Πέρασα και κοίταξα τι είχαμε και αγόρασα ανάλογα. Εδώ είναι μια εξαιρετική λίστα για αναφορά εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε!

Χαρτί/Πλαστικά Προϊόντα

-Χαρτί υγείας

-Χαρτοπετσέτες

-Χάρτινα πιάτα/Μπολ

-Κύπελλα μιας χρήσης

-Σακούλες σκουπιδιών

-Φίλτρα καφέ

-Φύλλο αλουμινίου/χαρτί περγαμηνής

Είδη καθαριότητας

– Καθαριστικά μπάνιου

-Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων

-Απορρυπαντικό πλυντηρίου

-Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων

-Σαπούνι για τα πιάτα

-Εξτρα σφουγγάρια

Είδη Υγιεινής

-Σαπούνι χεριών

-Απολυμαντικό χεριών

– Σαπούνι σώματος

-Σαμπουάν

-Μαλακτικό

-Ξυραφάκια

-Κρέμα σώματος

-Οδοντόκρεμα

-Πάνες/Μαντηλάκια

-Αποσμητικό

-Προϊόντα Γυναικείας Υγιεινής

-Αναλγητικά για ενήλικες και παιδιά

Άλλα Οικιακά Είδη

-Ζωοτροφή

-Λάμπες

-Μπαταρίες