Μάθετε γιατί χρειάζεστε φορολογικό δικηγόρο

1
Μάθετε γιατί χρειάζεστε φορολογικό δικηγόρο

Ένας φορολογικός δικηγόρος μπορεί να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα πληρωμών σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα αποπληρώσει το δημόσιο.


Το IRS είναι αρκετά αυστηρό με τους κανόνες του και υπάρχουν φορολογικές διαφορές εκεί έξω που θα μπορούσαν να σπάσουν την τράπεζά σας με τον χειρότερο τρόπο, αν δεν ξέρετε τι να κάνετε για αυτές. Αντί να ασχολείστε με το φορολογικό σύστημα και να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε αφορά μόνο τη φορολογική σας κατάσταση, είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με έναν φορολογικό δικηγόρο που μπορεί να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα ​​και να προστατέψετε τα χρήματά σας. Διαφορετικά, οποιοδήποτε λάθος στη φορολογική δήλωση από εσάς, τον υπάλληλο σας ή κάποιον άλλον μπορεί να σας φέρει σε σοβαρό πρόβλημα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν πολλές πτυχές που μπορεί να μην προβλέψετε, αλλά η επιχείρησή σας και τα χρήματά σας εξαφανίζονται αμέσως μόλις συμβούν. Ας διερευνήσουμε γιατί μπορεί να είναι χρήσιμη η πρόσληψη δικηγόρου που ειδικεύεται στη φορολογική επίλυση του IRS.

Φορολογικός κώδικας

Ο φορολογικός κώδικας της IRS υπάρχει γραπτώς και σε περισσότερες από 15.000 σελίδες. Αρκετά τρομακτικό νούμερο, έτσι δεν είναι; Θα έχετε χρόνο να το διαβάσετε όλο; Τι γίνεται με την κατανόηση; Και τι γίνεται με την εφαρμογή του δίκαια και επαρκώς στην περίπτωσή σας; Οι περισσότεροι άνθρωποι στο σενάριό σας συνήθως απαντούν «όχι» σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Εδώ παίζει ρόλο η πρόσληψη ενός καλού φορολογικού δικηγόρου. Ο πολιτειακός και ο ομοσπονδιακός φορολογικός κώδικας της IRS συνεχίζουν να αλλάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν έρθετε σε επαφή με έναν έμπειρο δικηγόρο, υπάρχει πιθανότητα να είστε σε αντίθεση μαζί του. Να είστε έξυπνοι και φροντίστε να διατηρήσετε έναν από τους ειδικούς δικηγόρους που διασφαλίζουν ότι δεν θα τιμωρηθείτε. Έτσι, αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον σαν Δικηγορική Εταιρεία Tomes, Η/Υ.

Διαμεσολάβηση

Εάν έχετε έρθει σε επαφή με την εφορία, είναι σύνηθες να νιώθετε φόβο και φόβο μήπως αντιμετωπίσετε προβλήματα επειδή δεν γνωρίζετε ποιες φόρμες να συμπληρώσετε ή πώς ακριβώς να το κάνετε. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι εντάξει αν δεν προσπαθείτε να κρύψετε τίποτα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν λέτε τίποτα ακούσια που τυχαίνει να υποδηλώνει ενοχή ή ευθύνη για κάτι ύποπτο. Γι‘ αυτό είναι καλύτερο να μεταβιβάζετε τις επικοινωνίες και να αφήνετε πάντα τον φορολογικό σας δικηγόρο να μιλάει εκ μέρους σας. Ο δικηγόρος σας μπορεί να χειριστεί όλες τις επικοινωνίες αντί για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστολών ή τηλεφωνικών κλήσεων που μπορεί να έρθουν – επομένως μην ανησυχείτε γιατί τίποτα δεν θα ξεφύγει με τον δικηγόρο σας να σας υποστηρίζει.

Συμφωνίες με δόσεις

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα πραγματοποιήστε όλες τις φορολογικές πληρωμές σας αμέσως σε ένα εφάπαξ ποσό, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ζητήσετε (και ελπίζουμε να λάβετε) ένα πρόγραμμα πληρωμής IRS. Ένας φορολογικός δικηγόρος μπορεί να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα πληρωμών σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα αποπληρώσει το δημόσιο.

Ελάφρυνση ποινής

Οι επιχειρηματικές και προσωπικές καταστάσεις αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, επηρεάζοντας τη συνολική φορολογική σας υποχρέωση. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να αναζητήσετε τις υπηρεσίες ενός πιστοποιημένου φορολογικού δικηγόρου που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν πιθανές ευκαιρίες φορολογικής ελάφρυνσης που μπορεί να ισχύουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να προσλάβετε έναν δικηγόρο για τις ανάγκες σας. Εάν δεν θέλετε να ρισκάρετε την επιχείρησή σας και τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο λόγω της φορολογικής νομοθεσίας, λάβετε την υποστήριξη σοφών ανθρώπων όπως οι δικηγόροι της IRS δίπλα σας. Μπορούν να σας καθοδηγήσουν από την πτώχευση στο χρέος της IRS έως την ελάφρυνση των κυρώσεων στα περισσότερα σενάρια.

Schreibe einen Kommentar