Λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες καροτσιών γκολφ για πρώτη φορά – Russal Gear

Λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες καροτσιών γκολφ για πρώτη φορά – Russal Gear

Februar 4, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Τα καρότσια του γκολφ κάνουν τη μεταφορά πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στη γειτονιά σε ένα ή μπορείτε να πάρετε ένα σε ένα θέρετρο. Αλλά αυτά τα οχήματα είναι μια σημαντική επένδυση, επομένως θα πρέπει να αποφύγετε αυτά τα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες καροτσιών γκολφ για πρώτη φορά για να εξασφαλίσουν ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας.

Αφήνοντας το συνδεδεμένο πολύ καιρό

Πολλοί από εμάς φορτίζουμε τα τηλέφωνά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Στην πραγματικότητα, αν αφήσετε κάτι στην πρίζα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, θα εξαντληθεί η μπαταρία. Το ίδιο ισχύει και για το καλάθι του γκολφ σας. Μην το αφήνετε συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκτός εάν θέλετε να αδειάσει πρόωρα η μπαταρία. Αντίθετα, φορτίστε την μπαταρία σταδιακά, ώστε να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράβλεψη αποθήκευσης

Πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα χειμερινή αποθήκευση για το καλάθι του γκολφ σας. Πρέπει να το αφήσετε σε ζεστό χώρο για να μην σβήσει η μπαταρία. Επίσης, κρατήστε το καρότσι μακριά από άλλα πράγματα που μπορεί να το καταστρέψουν. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πέσουν τα μπαστούνια του γκολφ πάνω από το καλάθι πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν. Τοποθετήστε ένα κάλυμμα πάνω από το καρότσι για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεται από εξωτερικά στοιχεία.

Παραμέληση Συντήρησης

Ένα άλλο λάθος που κάνουν οι ιδιοκτήτες γκολφ για πρώτη φορά είναι ότι παραμελούν τη συντήρηση. Σίγουρα, είναι απίστευτο να κυκλοφορείς με ένα καρότσι του γκολφ όλη μέρα. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσετε αυτά τα οχήματα εάν θέλετε να διαρκέσουν στο μέλλον. Ακολουθούν ορισμένες εργασίες που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Φουσκώστε τα ελαστικά για να μειώσετε την πιθανότητα σκασμάτων κατά την πλεύση.
  • Γεμίστε τους υαλοκαθαριστήρες με υγρό για να διασφαλίσετε ότι παραμένουν σε κατάσταση λειτουργίας.
  • Καθαρίστε το εξωτερικό και το εσωτερικό για να αποφύγετε τη βρωμιά στον κινητήρα.

Η κατοχή ενός καροτσιού γκολφ δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερη δουλειά από ό,τι φαντάζεστε. Αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα για τα επόμενα χρόνια.