Η τέταρτη αναφορά LegalVIEW Insights της Wolters Kluwer ELM Solutions δείχνει ένα ευρύ φάσμα αναλογιών προσωπικού δικηγορικών γραφείων

0
Η τέταρτη αναφορά LegalVIEW Insights της Wolters Kluwer ELM Solutions δείχνει ένα ευρύ φάσμα αναλογιών προσωπικού δικηγορικών γραφείων

Η γνώση του τρόπου με τον οποίο οι αναλογίες προσωπικού ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο Am Law ή τον τύπο θέματος μπορεί να βοηθήσει τα νομικά τμήματα να εξοικονομήσουν κόστος.


Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Wolters Kluwer ELM Solutions, η χρήση συνεργατών δικηγορικών γραφείων στο «μέσο» εταιρικό νομικό τμήμα (CLD) ανήλθε στο 38% το 2021, υποχωρώντας ελάχιστα από το υψηλό 7 ετών που επιτεύχθηκε το 2020, ενώ ο λιγότερο δαπανηρός χρόνος παρανομίας αντιπροσωπεύει μόλις 1,5% έως 2,5% του ποσού σε δολάρια που βρέθηκε στα τιμολόγια εξωτερικών συμβούλων. Η μελέτη είναι η τέταρτη από μια σειρά συνεχιζόμενων αναφορών LegalVIEW Insights που προέρχονται από τη βάση δεδομένων LegalVIEW της ELM Solutions, την πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων νομικών δαπανών στον κόσμο με περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε νομικά τιμολόγια.

Μια ανάλυση από τον Nathan Cemenska, Διευθυντή Νομικών Λειτουργιών και Industry Insights για την Wolters Kluwer ELM Solutions, δείχνει ότι ενώ ο αριθμός του προσωπικού είναι σχετικά σταθερός σε επίπεδο αγοράς, ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των μεμονωμένων CLD. Το πιο συνηθισμένο σενάριο διαπιστώνει ότι μεταξύ 45% και 50% των ωρών δικηγορικών γραφείων χρεώνεται από συνεργάτες, ενώ το 25% έως 30% προέρχεται από συνεργάτες – αλλά η κατανόηση των μοναδικών αναλογιών προσωπικού που αναπτύσσονται από τον δικό τους εξωτερικό σύμβουλο θα επιτρέψει στις εσωτερικές νομικές ομάδες να κατανεμηθεί η εργασία πιο στρατηγικά.

«Είναι σημαντικό για τους αγοραστές νομικών υπηρεσιών να κατανοήσουν τα πρότυπα στελέχωσης των παρόχων τους», λέει η Cemenska. «Τα νομικά τμήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν λύσεις διαχείρισης νομικών δαπανών για να καθορίσουν τις πιο επωφελείς αναλογίες προσωπικού για τα κορυφαία 10 ή 20 νομικά θέματα τους και να διασφαλίσουν ότι οι πάροχοι συμμορφώνονται».

Πρόσθετα σημαντικότερα σημεία από την τέταρτη αναφορά LegalVIEW Insights περιλαμβάνουν:

  • Μόνο το 6% των CLD επιδεικνύουν «πολύ έντονη χρήση συνεργατών», όπου το 50% ή περισσότερο του συνόλου των ωρών δικηγορικών γραφείων χρεώνεται από τους συνεργάτες. Αντίθετα, ένα άλλο 6% των CLD εμφανίζουν «πολύ χαμηλή χρήση συνεργατών» με συνεργάτες υπεύθυνους για τη χρέωση μόνο του 5% των ωρών ή λιγότερων.
  • Το είδος του νομικού ζητήματος που διακυβεύεται μπορεί επίσης να επηρεάσει τις αναλογίες προσωπικού. Για παράδειγμα, οι παράνομοι αντιπροσωπεύουν το 23% όλων των ωρών που χρεώνονται σε δικαστικές διαφορές γενικής ευθύνης, αλλά αντιπροσωπεύουν μόνο το 4% των ωρών που χρεώνονται σε περιβαλλοντικές διαφορές.
  • Οι αναλογίες προσωπικού ποικίλλουν σημαντικά μεταξύ των βαθμίδων Am Law. Ο νόμος Am 10, για παράδειγμα, παράγει συνήθως λιγότερες ώρες συνεργατών ως ποσοστό των συνολικών χρεώσεων. Ωστόσο, το 67% των εταιρειών Am Law 151-200 παράγουν το μεγαλύτερο μέρος των ωρών τους μέσω συνεργατών.

Σε συνδυασμό με τις αναφορές LegalVIEW Insights, η ELM Solutions παράγει μια συνεχή σειρά ιστολογίων LegalVIEW Insights, διαδικτυακών σεμιναρίων και άλλου περιεχομένου που συζητά τις αναδυόμενες τάσεις από την αποθήκη δεδομένων LegalVIEW. Πέρυσι, η ELM Solutions κυκλοφόρησε τις τρεις πρώτες δόσεις της σειράς αναφορών LegalVIEW Insights. Κάθε αναφορά και άλλο σχετικό υλικό είναι διαθέσιμα στο Σελίδα προορισμού LegalVIEW Insights.

ELM Solutions, μέρος του Τομέας Διακυβέρνησης, Κινδύνου & Συμμόρφωσης (GRC) του Wolters Kluwer, είναι ο κορυφαίος στην αγορά παγκοσμίως πάροχος εταιρικών νομικών δαπανών και διαχείρισης θεμάτων, διαχείρισης κύκλου ζωής συμβολαίων και λύσεων νομικής ανάλυσης. Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των εταιρικών νομικών λειτουργιών για την αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και τη μείωση του κόστους. Τα τμήματα εταιρικών νομικών και ασφαλιστικών αποζημιώσεων εμπιστεύονται την καινοτόμο τεχνολογία και την ολοκληρωμένη εμπειρία των πελατών τους για την επίτευξη επιχειρηματικών αποτελεσμάτων παγκόσμιας κλάσης. Η άλλη δραστηριότητα νομικών λύσεων της Wolters Kluwer GRC είναι η CT Corporation.

Η Wolters Kluwer ELM Solutions ονομάστηκε ηγέτης τόσο στο IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Legal Spend Management 2020 Vendor Assessment όσο και στο IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Matter Management 2020 Vendor Assessment. Τα βραβευμένα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν Passport®μία από τις λύσεις ELM με την υψηλότερη βαθμολογία στην πιο πρόσφατη αναφορά νομικής αγοράς Hyperion MarketView™ και TyMetrix® 360°η κορυφαία λύση ηλεκτρονικής χρέωσης και διαχείρισης θεμάτων του κλάδου που βασίζεται στο SaaS. CLM Matrix, εν τω μεταξύ, ονομάστηκε «ισχυρή απόδοση» στην έκθεση The Forrester Wave™: Contract Lifecycle Management For All Contracts, 1ο τρίμηνο 2021. ELM Solutions‘ LegalVIEW® Το χαρτοφυλάκιο λύσεων νομικής ανάλυσης βασίζεται στη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων νομικών δαπανών του κλάδου, με τιμολόγια άνω των 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικά με τη διακυβέρνηση, τον κίνδυνο και τη συμμόρφωση του Wolters Kluwer

Το Governance, Risk & Compliance είναι ένα τμήμα του Wolters Kluwer, η οποία παρέχει στους επαγγελματίες νομικούς και τραπεζικούς επαγγελματίες λύσεις για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κανονιστικές και νομικές υποχρεώσεις, τη διαχείριση του κινδύνου, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την παραγωγή καλύτερων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Η GRC προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων με δυνατότητα τεχνολογίας που επικεντρώνονται στη συμμόρφωση νομικών οντοτήτων, στη διαχείριση νομικών λειτουργιών, στη συμμόρφωση με τα τραπεζικά προϊόντα και στη συμμόρφωση με τους τραπεζικούς κανονισμούς.

Η Wolters Kluwer (WKL) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική πληροφόρηση, λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες για την υγειονομική περίθαλψη. φορολογική και λογιστική? διακυβέρνηση, κίνδυνος και συμμόρφωση· νομικούς και ρυθμιστικούς τομείς. Βοηθάμε τους πελάτες μας να λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις καθημερινά παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις που συνδυάζουν βαθιά γνώση του τομέα με εξειδικευμένη τεχνολογία και υπηρεσίες. Ο Wolters Kluwer ανέφερε ετήσια έσοδα 4,8 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2021. Ο όμιλος εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες, διατηρεί δραστηριότητες σε περισσότερες από 40 χώρες και απασχολεί περίπου 19.800 άτομα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Alphen aan den Rijn, στην Ολλανδία.

Schreibe einen Kommentar