Η καταστροφή έχει χτυπήσει.. – Suttons Gardening Grow How

0
Η καταστροφή έχει χτυπήσει.. – Suttons Gardening Grow How

..Στο όνομα του Blight!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της νόσου:

Είναι Μάιος και ήδη ο καιρός στην Αγγλία έχει δημιουργήσει προβλήματα! Η μάστιγα δεν εμφανίζεται συνήθως μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ πιο ζεστές. ωστόσο στο Ντέβον ο καιρός ήταν πραγματικά υπέροχος την τελευταία εβδομάδα (εκτός αν είστε ντομάτα).

Οι ζεστές μέρες και οι πιο δροσερές νύχτες έχουν ανατρέψει την υγρασία στο θερμοκήπιο του δοκιμαστικού χώρου με λάθος τρόπο. Αυτό έχει προκαλέσει ορισμένες από τις δοκιμές τομάτας για αυτήν την εποχή να μολυνθούν από την ασθένεια Blight.

Μια πιθανώς καταστροφική ασθένεια που προσβάλλει τις ντομάτες και τις πατάτες όταν ο αέρας είναι υγρός και ζεστός. Είναι εξαιρετικά μολυσματικό. Η ασθένεια αναπαράγεται με σπόρια που επιπλέουν στον αέρα πολύ γρήγορα προκαλώντας σε κίνδυνο όλα τα ευπαθή φυτά.

Ωστόσο, υπάρχουν πλέον απαντήσεις σε αυτή την ασθένεια…

Ο έλεγχος ασθενειών από φρούτα και λαχανικά είναι ένα νέο προϊόν που θα βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης των φυτών σας. Ψεκάστε όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια μυρμηγκιάς και μπορεί κάλλιστα να σώσετε τα φυτά.

Πώς ξεχωρίζετε τα πρώτα σημάδια της λοίμωξης;…

Η λοίμωξη είναι δύσκολο να εντοπιστεί στα προηγούμενα στάδια, ωστόσο υπάρχει ένα τεστ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Αυτή η ολοκαίνουργια τεχνολογία για τους κηπουρούς στο σπίτι που βασίζεται σε ένα τεστ εγκυμοσύνης είναι η απάντηση στους κηπουρούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τη μάχη τους με την μάστιγα!

Το κιτ περιέχει πολλές δοκιμές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εβδομαδιαίως όταν ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και οι ειδικοί ανιχνευτές στο κιτ θα συλλάβουν την φλύκταινα προτού να είναι ορατή με το μάτι.

Δυστυχώς εδώ, στο Suttons, δεν περιμέναμε την ασθένεια τόσο νωρίς και έχουμε πιαστεί. Αυτό είναι λοιπόν για να σας προειδοποιήσει να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για λοίμωξη!

Schreibe einen Kommentar