Επείγων! Εκδόθηκε ανάκληση κιμά σε εθνικό επίπεδο λόγω πιθανής μόλυνσης από E. coli

0
Επείγων!  Εκδόθηκε ανάκληση κιμά σε εθνικό επίπεδο λόγω πιθανής μόλυνσης από E. coli

Χιλιάδες λίβρες προϊόντων κιμά βοείου κρέατος ανακλήθηκαν πρόσφατα εν μέσω ανησυχιών για μόλυνση από E. coli.


Σήμα κινδύνου E. coli
Σήμα κινδύνου E. coli. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Path0s μέσω του Pixabay, www.pixabay.com

Εάν έχετε σημειωμένο μοσχαρίσιο κιμά στη λίστα με τα παντοπωλεία σας, ακούστε το. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Lakeside Refrigerated Services ανακοίνωσε ανάκληση για περισσότερα από 120.000 λίβρες προϊόντων κιμά βοείου κρέατος λόγω ανησυχιών ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί με E. coli. Τα προϊόντα αποστέλλονταν σε λιανοπωλητές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (FSIS), τα προϊόντα παράγονταν από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 8 Απριλίου 2022. Η πιθανή μόλυνση ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών ρουτίνας. Τα προϊόντα που επηρεάστηκαν από την ανάκληση περιλαμβάνουν μείγμα φραντζολών κρέατος, μπιφτέκια βοείου κρέατος και παρόμοια προϊόντα με αριθμό επιχείρησης «EST. 46841 τυπωμένο μέσα στο σήμα επιθεώρησης USDA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα προϊόντα βοείου κρέατος πωλούνταν με μια χούφτα διαφορετικών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Naturally Better, Nature’s Reserve και Thomas Farms. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αναφορές καταναλωτών που αρρώστησαν ή παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την κατανάλωση των προϊόντων. Τα κοινά συμπτώματα που πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές περιλαμβάνουν διάρροια και έμετο. Σχολιάζοντας την ανάκληση και τον κίνδυνο του E. coli, FSIS δηλωθείς„Ορισμένες ασθένειες διαρκούν περισσότερο και μπορεί να είναι πιο σοβαρές.“

Εάν έχετε τα ανακαλούμενα προϊόντα βοείου κρέατος στο σπίτι σας, θα πρέπει είτε να τα πετάξετε είτε να τα επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε με την Lakeside Refrigerated Services στο 800-493-9042.

Πηγές:

Πάνω από 120.000 λίβρες κιμά βοείου κρέατος ανακλήθηκαν λόγω πιθανής μόλυνσης από E. coli

Περισσότερες από 120.000 λίβρες μοσχαρίσιου κιμά ανακαλούνται λόγω πιθανών ανησυχιών για E. coli

Schreibe einen Kommentar