Διακοσμήστε τους τοίχους σας με αυτοκόλλητα τοίχου » Residence Style

Διακοσμήστε τους τοίχους σας με αυτοκόλλητα τοίχου » Residence Style

Januar 12, 2021 0 Von admin

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι κάτι που δεν εκτιμάται ιδιαίτερα όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο. Η ευελιξία τους προέρχεται από την ταχύτητα με την οποία μπορούν να εφαρμοστούν και να αφαιρεθούν, η ποικιλία σχεδίων και η οικονομική τους αποδοτικότητα. Υπάρχουν ένα πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτοκόλλητα τοίχου – ορίστε τα 4 κορυφαία!

Ταπετσαρία τοιχογραφίας

Οι ταπετσαρίες τοιχογραφίας είναι ουσιαστικά έργα τέχνης που βρίσκονται σε έναν ολόκληρο τοίχο. Φυσικά, αυτό δεν είναι πρακτικό να υπάρχει σε πλαίσιο ή καμβά, και έτσι οι τοιχογραφίες εφαρμόζονται απευθείας στον ίδιο τον τοίχο, είτε με ταπετσαρία, αυτοκόλλητα ή μπογιά. Αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου στο muraldecal είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορούν να δημιουργηθούν μια ποικιλία χαρακτηριστικών με πολύ φθηνά αυτοκόλλητα τοίχου, από έναν Τσάρλι Τσάπλιν 2 μέτρων μέχρι έναν παγκόσμιο χάρτη.

Άλλα δημοφιλή σχέδια τοιχογραφιών είναι τα δέντρα, ίσως με χώρο για να τοποθετήσετε κορνίζες στα κλαδιά ή να τοποθετήσετε σε ψεύτικα παράθυρα και πόρτες, με έναν πίνακα ή μια φωτογραφία του τι κρύβεται πίσω. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική δυναμική σε ένα δωμάτιο που δεν μπορεί να επιτευχθεί με κανένα άλλο υλικό – εκτός αν αφιερώσατε χρόνο για να τα βάψετε στο χέρι (κάτι που θα ήταν φοβερό).

Αυτοκόλλητα πλακάκια κουζίνας

Όταν πρόκειται για πλακάκια, μερικές φορές η συντόμευση μπορεί να έχει πραγματικά καλύτερο τελικό προϊόν από τη μεγάλη διαδρομή. Σε αυτήν την περίπτωση, Η τοποθέτηση αυτοκόλλητων πάνω από πλακάκια είναι πιο γρήγορη, φθηνότερη και μπορεί να παράγει απίστευτα ευέλικτα αποτελέσματα σε σύγκριση με το ριζωμένο σχέδιο ενός πλακιδίου.

Μερικοί δημοφιλείς ιδέες στην κουζίνα είναι τα σχέδια μάνταλα, συχνά σε ασπρόμαυρο ή ακόμα και πορτοκαλί και πορτοκαλί, μαζί με μονόχρωμα πλακάκια, με καρό σχέδιο. Το πλεονέκτημα των αυτοκόλλητων είναι επίσης ότι μπορούν να εφαρμοστούν όπου πλακάκια ίσως δεν μπορούσαν, όπως στην μπροστινή πόρτα ενός ντουλαπιού κουζίνας.

Αυτοκόλλητα τοίχου: Kit 48 peel tile retro

Αυτοκόλλητα τοίχου για παιδιά

Φυσικά, τα αυτοκόλλητα τοίχου (πριν γίνουν πιο εξελιγμένα) ήταν πάντα τα πιο δημοφιλή στην κρεβατοκάμαρα ενός παιδιού. Αυτό συμβαίνει για προφανείς λόγους, που δεν μπορείτε να πετύχετε τα τρελά σχέδια με άλλο τρόπο. Ο Spiderman διαπερνά τον τοίχο του υπνοδωματίου σας ή το εξατομικευμένο όνομα του παιδιού; Καλή τύχη να βρείτε μια ταπετσαρία από αυτά.

Τα σχέδια είναι ατελείωτα, αυτοκόλλητα τοίχου για παιδιά με διάσημους χαρακτήρες παιχνιδιών, ρυθμίσεις της disney και υπερήρωες, όλα διαθέσιμα στην αγορά. Αυτά είναι που πραγματικά ζωντανεύουν την κρεβατοκάμαρα ως νεανική και που την κάνουν να νιώθει δικο τους.

Αυτοκόλλητα για παιδιά: Τρύπα τοίχου Spiderman

Αυτοκόλλητα τέχνης τοίχου

Λίγο σαν τοιχογραφίες, μπορείτε να τοποθετήσετε στιγμές τέχνης σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Ορισμένοι πωλητές αυτοκόλλητων τοίχου θα σας αφήσουν ακόμη και να σχεδιάσετε το δικό σας – ίσως ένα απόσπασμα της επιλογής σας – και εκτυπώστε το. Αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε τα ποιήματα «Ζήσε, γέλα, αγάπη» που βλέπεις παντού και αντ‘ αυτού να δημιουργήσεις μια εκτύπωση από το δικό σου προσωπικό αγαπημένο. Αυτό μοιάζει λίγο με το να κάνετε ένα τατουάζ για το σπίτι σας που διαλέξατε μόνοι σας, μόνο που αφαιρείται και αντικαθίσταται πολύ γρήγορα και εύκολα. Αυτό θα ήταν δημοφιλές για όσους βρίσκουν έμπνευση κάπου όπως το Royal College of Artκαι να το εφαρμόσουν στο δικό τους σπίτι.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ζωή σε ένα σπίτι και να πυροδοτήσετε κάποια τέχνη στους χώρους που το έχουν ανάγκη, ενώ είναι σε λογικές τιμές και εύκολο στην εφαρμογή.