Έμπνευση για τοίχο από τούβλα στη διακόσμηση σπιτιού

Έμπνευση για τοίχο από τούβλα στη διακόσμηση σπιτιού

April 7, 2016 0 Von admin

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ξαναδώ για αρχή με μια νέα ανάρτηση στο blog. Αυτή τη φορά είναι το θέμα «τουβλότοιχος στη διακόσμηση». Μου αρέσει πολύ αυτό το θέμα.

Τοποθετημένη τηλεόραση καθιστικού σε τοίχο από τούβλα

Πηγή εικόνας Από Valerie Pasquiou Interiors

η όμορφη βεράντα κατασκευάστηκε από τα ίδια τούβλα που υπάρχουν στους τοίχουςΠηγή εικόνας Από Κατασκευή Max Crosby

Θεωρώ ότι τα τούβλα φέρνουν σφραγίδα και γοητεία σε ένα δωμάτιο όπως σε μια πρόσοψη. Είτε πρόκειται για έναν ολόκληρο τοίχο είτε απλώς για ένα ταψί, το αποτέλεσμα είναι συχνά εκπληκτικό. Η παρουσία των τούβλων λειτουργεί με πολλά στυλ: βιομηχανικά, συλλεκτικά, αλλά και τα τούβλα παντρεύονται τέλεια σε μια κομψή λευκή διακόσμηση.

Το τούβλο επιτρέπει φαντασιώσεις: απογύμνωση, λεύκανση, βαφή, μερικές φορές ακόμη και βερνίκι μερικές φορές. Εδώ είναι μια επιλογή από τους πιο όμορφους χώρους σε τούβλα για να σας δώσουμε μερικές ιδέες. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να έχετε στο σπίτι σας έναν πραγματικό τοίχο από τούβλα, μπορείτε να επιλέξετε τακάκια τοίχου από γυψοσανίδα. Υπάρχουν ακόμη και τώρα μοντέλα ταπετσαριών με υφή που αναπαράγουν αρκετά καλά αυτό το υλικό.

Πήγε για την επίσκεψη!

Ένας όμορφος άτυπος χώρος με αυτό το καθιστικό και τον καθαρό τοίχο από τούβλα τονισμένο με μια παλιά σχολική κάρτα. Η λεπτομέρεια του βιτρό στο παράθυρο τονίζεται από τις αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου σε αυτόν τον χάρτη.

Όμορφος χώρος, μοναδικά καθίσματα και ελαφρύς τοίχος από τούβλαΠηγή εικόνας Από Avenue Life Style

Χτύπημα καρδιάς για αυτό το αρμονικό δωμάτιο σε πνεύμα σοφίτας από τη Νέα Υόρκη. Η παρουσία κλινοσκεπασμάτων σε ανοιχτόχρωμους τόνους μέχρι τα highlights και ένα όμορφο στεφάνι σε στυλ ταβέρνας μαλακώνουν τις πρώτες ύλες.

φώτα χορδών λαμπτήρα εσωτερικού χώρου

Εδώ, μόνο ένα τμήμα του τοίχου από τούβλα έχει απογυμνωθεί, για να δημιουργηθεί μια τραχύτητα επιφάνειας. Το υπόλοιπο δωμάτιο είναι λευκό. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι τέλειος.

τμήμα του τοίχου σε Σκανδιναβικό διαμέρισμα στούντιοΠηγή εικόνας Από Αλβέμ Μακλέρη

Αυτό το όμορφο ξύλινο κατάστρωμα εγκαταστάθηκε μπροστά από τον τοίχο από τούβλα του σπιτιού. Η παρουσία του σφυρήλατου σιδήρου του θόλου δίνει έναν αυθεντικό τόνο σε αυτόν τον μικρό χώρο.

ξύλινο κατάστρωμα τοποθετημένο μπροστά από τον τοίχο από τούβλαΠηγή εικόνας Από Πλευρά του σπιτιού

Βιομηχανική ατμόσφαιρα για αυτήν την υπαίθρια τραπεζαρία, με φωτεινές αναρτήσεις, καρέκλες Tolix, τραπέζι από μασίφ ξύλο και μέταλλο και τον μεγάλο μαυροπίνακα.

βιομηχανική υπαίθρια τραπεζαρίαΠηγή εικόνας Από Bright Bazaar Blog

Η σκάλα αναρρίχησης σε τούβλο αναδεικνύεται εδώ από την άψογη λευκότητα των σκαλοπατιών και τον όμορφο φωτισμό όλων.

εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα Σχεδιασμός σκαλοπατιώνΠηγή εικόνας Από Homedit

Εδώ, μια όμορφη ανοιχτή κουζίνα από τούβλα λευκού πλυσίματος με vintage σκαμπό και ράφια κουζίνας.

White Wash Bricks Ανοιχτή Κουζίνα, Vintage Yello ΣκαμπόΠηγή εικόνας Από Hallys, Parsons Green, Εστιατόριο